Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-03-11 17:23:07
(#28) Szerintem az Árnybíró példáját látva nem muszáj olyan mangákat kiadni, amit azzal lehet eladni, hogy a magyar közönség már ismeri az anime változatát. Lehet bátrabban hozzányúlni a témához.
Kezdésnek valami populárisabb, talán a köztudatban is élő művekel mint az Evangelion, Noise (aminek szerzőjét a Snikt óta talán már többen is ismerik) Naruto. Utánna jöhetnének a kevésbbé köz emészthetőbb művek (bár talán az EVA sem az) mint a Gantz, YKK, esetleg Chobits vagy a romantikusabb fajtákból Love Hina, I's - ami szerintem Masakazu Katsura eddigi legjobb mangája, a magyar fiaskóra meg senki nem fog emlékezni:)
Végül de nem utolsó sorban a Fullmetal Alchemistet én is támogatnám és persze a legfiontosabbat: DEATH NOTE! Még az alapsztorija is könnyen figyelemfelkeltő, hát még ami utánna van. Biztos lenne szerintem közönsége...
Kezdésnek valami populárisabb, talán a köztudatban is élő művekel mint az Evangelion, Noise (aminek szerzőjét a Snikt óta talán már többen is ismerik) Naruto. Utánna jöhetnének a kevésbbé köz emészthetőbb művek (bár talán az EVA sem az) mint a Gantz, YKK, esetleg Chobits vagy a romantikusabb fajtákból Love Hina, I's - ami szerintem Masakazu Katsura eddigi legjobb mangája, a magyar fiaskóra meg senki nem fog emlékezni:)
Végül de nem utolsó sorban a Fullmetal Alchemistet én is támogatnám és persze a legfiontosabbat: DEATH NOTE! Még az alapsztorija is könnyen figyelemfelkeltő, hát még ami utánna van. Biztos lenne szerintem közönsége...
Someday the Dream will End
beküldve: 2007-03-11 17:16:54
(#27) Szerintem tartsunk szavazást!!! De ez csak egy ötlet.
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-11 17:12:45
(#26) Nagyon sok jó manga van, ezért nehéz választani.. De legjobban Hellsing, Naruto és Chobits mangáknak örűlnék, vagy valami klasszikusnak..
beküldve: 2007-03-11 17:11:41
(#25) Mint már írták előttem: a Death Note és a Fullmetal Alchemist jó választás lenne, de én örülnék néhány CLAMP műnek is. ^.^
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
beküldve: 2007-03-11 16:27:51
(#24) Személy szerint : nagyon örülnék egy 1-2-3 havonta megjelenő mangamagazinnak, de ha tényleg ilyen nehéz megszerezni a jogokat, akkor erre nemigen van kilátás... Ezt leszámítva: kicsit elvontabb dolgok, mint Alichino, amikre mondjuk fantasy-rajongók is felkapnák a fejüket (esetleg ), Yuu Watase bármelyik munkája, aztán a többi nagy mű, mint a Neon Genesis Evangelion, Chobits, Rurouni Kenshin, Ranma 1/2, Ah, Megamisama és így tovább.. (najó őszintén Yamato Nadeshiko Shichi Henge, aztán jöhet a többi )
Azonnal kérjetek elnézést a ragyogó teremtménytől!! :)
És sajnos a magyar fordítás is eltqnt a semmibe, pedig szerintem egy nagyon jó Takahashi-sensei munka... ^-^ Egyszer talán rá is sor kerül és végre megtudhatom magyarul is, h h folytatódik a manga... XD
az sem lenne semmi ha rumiko "lassan" befejezné az inut...kicsit sok kötete van már ^^"""""
-------
Jahm a Ginga(densetsu riki ,nagareboshi gin és a densetsu weed) sem lennének rosszak ha megjelennének ,bár nem tudom hány embert érdekelnének kutyás mangak :S
Oh és a Hikaru no Go sem lenne rossz
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
Szerk: Nagy Alexandra 2007-03-11 16:27:18
beküldve: 2007-03-11 15:39:34
(#22) szerintem, az inuyashát. ami anime-ban is nagy sikert aratott, azt mangában is vehetik mint a cukrot. de nagyon sok dolgot lehetne kiadni, mert a mangák 99% nagyon jó
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-03-11 15:26:51
(#21) Hát igen a Love Hina, a Hellsing és a Death Note is jó lenne.
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Shirow Miwa is telitalálat lenne... de ez már csak hiú ábránd... :)
Ezzel én is egyetértek, bár az ő munkáit én is szívesen látnám a polcokon, ugyanis még angolul se nagyon lehet hozzájutni
Bár nemtom hogy kinek mennyire jönne be, de az ő stílusa nem hétköznapi.
