Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-03-11 23:44:38
(#43) ui: vagy vmi ilyen jó kis klasszikus retro anime :) mint GitS vagy Akira vagy Cowboy Bebop! :)
beküldve: 2007-03-11 23:43:10
(#42) beküldve: 2007-03-11 21:56:13
(#41) Én speciel valami yaoi-shounen ai-nak örülnék...
Természetesen Hellsingre is fáj a fogam, továbbá... hmm... Szeretnék magyar Bleach-et, Death Note-ot, Gankutsuou-t, Gravitation-t, Haru wo Daiteita-t, Peace Maker Kurogane-t, Pet Shop of Horror-t, Saiunkoku Monogatari-t, Saiyuki-t, Samurai Champloo-t éééééééééééééééé s sok-sok-sok szamurájos, yaois, bishounenes, véres, vámpíros cuccot...
Természetesen Hellsingre is fáj a fogam, továbbá... hmm... Szeretnék magyar Bleach-et, Death Note-ot, Gankutsuou-t, Gravitation-t, Haru wo Daiteita-t, Peace Maker Kurogane-t, Pet Shop of Horror-t, Saiunkoku Monogatari-t, Saiyuki-t, Samurai Champloo-t éééééééééééééééé s sok-sok-sok szamurájos, yaois, bishounenes, véres, vámpíros cuccot...
beküldve: 2007-03-11 21:38:59
(#40) Hát egy másik képregényes-mangás fórumon volt szó arról, hogy kiadjátok az Alive-t. Ennek mennyi az esélye?
Mert örülnék neki. Nem annyira ismert, mégis jó lehet a tartalom alapján.
Szóval nekiálljak olvasni, vagy várjam a magyar kiadást?
Bár egyik sem zárja ki a másikat...
Mert örülnék neki. Nem annyira ismert, mégis jó lehet a tartalom alapján.
Szóval nekiálljak olvasni, vagy várjam a magyar kiadást?
Bár egyik sem zárja ki a másikat...
beküldve: 2007-03-11 21:38:33
(#39) 18+-os zombimanga? [XGL] avagy High School of Dead!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-11 21:10:40
(#38) Bár nem nagy az esélye, de a Sailor Moon megjelenésének nagyon örülnék ^^ (tudom, egy fecske nem csinál nyarat, de hátha )
Egyéb ötleteim:
-Slayers
-I"s
-Deja Vu (német oldalon találtam rá, alcíme: Jahreszeiten der Liebe, egyetlen kötet...írta Youn In Wan, rajzolta Yang Kyung-Il >>az ő nevük számomra már minőséget jelent <<, Yoon Seung-Ki, Kim Tae Hyung, Sung-Woo Park, Byeon Byung-Jun és Lee Vin)
Egyelőre ennyi ^^
Egyéb ötleteim:
-Slayers
-I"s
-Deja Vu (német oldalon találtam rá, alcíme: Jahreszeiten der Liebe, egyetlen kötet...írta Youn In Wan, rajzolta Yang Kyung-Il >>az ő nevük számomra már minőséget jelent <<, Yoon Seung-Ki, Kim Tae Hyung, Sung-Woo Park, Byeon Byung-Jun és Lee Vin)
Egyelőre ennyi ^^
beküldve: 2007-03-11 20:46:13
(#37) beküldve: 2007-03-11 20:40:18
(#36) én speckó egy magyar elfen liednek örülnék;)
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-11 19:40:44
(#35) Élnék, halnék érte, ha egyszer teljesülne a nagy álmom: kiadnának magyarul egy Minekura Kazuya mester által rajzolt mangát. Az egyetlen nagy szerelmem!
Na jó, mondjuk egy Death Note mangát sem dobnék ki a kezemből, maximum a meglepetés miatt.
Na jó, mondjuk egy Death Note mangát sem dobnék ki a kezemből, maximum a meglepetés miatt.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerintem az Árnybíró példáját látva nem muszáj olyan mangákat kiadni, amit azzal lehet eladni, hogy a magyar közönség már ismeri az anime változatát. Lehet bátrabban hozzányúlni a témához.
