Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Nem tudom, hogy ide tartozik-e egyáltalán a téma, de azért adok egy címet. Remélem nem minősül nemkívánt reklámnak. Nézz fel a www.animebolt.hu-ra. Ott találsz katalógust, meg mindent.
Tudom hogy nem itt kéne kérdezősködni,de ez a netes rendelés mennyire megbízható? :S
jóbbat keresve sem találnál, a tulaj is nagyon kedves ^^
nekem is töllük van az összes japán cuccom na meg amit nem tudtam máshun megszerezni.ha megkérdezzel valamit h. tudnak e szerezni megnézik neked ...etc. szóval csak nyugodtan rendelj ^^
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
ha azt animeboltéra gondolsz, akkor nekem csupa jó tapasztalatom van, olyat is be tudtak nekem szerezni, ami nincs a terméklistában :) (igaz, ha eredeti nyelvű mangára gondolsz, akkor csak újabb dolgokra számíts, és jó hosszú átfutási időre) Csak akkor kellett utalnom, amikor már teljesen összeállt a csomagom, és az utalás után egy héten belül itt is voltak a rendelt dolgok, jó gondosan becsomagolva.
Hát,nekem az a rendelés ablak eléggé összecsapottnak tűnik..mindegy,majd teszek egy próbát Mermaid Melody-vel
De hogy ide tartozó dolgot is írjak: Princess Tutu.Nagyon aranyos,nagyon rövid,és a madzsarság is eléggé érett hozzá
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem tudom, hogy ide tartozik-e egyáltalán a téma, de azért adok egy címet. Remélem nem minősül nemkívánt reklámnak. Nézz fel a www.animebolt.hu-ra. Ott találsz katalógust, meg mindent.
Tudom hogy nem itt kéne kérdezősködni,de ez a netes rendelés mennyire megbízható? :S
ha azt animeboltéra gondolsz, akkor nekem csupa jó tapasztalatom van, olyat is be tudtak nekem szerezni, ami nincs a terméklistában :) (igaz, ha eredeti nyelvű mangára gondolsz, akkor csak újabb dolgokra számíts, és jó hosszú átfutási időre) Csak akkor kellett utalnom, amikor már teljesen összeállt a csomagom, és az utalás után egy héten belül itt is voltak a rendelt dolgok, jó gondosan becsomagolva.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-03-25 18:13:11
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-25 14:06:36
(#114) ha lenne lehetőségem egy 10 listát kitölteni ezeket írnám:
1. Inu Yasha
2. Chrno Crusade
3. Fullmon wo sagashite
4. Ayashi no Ceres
5. Fullmetal Alchemist
6. D.Gray-men
7. Death Note
8. Wolf's Rain
9. Midori no Hibi
10.Fushigi Yuugi.......áááááá 10 nem elég sajna túl hosszú lenne a listám ^^".De az inu mindenképen elsőként szerepelne.
1. Inu Yasha
2. Chrno Crusade
3. Fullmon wo sagashite
4. Ayashi no Ceres
5. Fullmetal Alchemist
6. D.Gray-men
7. Death Note
8. Wolf's Rain
9. Midori no Hibi
10.Fushigi Yuugi.......áááááá 10 nem elég sajna túl hosszú lenne a listám ^^".De az inu mindenképen elsőként szerepelne.
Ha jól tudo a Mangafan kiadó megvásárolta az Inuyasha magyarországi terjesztési jogait.(Mivel lekerült a manga.hu-ról sok rajongó óriási bánatára.)
Ennek a mangának a kiadása viszont még várat magára.
Pedig már egy Magyarországon is ismert mangárol van szó.
