Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Akkor ezek a regények nem összefüggőek? O.o
Ehh, én az extrákig még nem jutottam el, nem volt időm ...de majd most
A könyvek úgy tudom összefüggőek az első három biztosan, csak a mozira szabták át nagyon a sztorit...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Akkor ezek a regények nem összefüggőek? O.o
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-06-20 12:05:49
Nocsak, én azt hittem, hogy a Bloodlust egy újabb verzió az eredeti animéből, nem pedig más történet
Én láttam már az 1. animéjét is a Bloodline-t, a grafikája nem egy nagy szám, de a története jobban tetszik kicsivel, mint a Bloodlust-é...
Kicsit mix a dolog. Az első filmet vlmkor '85-ben csinálták asszem és az első gothic-horror-scifi-western feelinges kutyulék volt elég nagy sikerrel, az egyik első Japánon kívül is.
A Bloodlust se nem folytatás, se nem új film, inkább a sztori újragondolása az új kor technikájával. A film a harmadik könyvre fókuszál, de számos karaktert és egymás közti viszonyt átírtak a mozira. A DVD-n részletesen leírja az extrák közt (csak közben kiesik a szemem, olyan kis betüvel van rajta! )
De a regényeknek is örülnék magyarul, mert egyedülálló a világa és izgalmas a történet!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nocsak, én azt hittem, hogy a Bloodlust egy újabb verzió az eredeti animéből, nem pedig más történet
Én láttam már az 1. animéjét is a Bloodline-t, a grafikája nem egy nagy szám, de a története jobban tetszik kicsivel, mint a Bloodlust-é...
Képek alapján D szexisebb a Bloodlineban mint a Bloodlustban...pedig ott megdícsérték, hogy milyen "jóképű fiatalember"
Szerk: Hanon 2007-06-20 12:02:40
A beszélő szerencsesüti...
Egyiket se szeretem, de ha már választani kell inkább Alchemist, a Panictól falramászok, az a kékhajú csak kiborít...
szal az eddig általam ajánlottak közül csak a Hellsing meg a Slayers teccik?
bevallom nekem már csak ez a kettő is elég lenne magyarul, és már boldog is lennék
(persze szér a többiről sem mondanék le)
(na remélem ujra megszerecc)
hihi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Igen, lány vagyok
Hát eléggé megoszlanak, az biztos...
A D nem egy regény? O.o
A D nem egy regény? O.o
Ott a pont az eredetileg egy regény, manga verziója nincs... illetve nem is egy regény, hanem vagy 17, amik illusztrálva vannak, de nem képregények. Az első és a harmadik regnyből készült a két anime. A nálunk DVD-n megjelent Bloodlust a második film.
Egyiket se szeretem, de ha már választani kell inkább Alchemist, a Panictól falramászok, az a kékhajú csak kiborít...
beküldve: 2007-06-20 10:31:47
(#440) na mielőtt mekkövezne mindenki már montam h inkább animében vok otthon...
és hoppá máris 1 ember aki támogattya az EVA-t
és mosmá csak félve kérdezem meg mer télleg nemtom...
Full Metal Panic és Full Metal Alchemist?
ezekhez ki mit szól?
és hoppá máris 1 ember aki támogattya az EVA-t
és mosmá csak félve kérdezem meg mer télleg nemtom...
Full Metal Panic és Full Metal Alchemist?
ezekhez ki mit szól?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-20 10:01:28
(#439) Nagyon várom már, hogy Csaba mitt fog reagálni a Sailor Moon-ra, azért is érdekel, mert még nem volt annyira kibontva a téma itt fórumon.
Az, hogy nemrégiben 3-4 éve újra kiadták Japánban, felvet egy kis reménysugarat.
(de jók ezek a kis smiley-k )
1es borító
Az, hogy nemrégiben 3-4 éve újra kiadták Japánban, felvet egy kis reménysugarat.
(de jók ezek a kis smiley-k )
1es borító
Szerk: Susannah 2007-06-20 10:03:38
Igen, lány vagyok
A D nem egy regény? O.o
A D nem egy regény? O.o
Ott a pont az eredetileg egy regény, manga verziója nincs... illetve nem is egy regény, hanem vagy 17, amik illusztrálva vannak, de nem képregények. Az első és a harmadik regnyből készült a két anime. A nálunk DVD-n megjelent Bloodlust a második film.
beküldve: 2007-06-20 08:37:20
(#437) Nos csatlakozom az elöttterm szólókhoz!
Ezeknek (is) örülnék:
Sailor moon
Bleach!
Angel sanctuary
Great teacher Onizuka
Ragnarok
Crying freeman
Dragon ball
x, x/1999
mmm ... úgy elsőre ennyi (aztán majd felébredek varázslatos álmok
Ezeknek (is) örülnék:
Sailor moon
Bleach!
Angel sanctuary
Great teacher Onizuka
Ragnarok
Crying freeman
Dragon ball
x, x/1999
mmm ... úgy elsőre ennyi (aztán majd felébredek varázslatos álmok
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Szerk: Csillagvadász 2007-06-20 08:38:05
beküldve: 2007-06-20 08:26:20
(#436) Az NGE szerintem is jöhetne, bár kicsit ideges lennék, mert németül már megvan belőle 7 kötet.
beküldve: 2007-06-20 03:01:50
(#435) Aki, szereti a Sailor Moont sok szeretettel várjuk a következő fórumra:
http://forum.netbulvar.hu/?a=p osts&id=415
és én személy szerint is, a Sailor Moon-nal foglalkozó oldalamra:
http://www.eternalmoon.extra.h u/
http://forum.netbulvar.hu/?a=p osts&id=415
és én személy szerint is, a Sailor Moon-nal foglalkozó oldalamra:
http://www.eternalmoon.extra.h u/
Szerk: SailorV 2007-06-20 03:01:58
beküldve: 2007-06-20 02:58:07
(#434) Látom, Susannah hozzászólása - miszerint igenis jó lenne, így 10 év után, az anime vetítését követően - mangában is viszontlátni a Sailor Moon-t sokat fantáziáját megmozgatja. A Sailor Moon véleményem szerint az egyik legismertebb anime volt (és még az) Magyarországon! Fogalmazhatunk úgy is, hogy alapmű!!! Persze, mikor vetítették még a legtöbb rajongó általános iskolás volt - akkor máshogy értelmeztük -, de engem még 20 éves fejjel is ugyanúgy vonz, mint 10 éve és szívesen tartanám a kezembe a mangáját. Tudom, hogy ezzel NEM vagyok egyedül.
SAILOR MOON MANGÁT MAGYARORSZÁGRA!!!
SAILOR MOON MANGÁT MAGYARORSZÁGRA!!!