Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Rémálom...
(Amerikaiakkal lenne a legegyszerűbb: annak adják, aki fizet, és kész. Ezért tudott ilyen sok Tokyopop OEL megjelenni most idehaza.)
(Amerikaiakkal lenne a legegyszerűbb: annak adják, aki fizet, és kész. Ezért tudott ilyen sok Tokyopop OEL megjelenni most idehaza.)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
esetleg nem tudod h ki adta ki a mai hime v maria-sama ga miteru mangát japánban? és azzal a kiadóval milyen a tárgyalás? csak érdeklődök. bár szerintem marimite mangát úgyis németül meg fogom szerezni vhogy.
Használd a Baka-Updates manga szekcióját [Link], ott általában fel van tüntetve a japán kiadó és a magazin amiben fut. Eszerint a Mai Hime-t az Akita Shoten; a Maria-sama ga Miteru-t pedig a Shueisha adja ki. You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
akkor szvsz örülhetsz! mivel nagyon nagy a valószínűsége h az is lesz magyarul, ha most nem is de a következő mangafan kiadványok között ott lesz az is!
Ejha! Tudsz valamit, amit én nem?
(a Kodanshával horror tárgyalni... )
szerintem aki meg tudott már most szerezni eredeti japán mangát, annak a kiadónak azért vannak kilátásai a jövőben!
esetleg nem tudod h ki adta ki a mai hime v maria-sama ga miteru mangát japánban? és azzal a kiadóval milyen a tárgyalás? csak érdeklődök. bár szerintem marimite mangát úgyis németül meg fogom szerezni vhogy.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-28 18:41:36
(#144) Sziasztok!
Én még új vagyok, nem igazán vagyok nagy mangás. De én örülnék ha lenne magyarul a DragonBall, DragonBall Z és a GT-is bár az elég gyengus volt. Régen volt egy DragonBall kiadás 16 kötet, lehetne újra vagy onnan folytatni.
Tényleg egy kérdés, ez nem ide tartozik, szóval bocsi érte, de nincs valakinek meg az összes dragonball avi-ban? Japán vagy angol nyelven, esetleg hun felirattal? Az nagyon érdekelne.
Ja meg a Yu-Gi-Oh! is lehetne magyarul, azt is csípem, még játszom is.
Köszi
Sziasztok
akkor szvsz örülhetsz! mivel nagyon nagy a valószínűsége h az is lesz magyarul, ha most nem is de a következő mangafan kiadványok között ott lesz az is!
Ejha! Tudsz valamit, amit én nem?
(a Kodanshával horror tárgyalni... )
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-28 17:10:17
(#142) Ha most nagyon nagy fan lennék azt mondanám,hogy Mermaid Melody-t...egyetlen hibája hogy bűnrossz egy manga Néhol eszméletlen szétszórt a rajzolás,és mivel ennek a zene a lényege..esélye sincs Viszont készült belőle egy felső-közép szintű anime,amit viszont nagy kár,hogy itt magyarhonban nem nagyon ismernek."Sajnos" itt a magical-girl műfaj nincs nagyon elterjedve,már kinek hogyan..
Jó lenne viszont az Ayashi no Ceres
Jó lenne viszont az Ayashi no Ceres
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-27 20:57:54
(#141) Ez tök jó ötlet ^^ *leszedte a mangját, bár még nem látott neki XD*
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
beküldve: 2007-03-27 20:51:54
(#140) Szerintem a Battle Royale-t is kiadhatnák, mert a könyv és a film már megjelent nálunk, szóval bizotos sokan ismrik már a témát, és lehet megvennék, az animés-mangás körökön kívül is.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
(Ha személyes véleményt is mondhatok, akkor a Fullmetal Alchemist-et szívesen látnám a polcokon magyarul.)
Öhm igen ^.^
bár, hogy nagyobb legyen rá a kereset, szerintem előbb a tévében kéne megjelennie, bár isten őrizz, hogy ellepjék a netet a n00b FMAsok
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
beküldve: 2007-03-27 20:49:24
(#138) Szerintem amiket ki kéne adni magyarul az a:
1.Neon Genesis Evangelion
2.Chobits
3.D.N. Angel
4.Vampire Knight
5.DearS
6.Sailor Moon
Szeintem ezek kellenének
1.Neon Genesis Evangelion
2.Chobits
3.D.N. Angel
4.Vampire Knight
5.DearS
6.Sailor Moon
Szeintem ezek kellenének
ai-chan
beküldve: 2007-03-27 19:58:01
(#137) Hali everybody ^^ !
Énn hát ezt tom mondani felsorolásként :
-vampire knight
-love celeb
-perfect girl evolution
-Mizu ni sumu hana
kb ennyi amit fejböl tudnék...
Énn hát ezt tom mondani felsorolásként :
-vampire knight
-love celeb
-perfect girl evolution
-Mizu ni sumu hana
kb ennyi amit fejböl tudnék...
lizaa
Amúgy amit még nagyon szívesen látnék magyarul az a GTO-lenne...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Elfen Lied...
Lehetetlen Legalábbis szerintem mert még amerikában se vállalta egyik kiadó se! De azért jó lenne egyszer egy távoli jövőben Elfen Lied mangát olvasni magyarul (vagy angolul nekem úgyis perfekt )!
Akkor már inkább egy Ichi the killer....
1: Végre minden kedves olyan olvasó/néző kielégülne akinek attól lesz jó egy manga/anime hogy literszám folyik benne a vér...
2:Az Efen Lied-al szemben ennek még van is tartalma és nem csak kliséhalmaz...
Amúgy amit még nagyon szívesen látnék magyarul az a GTO-lenne...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Elfen Lied...
Lehetetlen Legalábbis szerintem mert még amerikában se vállalta egyik kiadó se! De azért jó lenne egyszer egy távoli jövőben Elfen Lied mangát olvasni magyarul (vagy angolul nekem úgyis perfekt )!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."