Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Na most ezen kiakadok csöppet.. mi az hogy az FMA nem minőségi shounen?!
Shounen-en nem akadok ki (annyira), de hogy nem minőségi?! Ha ez nem minőségi manga, akkor mi az?
Shounen-en nem akadok ki (annyira), de hogy nem minőségi?! Ha ez nem minőségi manga, akkor mi az?
Na minőségi shounen pl.: Dragonball, One Piece, Hellsing, (ezeket asszem az egyik topikban már elsoroltam de lehet hogy itt )
Am. meg aNarutot nem a témája miatt mondtam komolnak
hanem a terjedewlme miatt
Úgy értettem hogy hoszab mangába nem fognak bele..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-11 13:22:17
(#507) Hehe, a legutóbbi hozzászólások szinte mindegyikében szerepelt a Hellsing Milyen kár, hogy már így is túl sok shounen manga van a magyar piacon T_T
Naruto komoly? Nincs más komoly? Elvesztem >.< Akkor az Alive és a Ken-sín?
Visszatérve. Bár most, hogy a Fumax kiadja a Vampire Hunter D mangát... lehet, hogy ők előbb lecsapnak a Hellsingre? Mondjuk eddig nekem az volt az elképzelésem, hogy csak a Mangafan ad ki ismertebb mangákat, a többi pedig...csak úgy. De ez a VHD bejelentés most egy kicsit megingatott...
A Hellsinget is nagyon szívesen látnám, viszont sztem komolyabb mangákba ( a naruton kívül) nem akarnak belefogni..
Naruto komoly? Nincs más komoly? Elvesztem >.< Akkor az Alive és a Ken-sín?
Visszatérve. Bár most, hogy a Fumax kiadja a Vampire Hunter D mangát... lehet, hogy ők előbb lecsapnak a Hellsingre? Mondjuk eddig nekem az volt az elképzelésem, hogy csak a Mangafan ad ki ismertebb mangákat, a többi pedig...csak úgy. De ez a VHD bejelentés most egy kicsit megingatott...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-11 13:24:39
beküldve: 2007-10-11 12:25:31
(#506) hát ez nem egy könnyű kérdés
legszívesebben azt mondanám, hogy mindent de ez csak egy elég valószínűtlen álom...
mondjuk kezdetnek jó lenne:
Hellsing - oh, yes
Trigun - imádom a stílust
Bleach - mert nagyon jó a történet
Inuyasha - igen kövezzetek meg, de én akkor is szeretem
D.N. Angel -ááá
Monster - félelmetes krimi akár csak a =>
DeathNote - természetfeletti krimi
hmm... asszem ennyi... ja
hála a jó égnek a Narutót és VKenshint már elkezdték
legszívesebben azt mondanám, hogy mindent de ez csak egy elég valószínűtlen álom...
mondjuk kezdetnek jó lenne:
Hellsing - oh, yes
Trigun - imádom a stílust
Bleach - mert nagyon jó a történet
Inuyasha - igen kövezzetek meg, de én akkor is szeretem
D.N. Angel -ááá
Monster - félelmetes krimi akár csak a =>
DeathNote - természetfeletti krimi
hmm... asszem ennyi... ja
hála a jó égnek a Narutót és VKenshint már elkezdték
"hn" :/
beküldve: 2007-10-11 10:45:15
(#505) Blame!, Hellsing, AKIRA, Oldboy, Trigun, Noise Odaszúrtam volna az Alive-ot is de az jön hálisten! Alig bírom kivárni...
beküldve: 2007-10-11 09:48:15
(#504) Én személy szerint a a Trigun-nak örülnék nagyon, és a Cowboy Bebop-nak.Persze bármilyen nagyobb névnek is tudnéktudok örülni.
Még jóbb a Hellsing lenne.
Még jóbb a Hellsing lenne.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-10-11 10:21:45
beküldve: 2007-10-10 22:35:58
(#503) FMA... naggyon jó ötlet:)ha bejön a sorozat meglehet h kiadják mangában. De ha dvd n kiadnák annak is örülnék.
Mangát még nem olvastam végig(1-2 fejezetet) de azt mondták h a mangához képest az animet elkapkodták... szal már ezért is kivi vok a mangára...
Mangát még nem olvastam végig(1-2 fejezetet) de azt mondták h a mangához képest az animet elkapkodták... szal már ezért is kivi vok a mangára...
Szerk: Caramon 2007-10-10 22:37:35
Na most ezen kiakadok csöppet.. mi az hogy az FMA nem minőségi shounen?!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-10 12:58:29
(#501) ÁÁ, nekem az FMA nem annyira tetszik..Sztem jobb lenne vmi minőségi shounen, pl.: Bleach, One piece, Tenjou tenge, YYH,...A Hellsinget is nagyon szívesen látnám, viszont sztem komolyabb mangákba ( a naruton kívül) nem akarnak belefogni..
vagy ne adj' isten kiadhatnák a ..Neon Genesis Evangeliorst!!!
vagy ne adj' isten kiadhatnák a ..Neon Genesis Evangeliorst!!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-10 12:39:15
(#500) Az FMA elég populáris, szóval még lehet esélye. Mindesetre én is megvenném.
A Bleach-el ugyanez a helyzet.
A Bleach-el ugyanez a helyzet.
beküldve: 2007-10-10 12:19:05
(#499) Jaja, bírnám ha kiadnák magyarul az FMA-t!
Bár igaz hogy most kezdtem el angolul gyűjteni..
De sebaj, tuti megvenném magyarul is! Hiszen FMA! Kivi lennék hogyan teszik át a poénokat magyarba.
Bár igaz hogy most kezdtem el angolul gyűjteni..
De sebaj, tuti megvenném magyarul is! Hiszen FMA! Kivi lennék hogyan teszik át a poénokat magyarba.
lumana.wordpress.com
Az FMA-t támogatom, mivel mire meghallgatná valaki a könyörgésemet, hogy adják már ki a Hellsinget is, arra meglesz mind a 9 kötet.
beküldve: 2007-10-10 07:37:44
(#497) Szerintem az FMA-t nagyon jó ötlet lenne kiadni, egy részt ugyebár minőségi manga, ahogy az eddigiek is, amit kiadtatok, másrészt az Animax csatorna a hétvégén kezdi el játszani az animet, így egymást reklámozhatnák.
beküldve: 2007-10-09 22:48:55
(#496) Én pl. szívesen látnám a GON-t "magyarul". Nem lenne vele sok probléma a fordításnál. :) Meg egyszerűen annyira aranyos, és egyben tartalmas, hogy csak na!
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-08-16 02:28:32
(#495) Én a Fullmetal Alchemist-nek és a Bleach-nek örülnék igazán, mindkettő igen nagy kedvenc.
beküldve: 2007-08-16 01:10:29
(#494) Az én szívem csücske az Evangelion , bár nem tom mekora igény lenne rá.
Ha megjelene magyarul ...-
Ha megjelene magyarul ...-