Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-03-27 17:09:30
(#133) Hát.... Rengeteg olyan manga van amit szívesen látnék magyarul pl: Love Hina, Clamp művek (X, Chobits...stb.), Naruto (a magyar, vágott anime után tök jó lenne, ha kiadnák a mangát
teljesen . Biztosan lenne rá vevő.), Bleach, na meg persze Death Note , Neon Genesis Evangelion, One Piece, Hellsing, Elfen Lied...stb. Huhh... Jó sok cím Na én ezek közül bármelyiknek örülnék!!!
teljesen . Biztosan lenne rá vevő.), Bleach, na meg persze Death Note , Neon Genesis Evangelion, One Piece, Hellsing, Elfen Lied...stb. Huhh... Jó sok cím Na én ezek közül bármelyiknek örülnék!!!
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Izumi 2007-03-27 17:11:13
beküldve: 2007-03-27 14:14:16
(#132) szerintem a Kamikaze mangát ki lehetne adni. erre gondolok: http://dmd-sales.com/manga/kamik aze.htm
most jött meg a haveromnak (eredeti japánul) és szerintem nagyon szépek a karakterek! érdemes lenne magyarul is kiadni. még kereslet is lenne rá szvsz. a Mangafan kiadó dolgozói hogy látják ezt? mármint szerintetek is érdemes lenne kiadni ezt a mangát? vagy ahhoz még jó pár évnek el kell telnie? mennyire lehet ennek a mangának itthon vevőtábora?
csak mert szvsz érett már rá magyaro. de azért ti mégiscsak jobban átlátjátok mint pl én.
most jött meg a haveromnak (eredeti japánul) és szerintem nagyon szépek a karakterek! érdemes lenne magyarul is kiadni. még kereslet is lenne rá szvsz. a Mangafan kiadó dolgozói hogy látják ezt? mármint szerintetek is érdemes lenne kiadni ezt a mangát? vagy ahhoz még jó pár évnek el kell telnie? mennyire lehet ennek a mangának itthon vevőtábora?
csak mert szvsz érett már rá magyaro. de azért ti mégiscsak jobban átlátjátok mint pl én.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-26 21:09:40
(#131) Hát ha magamból indulok ki, szerintem nem járnának jól a már magyarországon futó animék mangáinak kiadásával. Én legalábbis nem költenék (legfeljebb támogatás céljából) egy olyan mangára aminek a történetét alapvetően már úgyis ismerem.
Az élettel nem az a bajom, hogy nem elég hosszú; hanem hogy nem elég széles!
nem tudom, nekem a gravitation manga tetszik
megvan 10 kötete , na meg már olvastam is anno
, egyik barátnőm meg idén nyáron kezdett el mangazni ...igaz falramászok tőle de no comment és a kedvence a kaleido star na én is rákerestem és hát izé bizé a mangajat inkább szóra sem méltatnám (ha csak nem doujinshit láttam véletlen)Nem is a Gravinak szántam az émelygést ;)
Ha már a+ Slayers? Bár elég hosszú..vagy tévedek?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-26 15:15:41
(#129) nem tudom, nekem a gravitation manga tetszik
megvan 10 kötete , na meg már olvastam is anno
, egyik barátnőm meg idén nyáron kezdett el mangazni ...igaz falramászok tőle de no comment és a kedvence a kaleido star na én is rákerestem és hát izé bizé a mangajat inkább szóra sem méltatnám (ha csak nem doujinshit láttam véletlen)"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
beküldve: 2007-03-26 15:05:36
(#128) Szerintem mégicsak jó fogás lenne,ha az eddig Magyarországon vetített animék mangáit adnák ki...persze nem mindet,mert ugye van egy-kettő,de egy Gravitationek vagy Káleidó Sztárnak *émelyeg* biztos örülne a nép
beküldve: 2007-03-26 01:13:35
(#127)
Szerk: PaaL 2007-03-26 01:14:24
na jah, éljen a vér meg a robotok, meg amugy is minden ami dark
Nyugi én se csípem őket annyira Csak példaként hozta őket fel! Én például már többször is mondtam hogy leginkább egy Lova Hina-nak örülnék
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nekem az két kedvenc történetem a Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru, és az Angel Sanctuary ám ez a kettő kizárt, hogy valaha is megjelenjen magyarul, mivel elég tabu témára épülnek...
Csatlakozom... mármint szerintem nyugodtan kiadhatnák őket ^^... ha már a yaoiról (feltehetőleg) le kell mondanom, legalább ilyet had kapjon a nép ...
De asszem kezdek rájönni... mindegy csak manga legyen
(bár Naruto helyett szivesebben láttnék inkább 2 sexy bishiet a polcomon ... )
I LOVE YAOI <3
Hello Mindenki!
nem tudom, emlitette-e már valaki, de NARUTO az biztos, hogy meg kéne hogy jelenjen!
mégiscsak cult-dolog vagy mi...
nem tudom, emlitette-e már valaki, de NARUTO az biztos, hogy meg kéne hogy jelenjen!
Naruto cult? Nope. Talán a fillerekben cult de másban nem nagyon. Blame!, Gundam, Hellsing és a régebbi nevek.
na jah, éljen a vér meg a robotok, meg amugy is minden ami dark
Hello Mindenki!
Naruto cult? Nope. Talán a fillerekben cult de másban nem nagyon. Blame!, Gundam, Hellsing és a régebbi nevek.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-25 22:59:15
(#122) Hello Mindenki!
a Princess Tutu 1 kötetes ha jól emlékszem :), nagyon aranyos! ajánlom az animejet is! nekem az egyik ismim tutu örült ^^ szóval neki a manga is meg van.
Épp tegnap töltöttem le mind a 38 részt Animeboltban 2 kötet van,ami azt jelenti hogy megrendelem
akkor hajrá és jó szórakozást hozzá ^^, igazán aranyos storya van...igaz én nem az ilyen fajta mangakat kedvelem de jó (föleg h. ismimnél kötelező volt megnézni :P ,de végtére is élveztem csak neki nem mondtam *evil smile*)
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
a Princess Tutu 1 kötetes ha jól emlékszem :), nagyon aranyos! ajánlom az animejet is! nekem az egyik ismim tutu örült ^^ szóval neki a manga is meg van.
Épp tegnap töltöttem le mind a 38 részt Animeboltban 2 kötet van,ami azt jelenti hogy megrendelem
beküldve: 2007-03-25 19:46:43
(#119) a Princess Tutu 1 kötetes ha jól emlékszem :), nagyon aranyos! ajánlom az animejet is! nekem az egyik ismim tutu örült ^^ szóval neki a manga is meg van.
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"