Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-04-01 12:30:43
(#163) A Furuba az tényleg jó ötlet. A tokyopopnál közönségdíjat nyert..vagy hogy mondják ezt mangáknál..
Ami a romantikus mangákat illeti, sztem a Gravi mangát hanyagoljuk..én olvastam és abban több a yaoi mint a romantika.. Egy magical girl tényleg nem lenne rossz, bár tekintettel arra, hogy Sailor moon már volt Mo-n, bár akkor még nem volt túl nagy kereslet mangák iránt..sztem Tokyo Mew Mew kéne, mert legalább azt leadták animében.
Ami a romantikus mangákat illeti, sztem a Gravi mangát hanyagoljuk..én olvastam és abban több a yaoi mint a romantika.. Egy magical girl tényleg nem lenne rossz, bár tekintettel arra, hogy Sailor moon már volt Mo-n, bár akkor még nem volt túl nagy kereslet mangák iránt..sztem Tokyo Mew Mew kéne, mert legalább azt leadták animében.
That's not my fault!
én nem azt szeretném mondani hogy mit adjanak ki hanem azt hogy most hogy már tudjuk mi lessz az a 3 új manga valaki az árukat is megtudja mondani?
Attól még elég messze járunk, de szerintem (asszem ebben sokak egyetértenek velem) 1500 forint körül lesz. (Árnybíró is annyi meg egy csomó managa ami manapság megjelent magyarul. Ha ennyi akkor szerintem az nagyon jó ár. ^^
Éééén pedig valami jó kis magical girlt szeretnék kis hazánkban látni... *magical girl fangirl* Cardcaptor Sakura, Tokyo Mew Mew, Princess Tutu.. felőlem még Sailor Moon is... ^^
Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2007-04-01 10:05:58
beküldve: 2007-03-31 10:09:09
(#161) Rei-chan néhány bejegyzéssel ezelőtt leírt listájával teljesen egyetértek, de még hozzáadnám a suzumiya haruhi no yuuutsu-t.
Koko... daremo... inai... zutto... hito...
beküldve: 2007-03-30 18:58:46
(#160) én nem azt szeretném mondani hogy mit adjanak ki hanem azt hogy most hogy már tudjuk mi lessz az a 3 új manga valaki az árukat is megtudja mondani?
...pöttöm rókafing...
bár ami szerintem üvőlt egy kiadásért - bár nem olyan ismert még - az a Mushi-shi.
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
beküldve: 2007-03-30 16:27:56
(#158) szerintem nem kéne kísérletezni, a már befutott hírességekkel kéne kezdeni a kiadásokat. a Ruoroi Kenshin telitalálat, igazándiból a Naruto is jó választás.
jöhetne még: Bleach, Tsubasa Chronicle, One piece, Fruits basket, Fullmetal Alcemist, Ranma, Trigun, Meitaiten Conan.
bár ami szerintem üvőlt egy kiadásért - bár nem olyan ismert még - az a Mushi-shi.
jöhetne még: Bleach, Tsubasa Chronicle, One piece, Fruits basket, Fullmetal Alcemist, Ranma, Trigun, Meitaiten Conan.
"Jinsei nanakorobi, ya'oki." (Még ha az élet hétszer összeomlik, kelj fel nyolcadszorra is.)
beküldve: 2007-03-30 15:05:57
(#157) Hát mit is...
-Inuysha
-Marmalade Boy
-Chobits
-Akuma na Eros - Virgin Crisis
-Gravitation
-Cardcaptor Sakura
-Lilim Kiss
-Kiss in the blue
-Paradise kiss
Vagyis egy halom romantikus mangtát
-Inuysha
-Marmalade Boy
-Chobits
-Akuma na Eros - Virgin Crisis
-Gravitation
-Cardcaptor Sakura
-Lilim Kiss
-Kiss in the blue
-Paradise kiss
Vagyis egy halom romantikus mangtát
beküldve: 2007-03-30 14:48:08
(#156) Én örülnék egy Pocket Monsters Adventures(Special) mangának. Külföldön elég népszerű. Annyira, hogy egyszerűen hozatni nem tudok senkivel, mert elfogytak.:S A Franciák petícióztak, hogy náluk fordítsák le. Nekik bejött, de sajna itt Mo-n mindenki asziszi, hogy a Pokémon manga az egyenlő azzal amit a TV-ben nyomtak Ash&Pikachu sztorival. Hát igen a Narutosok álma hónapok alatt teljesül, de úgy tűnik valaki évekig hiába vár.
