Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
De ha mondjuk a csupa jóindulat anyuka megveszi egyetlen kicsi fiának az akármit,aztán beleolvas és bepereli a kiadót,hogy hogy képzelik hogy ilyet kiadnak cenzúra nélkül? Najó,ez kicsit túlzás,de az anyák márcsak ilyen makacsok,sose lehet tudni (plusz szétkürtöli a lila akác közben,hogy ilyenek vannak.. )
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-03 14:16:23
(#192) Ha osztogatnák az tényleg botrány lenne, valamint hülyeség is (anyagilag). De ha valaki megveszi...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Akkor már valami hentait! Az kevésbé káros az ember elméjére.
Azt szerintem még nem merik megkockáztatni..és he bekertül az Áktívbá hogy mekkora boootrány,hogy a gyerekeknek erotikus tartalmú képregényket osztogatnak?
beküldve: 2007-04-03 14:07:09
(#190) Akkor már valami hentait! Az kevésbé káros az ember elméjére.
Egyértelműen az Excel sagát kéne kiadni, más alternatíva nincs
Én támogatom
beküldve: 2007-04-03 13:57:51
(#188) Keszthelyen is az volt a probléma velük (Alexandra), hogy nem is tudják, mi az a manga. Egyébként nagyon készségesek voltak. Meg is kértek, ha már ott vagyok, akkor nézzek körül és ha találok máshol mangát, akkor azt jelezzem nekik és átpakolják. Úgy éreztem magam, mint ha ott dolgoznék. Nagyon poén volt. De legalább látszott rajtuk, hogy foglalkoznak a témával.
beküldve: 2007-04-03 13:14:46
(#187) Egyértelműen az Excel sagát kéne kiadni, más alternatíva nincs
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
Az Alexandra az egész hálózatában szétdobja az árut. Tehát a helyi Alexandrában elvileg lennie kéne.
A probléma az, hogy az Alexandrákban a boltosok nem anniyra érdekeltek abban, hogy a könyvek foggyanak. Ha valami nem annyira tetszik neki, azt simán eldugja, és esetenként le is tagadja, hogy volna a kínálatban. Van olyan Alexandra, ahol csak a pultnál lehet Árnybírót kérni, ez van, sajnos
Ettől függetlenül: az szokott segíteni, ha sokat járnak a nyakára. Az Alexandrában azt is lehet mondani, hogy az alexandra.hu-n lehet kapni, és felhívtad őket, hogy a vidéki boltokban van-e, és elvileg van. Szóval elő vele, vagy rendeljen
A probléma az, hogy az Alexandrákban a boltosok nem anniyra érdekeltek abban, hogy a könyvek foggyanak. Ha valami nem annyira tetszik neki, azt simán eldugja, és esetenként le is tagadja, hogy volna a kínálatban. Van olyan Alexandra, ahol csak a pultnál lehet Árnybírót kérni, ez van, sajnos
Ettől függetlenül: az szokott segíteni, ha sokat járnak a nyakára. Az Alexandrában azt is lehet mondani, hogy az alexandra.hu-n lehet kapni, és felhívtad őket, hogy a vidéki boltokban van-e, és elvileg van. Szóval elő vele, vagy rendeljen
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Miért oda nincs szállítás? Ott is van Alexandra. Vagy üzletenként megy a leszerződés? (Ez komolyan érdekelne.)
Bocs a dupla postért. Azt hittem felül tudom írni. Az előzőt lehetne törölni?
Bocs a dupla postért. Azt hittem felül tudom írni. Az előzőt lehetne törölni?
Szerk: Lonewolf 2007-04-03 10:48:55
beküldve: 2007-04-03 10:03:32
(#184) Elvileg a Lazában van Alexandra, így valószínű, hogy lehet. Legalább ott, ha máshol nem is.
Székesfehérvárra mikor jön az 5. kötet ??
Miért, Fehérváron LEHET KAPNI az Árnybírót? Ez új.
szerk: arról nem is beszélve h anyagilag még jobban kikészülnék (pedig én már dolgozok)
Egy újabb dolgozó ember aki sokat áldoz a hobbijára? Teljesen megértem
Már várom, mikor dobod fel ide is a fényképet a mangás polcodról... ;)
Na bácsi kedvéért Sójó )
Helyesen sódzsó
Egyetértünk a sónencímek tekintetében, ennyi egyelőre elég. Etután mi is másfelé nézünk...
Oppá,kiment a fejemből hogy j=dzs,eheheh,gomen ^_^"
Akkor lesz medzsikal-görl?
Na bácsi kedvéért Sójó )
Helyesen sódzsó
Egyetértünk a sónencímek tekintetében, ennyi egyelőre elég. Etután mi is másfelé nézünk...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
szerk: arról nem is beszélve h anyagilag még jobban kikészülnék (pedig én már dolgozok)
Egy újabb dolgozó ember aki sokat áldoz a hobbijára? Teljesen megértem
őszintén megmondva nem is értem h akik még nem dolgoznak hogyan bírják/fogják bírni ezt? mármint egyre nagyobb lesz a választék. azokról ne is beszéljünk akik mondjuk még általános v középiskolások. mert az okés h egyfajtát a szülő megvesz, na de nem hiszem h csak egyre vágyna a gyerek (és ezt meg is értem, mármint mindkét felet)...
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///