Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Valami GitS hangulatú future-tech-goth-noir-scifi (húdeszépenmondtam ) manga jöhetne... mondjuk a Blame... de ha van vlkinek ötlete és szereti ezt a vonalat, akkor hajrá!
Battle Angel Alita GitS féleség goth körités nélkül! Ha a GitS tetszett Alita simán be fog jönni neked!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-25 08:27:14
(#297) Valami GitS hangulatú future-tech-goth-noir-scifi (húdeszépenmondtam ) manga jöhetne... mondjuk a Blame... de ha van vlkinek ötlete és szereti ezt a vonalat, akkor hajrá!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-05-25 02:06:37
(#296) Egyéb, amit szívesen olvasnék mangában: valami ecchi.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-05-25 02:01:46
(#295) Amit én nagyon vennék az az Evangelion lenne. Igaz, hogy ez magas szinten lehetetlen, egyrészt mert ekkora művet sajnos szinte biztosan nem adnak oda kisebb kiadónak , másrészt a kiadó szempontjából értelmetlen lenne mert magyarország még egyátalán nem nőtt fel az ilyesmihez.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Hello szerintem amit biztos megvennék az lehetne a Love Hina, az AIR, a Midori day ezek mind jöhetnének
Én nagyon szeretem az Air animéjét, de a mangája eléggé... szóval annak a rajzolása nem annyira tetszik...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-24 20:54:43
(#293) beküldve: 2007-05-24 20:43:27
(#292) Na, most már tudom ennek a mangának a címét is. Avril Lavigne - Az 5 kívánság. Netről már meg lehet rendelni állítólag.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-24 16:03:22
(#291) Hello szerintem amit biztos megvennék az lehetne a Love Hina, az AIR, a Midori day ezek mind jöhetnének
beküldve: 2007-05-24 13:26:07
(#290) Nem tudom ti hogy gondoljátok, de én az Angyalmenedékre szavazok! Annnyira, de annyira, de annyira jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az első 8 kötete fennvan a neten, www.konnyektava.freeweb.hu szerintem nézzétek meg, én begazoltam tőle teljesen!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2007-05-24 11:13:12
(#289) Egy pöppt télleg Witch-es de nekem azzal sincs semmmi, bajom és őszin tén szólva ez nagyon tetszik. A sztorit nem nagyon tudom de lehet h kérem majd ^^
h én se legyekk off... : magical girl minden mennyiségben. meg yaoi
h én se legyekk off... : magical girl minden mennyiségben. meg yaoi
Nathaniel never dies ^^
hát nekem ez a rajzok alapján tiszta witch beütésű...
Nekem is ez ugrott be elsőre. biztos lesz egy tábor aki kedvelni fogja, de az is biztos hogy én nem leszek köztük.
Ne legyek off: rövidebb seinen kiadványok is jöhetnének (tudom, lesz Alive, de az csak egy kötet).
Lehet, hogy nem tartozik a témához, de nem tudtam hova írni. Meg tudná mondani valaki, hogy mi annak a mangának a címe, amit Steiner Kristóf fordított és Avril Lavigne is benne van, mint képzeletbeli barát?
Ma reggel kapcsolgattam a tv-t és pont erről beszélt a Viván...hát van reklámja.
Szerk: nah, közben megtaláltam...és megnéztem a videókat is ezen az oldalon, szal már ismerem a sztorit. [Link] Hát őszintén szólva elég tipikus amcsi történet.
Ma reggel kapcsolgattam a tv-t és pont erről beszélt a Viván...hát van reklámja.
Szerk: nah, közben megtaláltam...és megnéztem a videókat is ezen az oldalon, szal már ismerem a sztorit. [Link] Hát őszintén szólva elég tipikus amcsi történet.
Szerintem szép rajzolása van, nekem tetszik, esetleg csak a történettel lenne bajom...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Lehet, hogy nem tartozik a témához, de nem tudtam hova írni. Meg tudná mondani valaki, hogy mi annak a mangának a címe, amit Steiner Kristóf fordított és Avril Lavigne is benne van, mint képzeletbeli barát?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-23 20:34:30
(#285) Lehet, hogy nem tartozik a témához, de nem tudtam hova írni. Meg tudná mondani valaki, hogy mi annak a mangának a címe, amit Steiner Kristóf fordított és Avril Lavigne is benne van, mint képzeletbeli barát?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Szerk: Andicilin 2007-05-23 21:50:57