Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
szerk: arról nem is beszélve h anyagilag még jobban kikészülnék (pedig én már dolgozok)
Egy újabb dolgozó ember aki sokat áldoz a hobbijára? Teljesen megértem
őszintén megmondva nem is értem h akik még nem dolgoznak hogyan bírják/fogják bírni ezt? mármint egyre nagyobb lesz a választék. azokról ne is beszéljünk akik mondjuk még általános v középiskolások. mert az okés h egyfajtát a szülő megvesz, na de nem hiszem h csak egyre vágyna a gyerek (és ezt meg is értem, mármint mindkét felet)...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
szerk: arról nem is beszélve h anyagilag még jobban kikészülnék (pedig én már dolgozok)
Egy újabb dolgozó ember aki sokat áldoz a hobbijára? Teljesen megértem
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Baj nincs a shounennel csak már elég ez
egyetértek. nem magával a műfajjal van a baj. csak még pár ilyen cím (ami persze ha úgy vesszük tök jó) és végképp csömöröm lesz. de szerintem egy időre a mangafan inkább a három új kötettel fog foglalkozni, minthogy újjabb címeket jelentene be. vagy tévedek?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-04-02 20:05:34
beküldve: 2007-04-02 19:59:20
(#175) Baj nincs a shounennel csak már elég ez
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-02 19:46:03
(#174) Szerintem is Mayu-mangákat kéne kiadni mint ahogyan azt már előttem mondták bár a legjobban az Akuma na Erosnak örülnék Mayutól, és a Zettai Kareshi is nagyon jó lenne
amúgy nem tudom mi bajotok van a shonennel.. :/ na, mind1 ^^ jah, és a Narutonak nagyon örülök
amúgy nem tudom mi bajotok van a shonennel.. :/ na, mind1 ^^ jah, és a Narutonak nagyon örülök
beküldve: 2007-04-02 19:22:42
(#173) Ne,shounenekből egy évre bőven elég volt..legyen valami lányos,mondjuk.. *gondolkozik,hogy a Hellsing mennyire lányos...*..mindegy,csak legyen egy kis shoujo (a bácsi kedvéért Sójó ).Párat már felsoroltam közülük,tessék visszaolvasni
beküldve: 2007-04-02 16:55:22
(#172) Sok mangát lehetne kiadni,de aminek nagyon örülnék: 1.Hellsing 2.Ghost in the Shell
Ennyi sónen mellé még ezeket is? Ez lenne csak a csömör!
Végül is a legkeresettebb műfaj, nem? Én mint lány, én is azt mondom, hogy Bleach meg One Piece, meg sorolhatnám, míg a shoujo-t annyira nem rajongom. Na jó, azért egy Zettai Kareshit én is bevállalnék. De csak a Bleach után. ^^"
Nincs kedvem végigolvasni a topicot, hogy írta-e már valaki, de nekem két ötletem van (időszerű lenne kiadni őket):
1. One Piece
2. Bleach
1. One Piece
2. Bleach
Ennyi sónen mellé még ezeket is? Ez lenne csak a csömör!
beküldve: 2007-04-01 19:22:42
(#169) Nincs kedvem végigolvasni a topicot, hogy írta-e már valaki, de nekem két ötletem van (időszerű lenne kiadni őket):
1. One Piece
2. Bleach
de még ezek is jöhetnek:
3. Eyeshield 21
4. Major
1. One Piece
2. Bleach
de még ezek is jöhetnek:
3. Eyeshield 21
4. Major
Vagy a kedvencem! A Zettai Kareshi! * Zekkarát a népnek!! *
Tényleg! Legyen Zettai Kareshi, vagy Fushigi Yuugi!
beküldve: 2007-04-01 13:52:37
(#167) Igen, a Ranmára én is gondoltam, mert a kedvenc mangám, de sajnos igaz, hogy az elején a rajzolása még közel sem olyan jó, mint mondjuk a 10. kötetben... Kár, pedig annyira jóóóóó!
Hogy mit kéne kiadni? Nagyon sok jó manga van, de mivel eddig többnyire csak shoneneket adtak ki, ezért jó lenne végre valami shoujo!
Pl. vmi Mayu Shinjo! Akuma na eros VAGY Haou Airen *H.A. függő* mondjuk... Vagy a kedvencem! A Zettai Kareshi! * Zekkarát a népnek!! *
Vagy esetleg olyasmi is lehetne, ami angolul nincs, viszont nagyon jó: Desire Climax.
Amúgy meg nagyon jó, hogy a Narutót kiadják, mert az animét egyszerűen imádom! (Bár igaz, hogy nem is a magyar változatát nézem - miért olyan rossz a szinkron, könyörgöm??)
Hogy mit kéne kiadni? Nagyon sok jó manga van, de mivel eddig többnyire csak shoneneket adtak ki, ezért jó lenne végre valami shoujo!
Pl. vmi Mayu Shinjo! Akuma na eros VAGY Haou Airen *H.A. függő* mondjuk... Vagy a kedvencem! A Zettai Kareshi! * Zekkarát a népnek!! *
Vagy esetleg olyasmi is lehetne, ami angolul nincs, viszont nagyon jó: Desire Climax.
Amúgy meg nagyon jó, hogy a Narutót kiadják, mert az animét egyszerűen imádom! (Bár igaz, hogy nem is a magyar változatát nézem - miért olyan rossz a szinkron, könyörgöm??)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-04-01 13:10:17
(#166) Lehetne Watasétól valami (mondjuk Fushigi Yuugi!), vagy valami szép CLAMP.
Én is gondoltam a Ranmára, de az elején elég gyatra a rajzolása, és csak pár fejezet után tisztul le. A Fruits Basket is elég érdekes (vagy lehet azt mondani, hogy most már hagyhatjuk a látványvásárlókat, és etessük azokat, akik értenek is hozzá?)
Én is gondoltam a Ranmára, de az elején elég gyatra a rajzolása, és csak pár fejezet után tisztul le. A Fruits Basket is elég érdekes (vagy lehet azt mondani, hogy most már hagyhatjuk a látványvásárlókat, és etessük azokat, akik értenek is hozzá?)
bár ami szerintem üvőlt egy kiadásért - bár nem olyan ismert még - az a Mushi-shi.
imádom, csak az a baj, hogy csak a 2. kötetig tudtam letölteni. nem tudsz egy helyet mondani, ahonnan a többit is megszereszhetném?
"Jinsei nanakorobi, ya'oki." (Még ha az élet hétszer összeomlik, kelj fel nyolcadszorra is.)
beküldve: 2007-04-01 12:42:22
(#164) Na végre,valaki szereti rajtam kívül is a Princess Tutu-t
Magical-girlt a népnek..de inkább Sailor Moon mint a macskahalál vagy mi..
Magical-girlt a népnek..de inkább Sailor Moon mint a macskahalál vagy mi..