Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-03-20 10:06:37
(#88) Valaki olvasta az Árnybírót?
Ha igen, megéri megvenni, van olyan jó?
Ha igen, megéri megvenni, van olyan jó?
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
beküldve: 2007-03-17 14:32:34
(#87) mivel legkedvesebb történeteimre várhatnék ítéletnapig, lévén hogy a yaoi nem éppen a magyarok szívének csücsöke XD ezért én is CLAMP varázslatos karaktereit látnám legszívesebben lapokravarázsolva A sokak által ismert Chobits, Tokyo Babylon, X vagy bármely alkotás hatalmas sikert alkotna szerintem... de szívesen látnám még a Nana-t, vagy a Vampaia ni onegai c. oneshot ot is XD :)... de lényegében mindegy, csak haladjunk mangát mangát mangát a népnek
I LOVE YAOI <3
beküldve: 2007-03-17 12:02:10
(#86) sziasztok! gondolom itt a "kene" tipikusan a vagyalmok megformalasat jelenti, szamomra ez a berserk-ben mutatkozik meg, ha valami, hat az mindent kur, nagyon szivesen latnam magyarul, de mar az is onmagaban egy alom beteljesulese, hogy a dark horse altal kiadott angol nyelvu verziot is a kezemben foghatom.
ha racionalis oldalrol kozelitem meg a kerdest, valoszinuleg eselytelen, hogy a berserk valaha is megjelenjen magyarul, ahhoz tul nagy volumenu dologrol van szo, raadasul a tortenetet tekintve, barmennyire is zsenialis, azert valoszinuleg eleg szuk retegnek szol, az a+-on nevelkedett nebuloknak szerintem meg sok lenne, mivel erosen 18+-os.
viszont az arnybirot olvasgatva meg ugy erzem, van remeny, hiszen azert az sem epp egy egyszeru manga, meg is lepodok rajta rendszeresen, helyenkent komoly hasonlosagot mutat a berserkkel, szomiszo, jocskan merithetett belole az alkotoparos.
azert jo erzes latni, hogy ilyesmire van kereslet kis hazankban, foleg, hogy a tobbi kiado azert nem volt ennyire bevallalos, a sok lanymanga mellett (en meg a warcraftot is oda sorolnam, amilyen ketsegbeejtoen nyalas :S) az arnybiro kifejezetten egy ude szinfolt. csak igy tovabb!
ha racionalis oldalrol kozelitem meg a kerdest, valoszinuleg eselytelen, hogy a berserk valaha is megjelenjen magyarul, ahhoz tul nagy volumenu dologrol van szo, raadasul a tortenetet tekintve, barmennyire is zsenialis, azert valoszinuleg eleg szuk retegnek szol, az a+-on nevelkedett nebuloknak szerintem meg sok lenne, mivel erosen 18+-os.
viszont az arnybirot olvasgatva meg ugy erzem, van remeny, hiszen azert az sem epp egy egyszeru manga, meg is lepodok rajta rendszeresen, helyenkent komoly hasonlosagot mutat a berserkkel, szomiszo, jocskan merithetett belole az alkotoparos.
azert jo erzes latni, hogy ilyesmire van kereslet kis hazankban, foleg, hogy a tobbi kiado azert nem volt ennyire bevallalos, a sok lanymanga mellett (en meg a warcraftot is oda sorolnam, amilyen ketsegbeejtoen nyalas :S) az arnybiro kifejezetten egy ude szinfolt. csak igy tovabb!
beküldve: 2007-03-15 17:39:44
(#85) Én most kezdtem el a Kiss-t...Hát ezt is szívesen látnám kis hazánkban! :)
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Igen,a remény hal meg stb.. Bár ha nem akarsz várni a magyar kiadásra nyugodtan megrendelheted XD: [Link]
Meg is rendelném szívesen, csak az a baj, hogy nincs rá keretem .
Na,első hozzászólásom a fórumon...
Hát,Darren Shan manga? Hehe,tudtommal még csak japánul van,de nem baj az
Darren Shan? Imádom , jó lenne ha egyszer kiadnák, csak sajnos nagyon kevés esély van rá .. De azért reménykedjünk ^^.
Igen,a remény hal meg stb.. Bár ha nem akarsz várni a magyar kiadásra nyugodtan megrendelheted XD: [Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-03-15 14:33:02
beküldve: 2007-03-15 12:43:38
(#82) Na,első hozzászólásom a fórumon...
Darren Shan? Imádom , jó lenne ha egyszer kiadnák, csak sajnos nagyon kevés esély van rá .. De azért reménykedjünk ^^.
beküldve: 2007-03-15 12:04:21
(#80) Na,első hozzászólásom a fórumon...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-15 10:03:41
(#79) Sziasztok, én Katsura Masakazu I''s (Aizu) mangáját látnám nagyon színvesen, eredeti 15 kötetes kiadásban, ahogy azt a francia Tonkam is kiadta.
Ennek én is nagyon örülnék, de egyben szomorú is lennék: az angol kötetek mellé luxus lenne.
beküldve: 2007-03-14 23:00:26
(#77) Sziasztok, én Katsura Masakazu I''s (Aizu) mangáját látnám nagyon színvesen, eredeti 15 kötetes kiadásban, ahogy azt a francia Tonkam is kiadta.
Megszállott I''s Aizu rajongó.
Csak tippelem, de gondolom csillagászati összeg lenne a jogok megvásárlása.
Nem lehetetlen, csak ide kell hozni a Shueishát
A CLAMP cuccok tényleg jók, a Shirahime Syo-t nézegettük is. Egy kötet, rövid, szomorkás vagy drámai történetek. Szép is nagyon.
Arra biztos vevő lennék. Meg jópár ismerősöm is.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Sz'tem a Naruto-t vinnék mint a cukrot,(már csak a vetítése miatt is) és a manga messze jobb, mint az anime(főleg ha a jó kis magyar vágott, cenzúrázott változatásra gondolok
Persze itt véget nem érő listákat lehetne írni, hogy ki mit venne meg habozás nélkül
Akkor most én is ajánlok egy olyat, amit ugyan még senki nem írt, de hihetetlenül jó: One piece !!! Igaz, hogy nagyon hosszú (és még mindig fut) de szvsz a legjobb manga/anime amit valaha láttam!! Persze elsőre furcsa a stílusa az embernek, de ha valaki belekezd, az garantáltan a rabja lesz
Persze itt véget nem érő listákat lehetne írni, hogy ki mit venne meg habozás nélkül
Akkor most én is ajánlok egy olyat, amit ugyan még senki nem írt, de hihetetlenül jó: One piece !!! Igaz, hogy nagyon hosszú (és még mindig fut) de szvsz a legjobb manga/anime amit valaha láttam!! Persze elsőre furcsa a stílusa az embernek, de ha valaki belekezd, az garantáltan a rabja lesz
1-et értek
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
A CLAMP cuccok tényleg jók, a Shirahime Syo-t nézegettük is. Egy kötet, rövid, szomorkás vagy drámai történetek. Szép is nagyon.
Hű, az nagyon jó lenne! Már tervbe is vettétek a kiadását?