Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Valami GitS hangulatú future-tech-goth-noir-scifi (húdeszépenmondtam
) manga jöhetne... mondjuk a Blame... de ha van vlkinek ötlete és szereti ezt a vonalat, akkor hajrá!
) manga jöhetne... mondjuk a Blame... de ha van vlkinek ötlete és szereti ezt a vonalat, akkor hajrá!
Battle Angel Alita
GitS féleség goth körités nélkül! Ha a GitS tetszett Alita simán be fog jönni neked!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-25 08:27:14
(#297) Valami GitS hangulatú future-tech-goth-noir-scifi (húdeszépenmondtam
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-05-25 02:06:37
(#296) Egyéb, amit szívesen olvasnék mangában: valami ecchi.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-05-25 02:01:46
(#295) Amit én nagyon vennék az az Evangelion lenne.
Igaz, hogy ez magas szinten lehetetlen, egyrészt mert ekkora művet sajnos szinte biztosan nem adnak oda kisebb kiadónak
, másrészt a kiadó szempontjából értelmetlen lenne mert magyarország még egyátalán nem nőtt fel az ilyesmihez.
Igaz, hogy ez magas szinten lehetetlen, egyrészt mert ekkora művet sajnos szinte biztosan nem adnak oda kisebb kiadónak
, másrészt a kiadó szempontjából értelmetlen lenne mert magyarország még egyátalán nem nőtt fel az ilyesmihez.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Hello szerintem amit biztos megvennék az lehetne a Love Hina, az AIR, a Midori day ezek mind jöhetnének
Én nagyon szeretem az Air animéjét, de a mangája eléggé... szóval annak a rajzolása nem annyira tetszik...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-24 20:54:43
(#293) beküldve: 2007-05-24 20:43:27
(#292) Na, most már tudom ennek a mangának a címét is. Avril Lavigne - Az 5 kívánság. Netről már meg lehet rendelni állítólag.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-24 16:03:22
(#291) Hello szerintem amit biztos megvennék az lehetne a Love Hina, az AIR, a Midori day ezek mind jöhetnének
beküldve: 2007-05-24 13:26:07
(#290) Nem tudom ti hogy gondoljátok, de én az Angyalmenedékre szavazok! Annnyira, de annyira, de annyira jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az első 8 kötete fennvan a neten, www.konnyektava.freeweb.hu szerintem nézzétek meg, én begazoltam tőle teljesen!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2007-05-24 11:13:12
(#289) Egy pöppt télleg Witch-es de nekem azzal sincs semmmi, bajom és őszin tén szólva ez nagyon tetszik. A sztorit nem nagyon tudom de lehet h kérem majd ^^
h én se legyekk off...
: magical girl minden mennyiségben. meg yaoi
h én se legyekk off...
: magical girl minden mennyiségben. meg yaoi
Nathaniel never dies ^^
hát nekem ez a rajzok alapján tiszta witch beütésű...
Nekem is ez ugrott be elsőre. biztos lesz egy tábor aki kedvelni fogja, de az is biztos hogy én nem leszek köztük.
Ne legyek off: rövidebb seinen kiadványok is jöhetnének (tudom, lesz Alive, de az csak egy kötet).
Lehet, hogy nem tartozik a témához, de nem tudtam hova írni. Meg tudná mondani valaki, hogy mi annak a mangának a címe, amit Steiner Kristóf fordított és Avril Lavigne is benne van, mint képzeletbeli barát?
Ma reggel kapcsolgattam a tv-t és pont erről beszélt a Viván...hát van reklámja.
Szerk: nah, közben megtaláltam...és megnéztem a videókat is ezen az oldalon, szal már ismerem a sztorit. [Link] Hát őszintén szólva elég tipikus amcsi történet.
Ma reggel kapcsolgattam a tv-t és pont erről beszélt a Viván...hát van reklámja.
Szerk: nah, közben megtaláltam...és megnéztem a videókat is ezen az oldalon, szal már ismerem a sztorit. [Link] Hát őszintén szólva elég tipikus amcsi történet.
Szerintem szép rajzolása van, nekem tetszik, esetleg csak a történettel lenne bajom...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Lehet, hogy nem tartozik a témához, de nem tudtam hova írni. Meg tudná mondani valaki, hogy mi annak a mangának a címe, amit Steiner Kristóf fordított és Avril Lavigne is benne van, mint képzeletbeli barát?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-23 20:34:30
(#285) Lehet, hogy nem tartozik a témához, de nem tudtam hova írni. Meg tudná mondani valaki, hogy mi annak a mangának a címe, amit Steiner Kristóf fordított és Avril Lavigne is benne van, mint képzeletbeli barát?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Szerk: Andicilin 2007-05-23 21:50:57