Kezdésnek valami populárisabb, talán a köztudatban is élő művekel mint az Evangelion, Noise (aminek szerzőjét a Snikt óta talán már többen is ismerik) Naruto. Utánna jöhetnének a kevésbbé köz emészthetőbb művek (bár talán az EVA sem az) mint a Gantz, YKK, esetleg Chobits vagy a romantikusabb fajtákból Love Hina, I's - ami szerintem Masakazu Katsura eddigi legjobb mangája, a magyar fiaskóra meg senki nem fog emlékezni:)
Végül de nem utolsó sorban a Fullmetal Alchemistet én is támogatnám és persze a legfiontosabbat: DEATH NOTE! Még az alapsztorija is könnyen figyelemfelkeltő, hát még ami utánna van. Biztos lenne szerintem közönsége...
Mondjuk ja. De én mondjuk nem tok angolul ezért mindenképp örülnék a DEATH NOTE -nak. Kezdésnek valami populárisabb, talán a köztudatban is élő művekel mint az Evangelion, Noise (aminek szerzőjét a Snikt óta talán már többen is ismerik) Naruto. Utánna jöhetnének a kevésbbé köz emészthetőbb művek (bár talán az EVA sem az) mint a Gantz, YKK, esetleg Chobits vagy a romantikusabb fajtákból Love Hina, I's - ami szerintem Masakazu Katsura eddigi legjobb mangája, a magyar fiaskóra meg senki nem fog emlékezni:)
Végül de nem utolsó sorban a Fullmetal Alchemistet én is támogatnám és persze a legfiontosabbat: DEATH NOTE! Még az alapsztorija is könnyen figyelemfelkeltő, hát még ami utánna van. Biztos lenne szerintem közönsége...
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-11 19:01:38
(#33) Hát....hosszú lista de talán Death Note és Bleach. Bár én már az Árnybírónak és a Princess Ai-nak is NAGYON örülök<3
beküldve: 2007-03-11 18:29:49
(#32) Álom, álom, édes álom... Én már akkor repkedtem a boldogságtól, amikor hírt kaptam, hogy az Inuyasha esetleg megjelenhet... De sebaj, kaptunk helyette gyönyörű Árnybírót. <3
A lista valószínüleg az égig érne minden fannál.:) Mondjuk a Death Note-ot és a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t én is támogatnám. ^^ De megvennék bármi mást is... Eva-t, Naruto-t, bármelyik Shinjo Mayu-t (hümhüm), Ayashi no Ceres-t, HanaKimi-t (<3), vagy bármi mást.
Szerintem az a legjobb, ha szépen fokozatosan... :) Személy szerint a mostaniakat is alig győzőm anyagilag... ^^" De ez megér minden pénzt.:)
A lista valószínüleg az égig érne minden fannál.:) Mondjuk a Death Note-ot és a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t én is támogatnám. ^^ De megvennék bármi mást is... Eva-t, Naruto-t, bármelyik Shinjo Mayu-t (hümhüm), Ayashi no Ceres-t, HanaKimi-t (<3), vagy bármi mást.
Szerintem az a legjobb, ha szépen fokozatosan... :) Személy szerint a mostaniakat is alig győzőm anyagilag... ^^" De ez megér minden pénzt.:)
beküldve: 2007-03-11 18:10:33
(#31) Hát egy Gantz az tényleg nagyon meleg lenne... :) csak itt talán problematikus hogy legjobb esetben is 16+os (de méginkább piros karikás) a manga. Így elviekben kizárnánk egy vevőréteget. Bár aztán úgyis az veszi aki akarja. Ha pedig olyan már ismertebb animéből készült manga akkor valóban egy Evangelion telitalálat lenne hiszen lassan de biztosan hazánkban is vallássá növi ki magát ez a kis remekmű...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-03-11 18:02:38
(#30) Szerintem mindenképpen az InuYashát de szivesen látnám a Yu Yu Hakushot is és a Ranma 1/2-et is.
beküldve: 2007-03-11 17:54:48
(#29) Én,úgy gondolom,hogy felesleges olyan mangákat kiadni,amiket az ember be tud szerezni pl:internetről,vagy meg tud venni,most mindegy,hogy milyen nyelven,vagy pedig valamlyen népszerüségre tett szert kis hazánkban (pl:az a+ által).Mert én például szeretek sok animet,de nem hiszem,hogy mondjuk az Inuyasha (amit szeretek) mangát megvenném,ha lenne.
Ezért én amellett vagyok,hogy olyan mangat adjanak ki legközelebb itthon,ami Japánban már befutott,vagy még most jelent meg X-száma,és nagy sikereket ér el.
Ezért én amellett vagyok,hogy olyan mangat adjanak ki legközelebb itthon,ami Japánban már befutott,vagy még most jelent meg X-száma,és nagy sikereket ér el.
Szerk: Ildi 2007-03-11 18:08:36