Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
amúgy ezt már legalább egy-két éve lehetett tudni.... ilyen hamar kiszivárgott volna a hír?
Az elmult két évben nem figyeltem ezeket a "Mik lesznek kétezer-kilencben" c. fejezeteket a mozi ujságokban
Battle Angel Alita-t a népnek!
én egy cikkben olvastam még annó. és úgy h a Titanic rendezője csinálja a filmet. amúgy tényleg a Titanic rendezője?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
amúgy ezt már legalább egy-két éve lehetett tudni.... ilyen hamar kiszivárgott volna a hír?
Az elmult két évben nem figyeltem ezeket a "Mik lesznek kétezer-kilencben" c. fejezeteket a mozi ujságokban
Battle Angel Alita-t a népnek!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
szerintem nagyon jó lenne az Akira, GITS, NEG, meg mondjuk a Mononoke hime! (álmodozzunk
én nem ismerem az Akirát Miről szól? Sokat hallottam már róla, hogy ilyen jó, meg olyan jó, de még nem jutottam el oda, hogy meg is nézzem.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-26 08:48:22
(#309) szerintem nagyon jó lenne az Akira, GITS, NEG, meg mondjuk a Mononoke hime! (álmodozzunk
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-05-26 08:08:04
(#307) Iazi klaszikus Akira, ja és ha japán, manga. Holmarad a hentai téma? Oké hogy nem publikus, de egy csomoan lenének rá vevők abban bisztosvagyok.
A világ csak illúziókból áll!
beküldve: 2007-05-26 08:02:56
(#306) Ghost in the Shell - Müvészeti albumok, színes manga albumok - portfoliok - müvészeti albumók
Az Evangelion jó ötletnek tartom én is. Akkik régebbota foglalkoznak a Mangákal, Animékel, Hentaiakal, azok tudják miről van szó. A manga nem most van itt elősszőr, csak most éli vírágkorát. Emlékezünk csak Voltron-ra már 1990 -körül ment a tévében. Oké más az Anime, a Manga de már akkor megjelent Magyarországo. Biztos vagyok bene hogy az Evangelion is megtalálná közönségét
sőt állítólag CG-s mozifilm is készül belőle James Cameron bácsi irányításával.
Igen igen Cameron úr készül egy élő szereplős kis moviera Bár engem egy kicsit riaszt ez a live action változat de ha Cameron csinálja akkor van esély arra hogy kasszasiker lesz! De ki kell várni a végét egyenlőre
amúgy meg az egyik első mangám amit olvastam. szóval remélem jön majd magyarul is egyszer.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-05-26 06:17:05
Battle Angel Alita GitS féleség goth körités nélkül! Ha a GitS tetszett Alita simán be fog jönni neked!
Alitát tényleg csak ajánlani tudom, nagyon jó manga. Eszméletlen aranyos (és brutális) főszereplővel.
beküldve: 2007-05-25 23:26:09
(#302) sőt állítólag CG-s mozifilm is készül belőle James Cameron bácsi irányításával.
Igen igen Cameron úr készül egy élő szereplős kis moviera Bár engem egy kicsit riaszt ez a live action változat de ha Cameron csinálja akkor van esély arra hogy kasszasiker lesz! De ki kell várni a végét egyenlőre
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-25 13:44:54
(#300) Az egész Shamo 0sorozatot. Igaz a homoszexuális jelenetek elrémítőek ,de a manga sztem nagyon jó!!! Jól leírja 1a börtönéletet.
Szerk: Kajou 2007-05-25 13:48:46
Battle Angel Alita GitS féleség goth körités nélkül! Ha a GitS tetszett Alita simán be fog jönni neked! [/QUOTE]
THX! Nagy igazság, ott a pont, sőt állítólag CG-s mozifilm is készül belőle James Cameron bácsi irányításával. Ez még csak flash hír, de reméljük nem reked meg félúton.
Sorry az off-ért!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.