Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Éééés igen! Kijött a Darren Shan manga 3. kötete Ahogy elnézem ebben már Debby van,aki a könyvekben is a 3. kötetben jön,tehát valószínűleg ugyanúgy 12 kötetes lesz mint a könysorozat. Gondoljatok bele,ha a könyveknek ekkora sikere volt a mangának milyen lehet? (főleg hogy most a még nem beavatott tini kisjányok is megismerik a műfajt az Évriles mangán keresztül...) [Link]
uhh... nem is tudtam h van Darren Shan manga is.
esetleg nem tervezik magyarul is kiadni?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-20 00:13:25
(#267) Éééés igen! Kijött a Darren Shan manga 3. kötete Ahogy elnézem ebben már Debby van,aki a könyvekben is a 3. kötetben jön,tehát valószínűleg ugyanúgy 12 kötetes lesz mint a könysorozat. Gondoljatok bele,ha a könyveknek ekkora sikere volt a mangának milyen lehet? (főleg hogy most a még nem beavatott tini kisjányok is megismerik a műfajt az Évriles mangán keresztül...) [Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-20 00:13:51
beküldve: 2007-05-18 12:19:46
(#266) Hát én is remélem,de elég fura volt...ki volt írva valami plakátra az Árkád mellett (vagy valami hasonló nagy üzlet mellett...) hogy legközelebbi kiadványok és akkor az hogy Árnybíró 34,35 (?..) és Loveless 1...meg a Mangafan kibérelt valami Petőfi Csarnok szerű közösségi házikót és árulták a mangákat... blöeh,nem tudom már,csak a Loveless maradt meg az emlékezetemben kristálytisztán XD
beküldve: 2007-05-18 09:25:36
(#265) Szerintem már nem de már nem is érdekel...
Fú remélem az egy jós-álom volt és kiadjátok a Lovelesst ^^
Fú remélem az egy jós-álom volt és kiadjátok a Lovelesst ^^
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-05-18 07:50:24
(#264) Kiadhatnák a Wolf's Raint is. Mióta láttam a asorozatot szívesen elolvasnám a mangáját is, és csak két kötet.
Amúgy az Inuyasha nem fog összejönni? Csak mert kb. 1- 1,5 éve még arról is volt szó.
Amúgy az Inuyasha nem fog összejönni? Csak mert kb. 1- 1,5 éve még arról is volt szó.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Tegnap este megálmodtam hogy a mangafan kiadja a Lovelesst... O.o
Ha tényleg kiadja, akkor megálmodhatnád a lottószámokat is!
Ezeknek a mangáknak örülnék a legjobban: Berserk, 3x3 Eyes, NGE, Gantz és Hikaru no Go.
A Hikaru no Go lenne a legjobb, mert akkor mindenki elkezdene Gózni, és tudnék kivel játszani.
Szerk: weingartia 2007-05-17 16:36:15
Valami ropogós sportmangát, mwuhaha >DD.
*elegánsan arrébb szökken a felé repülő paradicsomok elől*
Tsubasa kapitányt!
Júúj, ezt megszavaztuk.
Haiii
Tegnap este megálmodtam hogy a mangafan kiadja a Lovelesst... O.o
Berserk, Evangelion, Great Teacher Onizuka, Dragon Ball, Tenjou Tenge, Death Note, Chobits, Gantz ... így kezdetnek elég is lenne
Ez szép mennyiség lenne. Bár ezek közül 3 már megvan angolul, tuti megvenném őket magyarul is. A Tenjho Tenge gondolom cenzúrázatlan lenne, úgy meg megérné (az angol kicsit finomított).
beküldve: 2007-05-17 10:47:27
(#260) Berserk, Evangelion, Great Teacher Onizuka, Dragon Ball, Tenjou Tenge, Death Note, Chobits, Gantz ... így kezdetnek elég is lenne
Húú hát én nem mertem ilyen mohó lenni, de hevesen bólogatok, hamár megjött az étvágyunk hozzádobnék egy Hellsinget is.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-05-17 10:38:51
(#258) Berserk, Evangelion, Great Teacher Onizuka, Dragon Ball, Tenjou Tenge, Death Note, Chobits, Gantz ... így kezdetnek elég is lenne
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2007-05-17 09:51:20
(#257) Big up 4 Angel Sanctuary!!!
Van egy (több is, de most csak 1re gondolok ) manga, ami eléggé megosztotta a népet - inkább az animéje miatt - én személy szerint a sheggMet a földhöz verném egy Dragonball sorozatért, ráadásul az "eredeti" sztori 16 kötetben le is van rendezve!
Van egy (több is, de most csak 1re gondolok ) manga, ami eléggé megosztotta a népet - inkább az animéje miatt - én személy szerint a sheggMet a földhöz verném egy Dragonball sorozatért, ráadásul az "eredeti" sztori 16 kötetben le is van rendezve!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
hmm olvasgattam a sok lehetőséget amit felvetetettek és szerintem az Angel Sanctuary beleillene a kívánságokba van benne romantika a lányoknak és akció a srácoknak
mellesleg sztem a történet is nagyon ott van
mellesleg sztem a történet is nagyon ott van
Egyetértek! :) Angel Sanctuary minden mennyiségben jöhet :)
betársulok
A beszélő szerencsesüti...
Tsubasa kapitányt!
Júúj, ezt megszavaztuk.
A beszélő szerencsesüti...
Tsubasa kapitányt!
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.