Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-05-23 20:17:39
(#283) Nos, én a Blame-et csak animében láttam... (nem sokat értettem belőle, mivel nem olvastam a mangát...)
De a YKK-val teljesen egyetértek!!!
Továbbá sokan mondták már eddig is, de ismétlés a tudás anyja... Lovelesst, lécci lécci lécci léccci
De a YKK-val teljesen egyetértek!!!
Továbbá sokan mondták már eddig is, de ismétlés a tudás anyja... Lovelesst, lécci lécci lécci léccci
9/28 NEVER FORGET
:) NGE ügyében maniac pártját fogom.
De jöhet a Blame! is..
meg a
Yokohama Kaidashi Kikou XD
De jöhet a Blame! is..
meg a
Az NGE-t én is támogatnám, a Blame! is nagyon jó(még nem jutottam a végére).
beküldve: 2007-05-23 19:06:43
(#281) :) NGE ügyében maniac pártját fogom.
De jöhet a Blame! is..
meg a
De jöhet a Blame! is..
meg a
Mindenképpen a Saiyuki-t, (egyik kedvencem ) !
TÉNYLEG? Nekünk/Nekem Minekura Kazuya a nagy kedvencem, s természetesen a Saiyuki is ezek közé tartozik. Annyira örülök, hogy van valaki más is aki szereti...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-23 15:06:51
(#279) Valóban, de akkor is Tsubasa kapitány!!! Na meg a témája, vagyis a foci szvsz nálunk menne, míg mondjuk egy kosarazós manga sztem nem annyira.
És ez az Oofuri miről szól?
És ez az Oofuri miről szól?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-23 09:12:20
(#277) Ha sportmangáról van szó, akkor szerintem az Ookiku Furikabutte-t (röviden Oofuri) látnám szívesen magyarul. Ja és mivel több shounen-t nem akartok kiadni egyelőre, akkor közlöm, hogy ez seinen, szóval ezen nem múlik
Több díjat is bezsebelt már:
2006 - Tezuka Cultural Award
2007 - Kodansha Award
Van benne humor is jócskán, szóval mindenki örömét tudja lelni benne. Az anime (is) nemrég kezdődött. És viszonylag rövid (7 kötetes), bár még fut. Szerintem nem olyan nagy cím, mint a Naruto, szóval olcsó is lenne. A grafikája láttán nem fog elájulni senki se a gyönyörtől, de én személy szerint a grafikát csak másodlagos vagy harmadlagos dolognak tekintem. És amúgy se rossz.
Több díjat is bezsebelt már:
2006 - Tezuka Cultural Award
2007 - Kodansha Award
Van benne humor is jócskán, szóval mindenki örömét tudja lelni benne. Az anime (is) nemrég kezdődött. És viszonylag rövid (7 kötetes), bár még fut. Szerintem nem olyan nagy cím, mint a Naruto, szóval olcsó is lenne. A grafikája láttán nem fog elájulni senki se a gyönyörtől, de én személy szerint a grafikát csak másodlagos vagy harmadlagos dolognak tekintem. És amúgy se rossz.
Szerk: Horsee 2007-05-23 09:13:08
Valami ropogós sportmangát, mwuhaha >DD.
Tsubasa kapitányt!
Szerintem az animében jobb... mangában nem hallhatom a hatvanéves bácsit Schneider hangjaként *zokog*.
A Lovelesst támogatnám *____*. Egy német ismerősöm megajándékozott egy első kötettel, és uuuuuuhhhhdeszéééép!!
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
Shaman King örökké! Csak a baj hogy eszméletlen randácska...
Még DS-re okok : a Magfan már úgyis jóban van a Shogakukannal, és ugye a Darren Shant is az adja ki
Még DS-re okok : a Magfan már úgyis jóban van a Shogakukannal, és ugye a Darren Shant is az adja ki
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-22 22:06:48
beküldve: 2007-05-22 20:45:22
(#274) Az ilyen hosszan elnyúló kiadásokat szvsz csak fanatikusok veszik meg. Nekem tetszett az, hogy a Princess Ai csak 3 kötet, mert ilyen hosszan is le lehet rendezni egy történetet, nem kell nyújtani, mint a rétestésztát. A másik eset meg az, mint ami az Árnybírónál is van, hogy sűrűn jelenik meg. Tehát sztem a hosszú sorozatokat havonta kéne megjelentetni.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Tehát nem csak engem zavar ha valamilyen sorozatból nincs meg az összes...
Darren Shan csak 12 lesz,naa,vámpírost még senki nem adott ki ittenhonban
Darren Shan csak 12 lesz,naa,vámpírost még senki nem adott ki ittenhonban
beküldve: 2007-05-21 09:22:58
(#271) nem tudom de én most körülnéztem külföldi kiadók honlapján, hát és eléggé fura a magyar kiadások azokhoz képest... mármint pl németben is kijöttek OEL mangák, mégis eredeti japán is, ami csak néhány kötetes. (6-7) szóval tök jó lenne ha mi is követnénk a példájukat! persze örülök a kenshinnek, meg a narutonak is h meg tudtátok szerezni, de én jobban örülnék ha inkább néhány kötetes japán mangákat is kiadna végre vki! nincs semmi bajom a nem japán cuccokkal, de vhogy hiányolom az olyan címeket mint pl a lovless, kleine schmetterling, dearS, Marimite, Rozen maiden. ha esetleg vmelyik nem japán lenne, akkor bocsi, de én úgy tudtam h ezek a címek azok... és most próbáltam olyan mangákat írni, amik különböznek egymástól stílusilag vmennyire. a Kenshint biztos h venni fogom, de ha belegondolok 4 év az nagyon sok! és közben lehet h kijön mondjuk a Marimite v ismeretlenebb yuri ill shounen-ai és akkor inkább azt veszem meg mint a Kenshint! és akkor a Kenshin félbemarad, mire lesz pénzem folytatni addigra azok a kötetek lehet h már nem is kaphatóak. szóval engem inkább az zavar h ilyen hosszú kötetek jelennek meg... és akkor még nem is beszéltünk azokról akik nem dolgoznak!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Nyuuuj,most néztem meg,manga.hu-n már fordítják is kicsi DS-t
beküldve: 2007-05-20 10:28:40
(#269) Varró Atilla Kult-comics -át olvasgatva merült fel bennem az ötlet/kérdés? Miért nem jelennek meg nálunk úgymond klasszikusabb mangák is. Így a könyv kapcsán pl az Akira-ra gondolotam. Tudom hogy valószínű elég nehézkes lehet a beszerzése de a film kapcsán már magyarországon is nszélesebb réteg megismerhette. Illetve mivel lényegesen hosszabb és bonyolultabb mint a film így még talán azok is megvennék akik már a DVD-kiadás kapcsán is a szájukat húzták hogy miért pont ezt hiszen ezt már mindenki látta...
Szintén a könyv kapcsán merült fel a szél harcosai is Miyazaki mester tollából. Ezzel is hasonló a helyzet mint az akirával csak itt a szerző több filmje is ismert kicsiny hazánkban....
Na 1111 én álmodozom tovább...
Szintén a könyv kapcsán merült fel a szél harcosai is Miyazaki mester tollából. Ezzel is hasonló a helyzet mint az akirával csak itt a szerző több filmje is ismert kicsiny hazánkban....
Na 1111 én álmodozom tovább...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Szerk: scarcrow 2007-05-20 10:29:08