Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-03-12 19:05:31
(#58) Mint Nihei-fan legjobban a Blame!-nek örülnék természetesen, de indításnak talán ideálisabb lenne a NOISE, egy kötet, a Snikt!-et olvasóknak már ismerős lehetne a stílus, és jól megalapozna a Blame! kiadásának.
(Ráadásul úgy tudom még angolul sincs kiadva!)
(Ráadásul úgy tudom még angolul sincs kiadva!)
Szerk: drwest 2007-03-12 19:05:42
beküldve: 2007-03-12 18:57:23
(#57) Death Note és a Naruto is jól fogyna de még lehetne sok sok mást
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
beküldve: 2007-03-12 18:37:46
(#56) beküldve: 2007-03-12 16:39:20
(#55) Hogy mit kéne magyarul kiadni? A válasz egyszerű: Neon Genesis Evangeliont!
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-03-12 16:38:54
(#54) Hentait,vagy ecchit neeeee, inkább legyen helyette:Bleach, Deathnote!!!!! De a a Gokudonak is örülnék^^
Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-12 16:32:25
(#53) Nasty írta:
"Valami CLAMP..."
Ez egy kifejezetten jó ötlet. Arra biztos vevő lennék. Meg szerintem egy rakás más ember is.
"Valami CLAMP..."
Ez egy kifejezetten jó ötlet. Arra biztos vevő lennék. Meg szerintem egy rakás más ember is.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-12 15:21:36
(#52) Deat Note
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-12 15:00:23
(#51) Ha kevés kötetszámú manga akkor Death Note .
Ha sok-sok kötetet szeretnétek, akkor Bleach .
Naruto is elég esélyes lenne a fogyásra. (Pláne h vetítik is)
Fullmetal Alchemist, NGE, Valami Clamp... Olyanokat amiket már most imádnak. (Fórumok top témái -Pl, nemvéletlen lett az első topic a Bleach az adott témában)
Én sokkalta inkább vennék 1 neves kötetet, mint 5 névtelent. (Nem az árnybíróra célzok)
Szerintem.
Ha sok-sok kötetet szeretnétek, akkor Bleach .
Naruto is elég esélyes lenne a fogyásra. (Pláne h vetítik is)
Fullmetal Alchemist, NGE, Valami Clamp... Olyanokat amiket már most imádnak. (Fórumok top témái -Pl, nemvéletlen lett az első topic a Bleach az adott témában)
Én sokkalta inkább vennék 1 neves kötetet, mint 5 névtelent. (Nem az árnybíróra célzok)
Szerintem.
beküldve: 2007-03-12 14:29:36
(#50) heló hiri^^ akkor legyen a jó öreg digimon:P
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
- a 18+ mangák még meredekek volnának. Egyszerűen nem lehet őket bevinni a könyvesboltokba.
Ez igaz. Meg nem is tudom elképzelni, hogy magyar yaoi mangát olvasok. ^^"
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
beküldve: 2007-03-12 13:21:44
(#48) Valami olyasmi kéne, ami leköti az "érzelmesebb" olvasókat is. :) Nem tömény romantikára gondolok, de én pl.: férfi létemre meg vagyok őrülve a picit dark-romantikus dolgokért. Ez van.
Javaslatom talán az Alichino lenne. Bár az lehet, hogy picit meredek még...
Javaslatom talán az Alichino lenne. Bár az lehet, hogy picit meredek még...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Lassan nem férek a listámba Néhány komment:
- Death Note: most valóban divatos, de azt hiszem jó ideig marad is az. Egy nagyon jó mixe a ma keresett témáknak. Ami igazán érdekes, hogy régóta az első olyan sónen, ami nem elsősorban ütömvágom témájú, a feszültséget nem az akció, hanem a dialógusok adják. Ez ritka
- Alive: igen, és lesz is még róla szó rövidesen, de psszt várj még egy kicsit
- a 18+ mangák még meredekek volnának. Egyszerűen nem lehet őket bevinni a könyvesboltokba. Magyarországon a könyvesboltok felében a boltvezető dönti el, hogy mit tart a kínálatában. Belelapoz az Elfen Liedbe vagy a High School of the Dead-be, és szerintetek mit gondol majd És sajnos a boltok másik felében meg a beszerzési vezető dönt, a szempontjai meg ugyanazok. Persze ha sokan keresik, akkor rendelnek (Árnybírót is sokáig nem volt hajlandó átvenni sok könyvesbolt) de minél erőszakosabb/erotikusabb valami, annál nehezebb ezt elérni. Ha pedig nem lehet könyvesboltban kapni, akkor vége, megbukott. Egyelőre el kell érni, hogy megismerjék a dolgot, belássák, hogy van rá kereslet, aztán majd rendelnek bármiből És akkor majd...!! muhaha
- A Cowboy Bebop mangája nem túl jó, sajnos. Általában azok a mangák, amiket az anime után rajzoltak, nem túl jók szerintem. Jang és Joun többi mangája pedig, hááát... Az Island címűt pl. nem bírtam végigolvasni. A Deja Vu-t még nem láttam, majd belenézek.
- Death Note: most valóban divatos, de azt hiszem jó ideig marad is az. Egy nagyon jó mixe a ma keresett témáknak. Ami igazán érdekes, hogy régóta az első olyan sónen, ami nem elsősorban ütömvágom témájú, a feszültséget nem az akció, hanem a dialógusok adják. Ez ritka
- Alive: igen, és lesz is még róla szó rövidesen, de psszt várj még egy kicsit
- a 18+ mangák még meredekek volnának. Egyszerűen nem lehet őket bevinni a könyvesboltokba. Magyarországon a könyvesboltok felében a boltvezető dönti el, hogy mit tart a kínálatában. Belelapoz az Elfen Liedbe vagy a High School of the Dead-be, és szerintetek mit gondol majd És sajnos a boltok másik felében meg a beszerzési vezető dönt, a szempontjai meg ugyanazok. Persze ha sokan keresik, akkor rendelnek (Árnybírót is sokáig nem volt hajlandó átvenni sok könyvesbolt) de minél erőszakosabb/erotikusabb valami, annál nehezebb ezt elérni. Ha pedig nem lehet könyvesboltban kapni, akkor vége, megbukott. Egyelőre el kell érni, hogy megismerjék a dolgot, belássák, hogy van rá kereslet, aztán majd rendelnek bármiből És akkor majd...!! muhaha
- A Cowboy Bebop mangája nem túl jó, sajnos. Általában azok a mangák, amiket az anime után rajzoltak, nem túl jók szerintem. Jang és Joun többi mangája pedig, hááát... Az Island címűt pl. nem bírtam végigolvasni. A Deja Vu-t még nem láttam, majd belenézek.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
yaois, bishounenes, véres, vámpíros cuccot...
igen ~~~~~ 100%-osan egyetértek!
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
Ahogy nézem, a Death Note magasan vezeti a listát! Vajon miért...^_^!
Azért, mert most épp ez a "divatos" anime/manga. Szerintem idővel elmúlik. Majd fél vagy egy év múlva meglátjuk.
beküldve: 2007-03-12 00:01:07
(#44) Ahogy nézem, a Death Note magasan vezeti a listát! Vajon miért...^_^
A másik amit láttam 1-2szer (nem néztem mindent végig) a Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Speciel ezeket én is írtam! ^_^
Szép is lenne, főleg a Death Note!
A másik amit láttam 1-2szer (nem néztem mindent végig) a Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Speciel ezeket én is írtam! ^_^
Szép is lenne, főleg a Death Note!
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!