Biztos lenne rá kereslet.
jahm, én asszem az őszi conon kérdeztem az egyik munkatársukat nem sokat mondott :S nagyon remélem h. benne lesz abban a 3 manga címben amit most adnak ki ,még az idétlen magyarosításokat is képes lennék elviselni csak lenne. tiszta jó lenne a kezembe tartani egy eredeti magyart (japán meg német már van nekem XD)
beküldve: 2007-03-24 22:32:32
(#112) Nem tudom, hogy ide tartozik-e egyáltalán a téma, de azért adok egy címet. Remélem nem minősül nemkívánt reklámnak. Nézz fel a www.animebolt.hu-ra. Ott találsz katalógust, meg mindent.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-24 19:34:21
(#111) szevasztok.
itthon hol lehet még venni mangát?
bármi érdekel, ami magyar vagy angolul van..
mondjatok pár helyet/kiadványt please, amit itthon meg lehet venni.
köcce
beküldve: 2007-03-24 13:30:53
(#110) A minap eszembe jutott egy dolog. Mostanában kishazánkban egyre népszerűbb az amerikai foci. Van is egy manga, ami ha jól tudom elég sikeres. Ez az Eyeshield 21. Üzleti szempontból lehet, hogy jó húzás lenne ezt a hullámot meglovagolni. Mellesleg a MAFSZ-nek és az Ifjúsági és Sport minisztériumnak van egy focit népszerüsítő programja, amit lehet, hogy ki is lehetne használni... Ha másra nem is, de reklámfelületnek. Persze ez csak egy 5let...
beküldve: 2007-03-23 14:32:58
(#109) Azok a mangák amik előttem elhangoztak, nagyon jó
ötletek, sokat láttam már közülük és szívesen látnám, hogy
miben kölünbözik az anime változatától.
Én még szivesen látnék kb 2000 oldalas mangákat is.
pl: Akira
ötletek, sokat láttam már közülük és szívesen látnám, hogy
miben kölünbözik az anime változatától.
Én még szivesen látnék kb 2000 oldalas mangákat is.
pl: Akira
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-03-23 14:17:02
(#108) Szerintem a BERSERK-et kellene kiadni mivel ennek rendkívűl érdekes és fordulatos és egésszen egyedi története van!
Mellesleg eszméletlen izgalmas is!!
Amiket még szerintem érdemes fontolgatni...: (sorrendben)
02. Elfen Lied
03. Tenjho Tenge
04. TOKKO
05. Trinity Blood
06. Vampire Hunter D - kötetei
07. Hellsing
08. Ah! My Goddess
09. Lunar Legend Tsukihime
10. Ghost In The Shell
11. Blood - The Last Vampire
Mellesleg eszméletlen izgalmas is!!
Amiket még szerintem érdemes fontolgatni...: (sorrendben)
02. Elfen Lied
03. Tenjho Tenge
04. TOKKO
05. Trinity Blood
06. Vampire Hunter D - kötetei
07. Hellsing
08. Ah! My Goddess
09. Lunar Legend Tsukihime
10. Ghost In The Shell
11. Blood - The Last Vampire
Vampire
beküldve: 2007-03-22 20:56:15
(#107) Hát az InuYasha....Viszont szerintem ki legetne adni még a Good Morning Call-t.Nem a legjobb de azon amit olvastam mindig annyit tudok szorakozni...
beküldve: 2007-03-22 18:56:13
(#106) Ha jól tudo a Mangafan kiadó megvásárolta az Inuyasha magyarországi terjesztési jogait.(Mivel lekerült a manga.hu-ról sok rajongó óriási bánatára.)
Az élet rövid,de a szenvedések meghosszabitják.
beküldve: 2007-03-22 18:17:31
(#105) Nagyon remélem! Az Árnybíró valahogy nem tudta felkelteni az érdeklődésemet a conon. Azóta pedig meg is feledkeztem róla. Aztán két hete egyik ismerősömtől mégis elkértem, mert unatkoztam. Rá kellett jönnöm, hogy én egy balfék vagyok, hogy ezt eddig kihagytam. Azóta beszereztem az összes elérhető részt. Van olyan fejezet, amit már vagy 5x végigrágtam, de nem tudom megunni. Az ötödiket meg már alig várom!
Bővebb infó az Árnybíróról Alul a kötetekbe is belenézhetsz Japánban 15 kötet van kinn, de hamar utolérjük
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...