Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-02-04 15:33:24
(#733) Szerintem nagyon ki kellene dobni magyarul a Tokyopop-tól, a Nana-t, a Paradise Kiss-t, és még a Vampire Knight-ot is. Nagyon jó mind, én leg. imádom őket.....titta jó lenne az élet...
beküldve: 2008-02-01 20:14:14
(#732) Én úgy tudom, nem. Csak tervben volt, de nem lett licenszelve.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-01-31 23:18:39
(#731) Jah, és csak hogy a topic témájához közvetlenebbül is hozzászóljak: egy Mangafan-féle Wolf's Rain kiadást el tudnék viselni... Csak két kötet, és sztem kereslet is lenne rá.
Szerk: WolfSpirit 2008-01-31 23:26:21
beküldve: 2008-01-31 23:02:52
(#730) Úgy tudom, hogy a Mangafan már egy jó ideje megszerezte az InuYasha manga kiadási jogait. Nem tudja valaki, ezzel mi a helyzet? Tervben van vajon a kiadása, vagy én vagyok rosszul tájékozott?
Szerk: WolfSpirit 2008-01-31 23:03:06
Elég régi, de amcsiknál most éli az újrakiadást, japánban meg éppen az új sorozat (GunSmith Cats BURST!) fut az Afternoonban
De télleg jó lenne, nem végtelenhosszú, klasszikus darab és még jó is :)
De én még mindig azt mondom: YOTSUBATO!
De télleg jó lenne, nem végtelenhosszú, klasszikus darab és még jó is :)
De én még mindig azt mondom: YOTSUBATO!
nem lenne rossz
(mellékesen király az oldalad!!!!!!!!!!)
beküldve: 2008-01-29 13:07:53
(#728)
Szerk: minami-chan 2008-01-29 13:10:59
én anak örülnék ha a bleachet adnák ki magyarul.
én annak annyira nem... de a www.manga.hu -n sztem fenn van 1 része
bár én gyűlölöm
nem tom mér raktam ilyen izébe XD, de most ilyen kedvem volt
nem tom mér raktam ilyen izébe XD, de most ilyen kedvem volt
Ez nem rossz ötlet, de lehet, h az Oh My Goddess! - szel egyszerűbb lenne kezdeni...
Csak mert itt mindenki olyan rosszmájú, gondoltam beállok a sorba! Peace
Eh, igen, jobb kézzel sose tudtam gépelni...
Ami pedig a rossz májakat illeti: ami rossz, azt ki kell vágni *pengét fen*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Esetleg az Oh My Godness!-t is érdemes lenne megpróbálni...
Ez nem rossz ötlet, de lehet, h az Oh My Goddess! - szel egyszerűbb lenne kezdeni...
Csak mert itt mindenki olyan rosszmájú, gondoltam beállok a sorba! Peace
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-27 19:58:57
(#724) Adjanak ki valami jó kis nincs-sztori-jellemtelen karakterek-csak ahrc tömegshounent aminek úgy is olcsó a licensze és szvsz..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-27 19:55:50
(#723) Sztem az Ichigo 100%-ot!
Az anime borzalmas, de a manga eszméletlen!!!
Imádnám ha kiadnák!
Az anime borzalmas, de a manga eszméletlen!!!
Imádnám ha kiadnák!
beküldve: 2008-01-23 22:58:22
(#722) Esetleg az Oh My Godness!-t is érdemes lenne megpróbálni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-01-23 22:58:33
ÓÓÓ, ha a Hellsinget kiadnák magyarul, én megbolondulnék örömömben
a neten már elolvastam angolul, ami eddig megjelent, dehát az tényleg nem az igazi, mert a felét nem értem...
na mind1, sztem kifogják adni, mert már MO-n is egyre ismertebb, főleg, hogy az animestar címlapján is volt
én a mangát nem látam,de az anime nagyon naygon tetszet. a neten már elolvastam angolul, ami eddig megjelent, dehát az tényleg nem az igazi, mert a felét nem értem...
na mind1, sztem kifogják adni, mert már MO-n is egyre ismertebb, főleg, hogy az animestar címlapján is volt
"Ha nem tetszik a dolgok állása,akkor változtasd meg a saját erődből!" (Zaraki Kenpachi)
beküldve: 2008-01-20 21:12:03
(#720) ÓÓÓ, ha a Hellsinget kiadnák magyarul, én megbolondulnék örömömben
a neten már elolvastam angolul, ami eddig megjelent, dehát az tényleg nem az igazi, mert a felét nem értem...
"The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame"
én anak örülnék ha a bleachet adnák ki magyarul.
Annak én is
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.