Egyébként sztem, ahány ember, annyi ízlés, szal mindenki mást látna szívesen magyarul. Az Árnybíró sem volt népszerű, mégis sikert ért el a csodás kidolgozása, és a megkapó története miatt.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-11 14:11:47
(#19) Belátom ez elég elfogult javaslat de személy szerint én szivesen látnék Nihei Tsutomu műveket magyarul. A wolverine kiadása kapcsán úgy gondolom hogy relatíve szélesebb közönség ismerhette meg a nevet így talán a komolyabb munkáira is lenne igény. Vagy ha kicsit aktívabb lenne akkor Shirow Miwa is telitalálat lenne... de ez már csak hiú ábránd... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Én leginkább egy Love Hina és egy Hellsing magyar mangának örülnék a legjobban :) (...) csak az angol nyelvü kötetek annyira drágák hogy az élettöl is elvették a kedvem -_-"
Love Hina jöhet, minden mennyiségben. :) A hellsing meg magyarul is baromi drága lenne szerintem.
Amúgy jöhetne Death Note, Cowboy Bebop (ad1: népszerű a cím még Magyarországon is, ad2: nem sok kötet, úgyhogy simán be lehet vállalni), meg gondolom nagy sikere lenne a narutónak (persze nem mindenki részéről... ;)). Részemről még nagyon jó lenne egy havi esedékességű Shonen Jump vagy valami hasonló is.
beküldve: 2007-03-11 13:51:24
(#17) én a Gunnm-t, vagyis Battle Angel Alitát szeretném látni magyarul. és még Hellsing, GitS, School Rumble, stb. :)
beküldve: 2007-03-11 13:50:01
(#16) Én leginkább egy Love Hina és egy Hellsing magyar mangának örülnék a legjobban :) Love Hina-hoz annó volt szerencsém csak nem magamnak szereztem be hanem ismerősnek (Ugye? ;D) Hellsinghez szintén volt illetve van is szerencsém csak az angol nyelvü kötetek annyira drágák hogy az élettöl is elvették a kedvem -_-"
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Mit kéne magyarul kiadni?
HIRES, KLASSZIKUS mangákat!
pl: Fullmetal Alchemist,Full Metal Panic, Chobits,Elfen Lied, ... És aminek a legjobban örülnék(mert nem tok angolul) DEATH NOTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIRES, KLASSZIKUS mangákat!
pl: Fullmetal Alchemist,Full Metal Panic, Chobits,Elfen Lied, ... És aminek a legjobban örülnék(mert nem tok angolul) DEATH NOTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most esküszöm nem kötekedni akarok, de ezek között egy "klasszikusat" sem látok. Híreset, azt igen, de klasszikusat... (A Dragonballt nem véletlenül vettem ki az idézetből.)
... És sajnos a magyar fordítás is eltqnt a semmibe, pedig szerintem egy nagyon jó Takahashi-sensei munka... ^-^ Egyszer talán rá is sor kerül és végre megtudhatom magyarul is, h h folytatódik a manga... XD
az IY magyar fordítás nem "tűnt el a semmibe", de ezzel kapcsolatban ajánlom a [Link]
linket :) Amúgy pedig messzemenően egyetértek vele.
Szerk: Meglivorn 2007-03-11 13:16:20
beküldve: 2007-03-11 13:09:46
(#14) Genki!!!
Hát az Inu Yasha is megér egy misét, h nagyon régen, talán pont egy éve megígérték nekünk, h az elsQ manga lesz amit lefordítanak nekünk és azóta se látom a polcokon az Inut magyarul... -__-" És sajnos a magyar fordítás is eltqnt a semmibe, pedig szerintem egy nagyon jó Takahashi-sensei munka... ^-^ Egyszer talán rá is sor kerül és végre megtudhatom magyarul is, h h folytatódik a manga... XD Lehet, h itt az ideje újra megkeresnem más nyelveken, mert mikor eltqnt a magyar fordítás más mangák után néztem... ^^"
Ja mata:
Itsuki
Hát az Inu Yasha is megér egy misét, h nagyon régen, talán pont egy éve megígérték nekünk, h az elsQ manga lesz amit lefordítanak nekünk és azóta se látom a polcokon az Inut magyarul... -__-" És sajnos a magyar fordítás is eltqnt a semmibe, pedig szerintem egy nagyon jó Takahashi-sensei munka... ^-^ Egyszer talán rá is sor kerül és végre megtudhatom magyarul is, h h folytatódik a manga... XD Lehet, h itt az ideje újra megkeresnem más nyelveken, mert mikor eltqnt a magyar fordítás más mangák után néztem... ^^"
Ja mata:
Itsuki