That's not my fault!
beküldve: 2007-03-30 14:07:29
(#155) Azumanga Daioh? Áhh de jó lenne
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-30 14:01:41
(#154) Valami romantikus vígjátékot a jobbak közül. Címet nem mondok, de van egy pár, ami itt is sikeres lehetne.
beküldve: 2007-03-30 08:43:19
(#153) Hmm.. az Akuma na Eros tényleg nem egy rossz ötlet (nár már én is végigolvastam ^^), de ha úgy vesszük, egy eléggé cenzúrázott hentai tartalommal bíró mangáról van szó, nem engednék kiadatni.
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
Szerk: Hiraoka 2007-03-30 08:43:47
beküldve: 2007-03-29 17:04:46
(#152) ohhoj!
háát nemtom...az InuYashaát szeretem meg minden..de jó lenne mangában vmi olyan amit nem ismerünk...szerintem...na jó..bevallom én is bevállalnék egy kis shounen-ai-t de ne verjetek meg érte..lol...Akuma na Eros..na az jó lenne...bár már elolvastam..de akkor is
háát nemtom...az InuYashaát szeretem meg minden..de jó lenne mangában vmi olyan amit nem ismerünk...szerintem...na jó..bevallom én is bevállalnék egy kis shounen-ai-t de ne verjetek meg érte..lol...Akuma na Eros..na az jó lenne...bár már elolvastam..de akkor is
Az élet szép, és én szeretem!világuralomra törő anime hősök örökké!
beküldve: 2007-03-29 12:38:19
(#151) Viz kiadványok közül bármi. Hosszú a lista, úgyhogy inkább nem sorolnám a címeket.
Nem tudom ezt meg merjem-e említeni, de én is szívesen látnék valami szép shounen-ai művet (a yaoit már ki sem merem ejteni a számon ^^"). Ezért meg fognak kövezni. XD Mondjuk én a yuri/hentai műfajból is szívesen látnék bármit magyarul. Itt viszont már az a kérdés merül fel, hogy milyen korosztály a célközönség.
Összességében jobb lenne valami olyan, aminek az anime verziója még nem fut nálunk a tévében. (Pl. Inuyasha, szeretem, de már a csapból is ez a sorozat folyik.)
Nem tudom ezt meg merjem-e említeni, de én is szívesen látnék valami szép shounen-ai művet (a yaoit már ki sem merem ejteni a számon ^^"). Ezért meg fognak kövezni. XD Mondjuk én a yuri/hentai műfajból is szívesen látnék bármit magyarul. Itt viszont már az a kérdés merül fel, hogy milyen korosztály a célközönség.
Összességében jobb lenne valami olyan, aminek az anime verziója még nem fut nálunk a tévében. (Pl. Inuyasha, szeretem, de már a csapból is ez a sorozat folyik.)
beküldve: 2007-03-29 12:11:57
(#150) Nem igazán vok otthon mangában, de az InuYashát jó lenne, ha kiadnák. Mondjuk még jópár bejönne: Paradise Kiss, Sailor Moon (bár az egyszer már megjelent, nem?!), Kaleido Star, A szellemfiú, stb
Bárcsak nálunk is már olyan kultusza lenne, mint Amerikában, ott úgy tudom rengeteget nyomtak a piacra utóbbi pár évben( ezért rossz, hogy kis ország vunk, és egy csomóan negatívan állnak a mangákhoz, animekhez )
Bárcsak nálunk is már olyan kultusza lenne, mint Amerikában, ott úgy tudom rengeteget nyomtak a piacra utóbbi pár évben( ezért rossz, hogy kis ország vunk, és egy csomóan negatívan állnak a mangákhoz, animekhez )
esetleg nem tudod h ki adta ki a mai hime v maria-sama ga miteru mangát japánban? és azzal a kiadóval milyen a tárgyalás? csak érdeklődök. bár szerintem marimite mangát úgyis németül meg fogom szerezni vhogy.
Használd a Baka-Updates manga szekcióját [Link], ott általában fel van tüntetve a japán kiadó és a magazin amiben fut. Eszerint a Mai Hime-t az Akita Shoten; a Maria-sama ga Miteru-t pedig a Shueisha adja ki. köszi szépen az infót! betettem az oldalt a könyvjelzőkhöz.
remélem majd egyszer az egyik magyar kiadó megszerzi a marimite mangát.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~