Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-03-13 21:13:06
(#73) Yuki Kaori munkájának a rabjává váltan azt mondom az összes művét ki kellene adni magyarul. De a leginkább a Count Cain/God Child mangának örülne a szívem. Igaz olvastam/olvasom magyarul (ezer hálám a fordítójának), csakhát a képernyőn nem olyan élvezetes, mint a kezemben tartani testestül-lelkestül a könyvet.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
Zsolti hunnan van neked magyar(??!!) Love Hina mangát!?
Dehogy magyar... Angol.
Kár(bár gondoltam)...
Csak tippelem, de gondolom csillagászati összeg lenne a jogok megvásárlása.
Nem lehetetlen, csak ide kell hozni a Shueishát
A CLAMP cuccok tényleg jók, a Shirahime Syo-t nézegettük is. Egy kötet, rövid, szomorkás vagy drámai történetek. Szép is nagyon.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Dehogy magyar... Angol.
Csak tippelem, de gondolom csillagászati összeg lenne a jogok megvásárlása.
Ide vele!!
Lassan "Adjuk ki a Death Note-ot magyarul!" topic lesz.
Én lennék az első aki szaladna a könyvesboltba ha sikerülne.
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-13 13:42:07
(#67) Sz'tem a Naruto-t vinnék mint a cukrot,(már csak a vetítése miatt is) és a manga messze jobb, mint az anime(főleg ha a jó kis magyar vágott, cenzúrázott változatásra gondolok
Persze itt véget nem érő listákat lehetne írni, hogy ki mit venne meg habozás nélkül
Akkor most én is ajánlok egy olyat, amit ugyan még senki nem írt, de hihetetlenül jó: One piece !!! Igaz, hogy nagyon hosszú (és még mindig fut) de szvsz a legjobb manga/anime amit valaha láttam!! Persze elsőre furcsa a stílusa az embernek, de ha valaki belekezd, az garantáltan a rabja lesz
Persze itt véget nem érő listákat lehetne írni, hogy ki mit venne meg habozás nélkül
Akkor most én is ajánlok egy olyat, amit ugyan még senki nem írt, de hihetetlenül jó: One piece !!! Igaz, hogy nagyon hosszú (és még mindig fut) de szvsz a legjobb manga/anime amit valaha láttam!! Persze elsőre furcsa a stílusa az embernek, de ha valaki belekezd, az garantáltan a rabja lesz
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
mi jellemző a CLAMP-dolgokra?
Legtöbbjük shoujo, azaz lányoknak készült. Némelyik komoly (pl. X), némelyik nagyon aranyos (Chobits).
Én szeretem őket.
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
Nasty írta:
"Valami CLAMP..."
Ez egy kifejezetten jó ötlet. Arra biztos vevő lennék. Meg szerintem egy rakás más ember is.
"Valami CLAMP..."
Ez egy kifejezetten jó ötlet. Arra biztos vevő lennék. Meg szerintem egy rakás más ember is.
nagyon kezdő vagyok , de nagyon érdeklődő bocs a naiv kérdésekért: mi jellemző a CLAMP-dolgokra?
Már tényleg kezd komikumba átfordulni a dolog. ("Jó lenne a Death Note blablabla") DN kéne, de sajnos lehetetlen a magyar kiadás.
Leheteltlen?
Ezt csak a magyar manga helyzetére alapozod, vagy tudsz valamit, amit én nem? - ami könnyen lehet
esetleg a jó magyar pesszimizmus?
Someday the Dream will End
beküldve: 2007-03-12 22:06:41
(#62) Mit kén ki adni magyarul? Ez nagyon nehéz kérdés lenne nekem, mert sok mangát olvastam el a manga.hu-n és nem könnyü nekem megmondaom melyik tetszet a legjobban .
Már tényleg kezd komikumba átfordulni a dolog. ("Jó lenne a Death Note blablabla") DN kéne, de sajnos lehetetlen a magyar kiadás.
Szerk: Zsolti 2007-03-12 19:47:14
beküldve: 2007-03-12 19:42:16
(#60) Még a Viz se adta ki teljesen a Death Note-ot
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-12 19:40:54
(#59) Lassan "Adjuk ki a Death Note-ot magyarul!" topic lesz.