Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Valaki olvasta az Árnybírót?
Ha igen, megéri megvenni, van olyan jó?
Nem akarom nagyon fényezni az Árnybírót, mert még megkérdi valaki mennyit fizet nekem ezért a Mangafan, és olyan sokat azért nem , de szerintem a jelenlegi magyar manga piacon magasan a legjobb, mind rajzilag, mind történetileg, mind árilag - sőt, szerintem nívósabb konkurensek mellett is megállná a helyét...
Csatlakozom! Annyit még hozzátennék, hogy az első kötetet mindenképpen olvasd végig, ha tényleg tudni akarod miről is van szó!
(Hallottam már olyat, hogy vki az első néhány tíz oldal után félrerakta, mondván: "sablonos a történet"! Ha ha! )
Valamelyik oldalon el lehetett olvasni az első tizenvalahány oldalt, de ez alapján még nem tudtam eldönteni, pont beindult volna a cselekmény. A következő oldal meg már nem volt olvasható. Lehet, meg fogom venni. Mennyibe kerül? (Hány részes?)
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Yu Yu Hakusho, Elfen Lied, Hellsing. Ezeknek én is örűlnék
Elfen Lied, Hellsing alapból kizárva mert erőszakos. Kezdésnek nagyon nem lenne jó ilyen címekkel nyitni.
beküldve: 2007-03-21 15:24:24
(#101) A wolf's rain remek ötlet lenne. Igaz a manga nem egy egetrengető történet, az animéhez képest, de rövid és gyönyörűen kivitelezett. A rövidet azért emelném ki,mert sztem az elején jobb, ha nagyobb a választék, és a pár kötetes cuccok ezt biztosítanák. :)
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-03-21 15:25:06
beküldve: 2007-03-21 15:15:36
(#100) [QUOTE]1. Elfen Lied
2. Wolf's Rain
3. Hellsing
4. Gravitation
5. Yu Yu Hakusho
6. Paradise Kiss
Na végre valaki aki rajtam kivul is ragaszkodik a Yu Yu Hakusho-hoz!
2. Wolf's Rain
3. Hellsing
4. Gravitation
5. Yu Yu Hakusho
6. Paradise Kiss
Na végre valaki aki rajtam kivul is ragaszkodik a Yu Yu Hakusho-hoz!
beküldve: 2007-03-21 01:29:56
(#98) 1. Elfen Lied
2. Wolf's Rain
3. Hellsing
4. Gravitation
5. Yu Yu Hakusho
6. Paradise Kiss
Ezekre mindenképpen befizetnék!
2. Wolf's Rain
3. Hellsing
4. Gravitation
5. Yu Yu Hakusho
6. Paradise Kiss
Ezekre mindenképpen befizetnék!
Valami véres, vámpiros történet kéne
Én pl. szivesen látnám a polcomon a Hellsing mangát.
Nah persze magyarul!
Nah persze magyarul!
Támogatom
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-20 20:42:19
(#96) Nekem az két kedvenc történetem a Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru, és az Angel Sanctuary ám ez a kettő kizárt, hogy valaha is megjelenjen magyarul, mivel elég tabu témára épülnek, még akkor is, ha az utóbbi teljes egészében fantasy ... Bár egy olyan mangának is örülnék, ami egy vérbeli kaland sztori, és az ókori Egyiptom a központi témája.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Engem egy egyiptomi témájú manga érdekelne. (Nem a Yugioh)
Én ilyet találtam: Kindaichi Case Files[Link]
Meg egy manhwát is találtam: Mythology of the Heavens[Link]
Ennek a Central Park Media(kiadó)-nak vannak még érdekes mangái: Time Traveler Ai
Ez talán beleinnik abba amit keresel(?): The Descendant of the Dynasty [Link]Én ilyet találtam: Kindaichi Case Files[Link]
Ennek a Central Park Media(kiadó)-nak vannak még érdekes mangái: Time Traveler Ai
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Szerk: kriptonima 2007-03-20 17:57:17
beküldve: 2007-03-20 17:44:05
(#93) Engem egy egyiptomi témájú manga érdekelne. (Nem a Yugioh)
Szerk: Renomus 2007-03-20 17:44:31
Nem akarom nagyon fényezni az Árnybírót, mert még megkérdi valaki mennyit fizet nekem ezért a Mangafan, és olyan sokat azért nem , de szerintem a jelenlegi magyar manga piacon magasan a legjobb, mind rajzilag, mind történetileg, mind árilag - sőt, szerintem nívósabb konkurensek mellett is megállná a helyét...
Csatlakozom! Annyit még hozzátennék, hogy az első kötetet mindenképpen olvasd végig, ha tényleg tudni akarod miről is van szó!
(Hallottam már olyat, hogy vki az első néhány tíz oldal után félrerakta, mondván: "sablonos a történet"! Ha ha! )
beküldve: 2007-03-20 16:44:05
(#91) Valami véres, vámpiros történet kéne
Nah persze magyarul!
Nah persze magyarul!
beküldve: 2007-03-20 16:10:52
(#90) Hmm, rengeteg címet fel tudnék most sorolni, minden kedvencemet shounen, josei, seinen és egyéb műfajokban, de Mushishi-t nagyon szívesen látnám magyarul...
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Szerk: kriptonima 2007-03-20 16:11:06
Someday the Dream will End