Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Lesz sódzso, már vannak is ötleteink
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-05-06 16:27:39
(#237) Szentem az Angelic Layert is kiadhatnák... Vagy Chobitsot... ALapból CLAMP mániás vok ^^
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
akkor milyen csajos művek tetszenek? lehetőleg ne nagyon nagy címeket mondj mert hát nem tudom mennyi esély lenne rá...
Az a baj, hogy főleg nagy címeket tudnék csak mondani. Na jó, a Tarot Café is tetszett például.
A Makrancos Hercegnővel az a legfőbb problémám, hogy számomra túl egyszerű a története. De hát ízlések és pofonok.
mondjuk én nem ismerem a művet. szóval kiváncsi leszek rá. de elvileg megveszem végig. a TC szerintem is nagyon jó.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
akkor milyen csajos művek tetszenek? lehetőleg ne nagyon nagy címeket mondj mert hát nem tudom mennyi esély lenne rá...
Az a baj, hogy főleg nagy címeket tudnék csak mondani. Na jó, a Tarot Café is tetszett például.
A Makrancos Hercegnővel az a legfőbb problémám, hogy számomra túl egyszerű a története. De hát ízlések és pofonok.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
elvileg conra szeretnék megjelentetni a Makrancos hercegnőt. igaz h nem japán, de ígéretesnek látszik. a delta vision kiadónál jelenik meg. a mangazin oldalon van egy kis ismertető is róla. na meg képek a műből.
Olvastam az első két kötetét, és hát... inkább passzolok.
elvileg conra szeretnék megjelentetni a Makrancos hercegnőt. igaz h nem japán, de ígéretesnek látszik. a delta vision kiadónál jelenik meg. a mangazin oldalon van egy kis ismertető is róla. na meg képek a műből.
Olvastam az első két kötetét, és hát... inkább passzolok.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
elvileg conra szeretnék megjelentetni a Makrancos hercegnőt. igaz h nem japán, de ígéretesnek látszik.
Az nekem is tetszene...
A beszélő szerencsesüti...
Szerk: Kira 2007-04-30 09:44:13
Valami shoujót esetleg? Nem mintha bármi problémám lenne azokkal, amiket kiadtatok/ki fogtok adni, de jó volna a sok shounen mellé valami lányos cucc is.
beküldve: 2007-04-29 15:02:06
(#230) Valami shoujót esetleg? Nem mintha bármi problémám lenne azokkal, amiket kiadtatok/ki fogtok adni, de jó volna a sok shounen mellé valami lányos cucc is.
Én olyan kiadványoknak nagyon örülnék, amikben csak kissebb, 1-2 fejezetes történetek vannak vegyesen, több szerzőtől. Antológiaszerű kiadásban,3-4 havi megjelenéssel.
ez tényleg jó ötlet.
beküldve: 2007-04-23 20:54:46
(#228) Én olyan kiadványoknak nagyon örülnék, amikben csak kissebb, 1-2 fejezetes történetek vannak vegyesen, több szerzőtől. Antológiaszerű kiadásban,3-4 havi megjelenéssel.
Szerk: Rudymester 2007-04-23 20:57:26
[/QUOTE] Az Elfen Lied manga megrajzolása eléggé... (khm) érdekes.És akkor még finoman fogalmaztam.Majdnem elsírtam magam amikor megláttam. Az anime változat nekem örök kedvenc, de a manga az valami kriminális.
[/QUOTE]
Az animéjét én is imádom, és nekem semmi bajom a mangájával se. De izlések és pofonok (a második akkor, ha vkinek nem jó az első)
[/QUOTE]
Az animéjét én is imádom, és nekem semmi bajom a mangájával se. De izlések és pofonok (a második akkor, ha vkinek nem jó az első)
Hát, én is nagyon örülnék a Death Notenak, airnek, elfen lied-nek, meg vmi. shounen-ainak...
Az Elfen Lied manga megrajzolása eléggé... (khm) érdekes.És akkor még finoman fogalmaztam.Majdnem elsírtam magam amikor megláttam. Az anime változat nekem örök kedvenc, de a manga az valami kriminális.
A Full Metal Panic viszont nagyon jó Az jöhet minden mennyiségben. Jól is van megrajzolva és a sztori is nagyon jó.(Tessa 4 ever !!!)
beküldve: 2007-04-23 14:42:10
(#225) Akkor azért is a Lírában veszem, és nem Alexandrába Sajna máshol nem is lehetne nálunk...
Rájöttem, hogy full műveletlen vok, a felét sem ismerem azoknak, amikről szó volt!!!
Na, de a con-ra elmennék, de sajna vizsgák lesznek, meg pont azon a hétvégén családi program
Rájöttem, hogy full műveletlen vok, a felét sem ismerem azoknak, amikről szó volt!!!
Na, de a con-ra elmennék, de sajna vizsgák lesznek, meg pont azon a hétvégén családi program
beküldve: 2007-04-22 15:49:32
(#224) Hát, én is nagyon örülnék a Death Notenak, airnek, elfen lied-nek, meg vmi. shounen-ainak...