Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
BL?
amúgy ha már az ilyen témánál tartunk: érdemes az F betűs kiadó további kiadásait majd figyelemmel kisérni, mivel ha jól tudom a shoujo és a yaoi/shounen-ai irány felé tekintgetnek majd. lehet h nem mostanában lesz ilyen manga, de ha lesz akkor szerintem tőlük lesz először. *csorog a nyála*Ebben lenne valami logika. Egyszer hallottam tőlük, hogy a náluk kapható angol mangák közül szép számmal fogynak az ilyen témájú művek, sokan járnak (és járnak vissza) hozzájuk ilyesmit venni.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
BL?
bl=boys love=shounen-ai.
én mondjuk vmi yuri-nak is örülnék. pl a maria-sama ga miteru elég sok országban megállta a helyét. amúgy ha már az ilyen témánál tartunk: érdemes az F betűs kiadó további kiadásait majd figyelemmel kisérni, mivel ha jól tudom a shoujo és a yaoi/shounen-ai irány felé tekintgetnek majd. lehet h nem mostanában lesz ilyen manga, de ha lesz akkor szerintem tőlük lesz először. *csorog a nyála*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-13 22:27:18
(#206) Leginkább egy olyan bejelentésen lepődnék meg hogy a következő manga a "Shakugan no Shana" lesz Bár ennek az esélye egyenlő a nullával de általában a remény hal meg utoljára Vagy alternatívának valami One shot lenne még az ami jót tenne szerény személyemnek xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-04-13 22:25:13
(#205) nem tom írta e már vki, de én Bleachet és One Peacet olvasnék, persze naruto folytatások mellett...de Death Note is érdekelne
ha vkit a shounen-ai érdekel, akkor érdemes lesz a Tarot Café c mangát venni. már az első kötetben is van egy kicsi BL, de állítólag a harmadiktól indul be igazán.
nyáááááááá! ez egyre jobban hangzik (és én még nem akartam megvenni... aztán rábeszéltek, elvileg holnap megyek a rendelésért )
------
jah, magyarul még mindig Kaori Yukit szeretnék
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-13 22:13:21
beküldve: 2007-04-13 21:57:16
(#203) beküldve: 2007-04-13 21:52:25
(#202) Dejóóó! Már eleve nagyon tetszik a Tarot Café, de ha shounen-ai is, akkor már biztos megveszem a többi kötetet isX333
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-13 21:42:04
(#201) beküldve: 2007-04-13 19:38:42
(#200) ha vkit a shounen-ai érdekel, akkor érdemes lesz a Tarot Café c mangát venni. már az első kötetben is van egy kicsi BL, de állítólag a harmadiktól indul be igazán.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Személy szerint (és tudom nem csak én) nagyon örülnék, ha végre Magyarországon is jelennének meg yaoi vagy minimum shouen-ai mangák. Hát ez álom egyelőre van egy ilyen érzésem.
De, ha már a mit adjunk ki kérdés felmerül akkor nagyon örülnék Sanami Matoh: Fake c. mangájának. Humoros, akciódús krimi, egy kis BL beütéssel. Na jó, vannak benne érdekes jelentek, de szerintem ez még simán belefér. (Ha már a Gravitation is megjelent nálunk ) (Olyanokról álmodni se merek, hogy Kodaka (Kizuna), Nitta (Haru wo), Minase(Empty Heart), Bohra (Desire Boy), Yamane(Finder Series) stb. stb. mangakák műveit kiadják. )
De, ha már a mit adjunk ki kérdés felmerül akkor nagyon örülnék Sanami Matoh: Fake c. mangájának. Humoros, akciódús krimi, egy kis BL beütéssel. Na jó, vannak benne érdekes jelentek, de szerintem ez még simán belefér. (Ha már a Gravitation is megjelent nálunk ) (Olyanokról álmodni se merek, hogy Kodaka (Kizuna), Nitta (Haru wo), Minase(Empty Heart), Bohra (Desire Boy), Yamane(Finder Series) stb. stb. mangakák műveit kiadják. )
Szívemből szóltál. *nod*
beküldve: 2007-04-13 15:36:15
(#198) A mostani sorozatokban sok a tesznye bácsi, ideje valami dögösebb lányokkal teli mangát is magyar kézbe adni, pl a Bakuretsu Tenshit.
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
beküldve: 2007-04-11 14:40:06
(#197) Szerintem a Tsubasa Chronicles-t mindenképp megkéne ismertetni a magyar manga fan-ekkel, mert az tényleg egy nagyon jól megcsinált kis manga!! és hogyan lehetne másképp minthogy kiadják ?
További jó szórakozást mindenkinek!!!
További jó szórakozást mindenkinek!!!
beküldve: 2007-04-11 08:44:13
(#196) Személy szerint (és tudom nem csak én) nagyon örülnék, ha végre Magyarországon is jelennének meg yaoi vagy minimum shouen-ai mangák. Hát ez álom egyelőre van egy ilyen érzésem.
Adj, adj és még adj! Gátlás nélkül, mohón, /ahogy szeretkezel, adj, ahogy napozol:/nem tudva, mért vagy, ki vagy, kié s hol vagy!/ Ma add, mit kaptál. Hamispénz a "holnap". /Fodor Ákos/
Szerk: Fairy 2007-04-11 09:02:29
beküldve: 2007-04-06 21:35:13
(#195) Nem is olyan egyszerű kérdés.... Persze elsőre elkezdeném sorolni a kedvenceimet. Mint Kaori, Yazawa... de ha belegondolok nem biztos, hogy meg is venném, mivel németül/angolul már begyűjtöttem tőlük amit lehetett. (Aminek nagyon örülnék, mint Bohra, Sadahiro... legfeljebb álmomban )
Viszont, ha még életemben nem hallottam róla, belenézegetek és tetszenek a rajzok akkor megveszem, csak mert magyar manga ritka madár...
A tippem, hogy "mit kéne maghyarul kiadni" az egy koreai rajzoló (azt hiszem páros) KARA bármelyik műve. Klasszikusan szép a rajzstílusuk, és nagyon jó a humoruk (mondjuk ez szubjektív, én szeretem).
Viszont, ha még életemben nem hallottam róla, belenézegetek és tetszenek a rajzok akkor megveszem, csak mert magyar manga ritka madár...
A tippem, hogy "mit kéne maghyarul kiadni" az egy koreai rajzoló (azt hiszem páros) KARA bármelyik műve. Klasszikusan szép a rajzstílusuk, és nagyon jó a humoruk (mondjuk ez szubjektív, én szeretem).
beküldve: 2007-04-03 14:30:32
(#194) Hanon:
Sztem a vita topicban folytassuk. Válasz ott.
Sztem a vita topicban folytassuk. Válasz ott.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!