![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Mit kéne magyarul kiadni?
Nem vagytok normálisak. Már most is pattognak érte a 12 évesek, ha most lemegy ánimekszen a kezdőbbek is megismerik, és persze irgalmatlanuk fanolni fogják. De egyáltalán nem ezen dől el a manga kiadása, legalábbis szerintem.
majd meglátjuk..az FMA és a Bleach se csattant akkorát, amekkorát kellett volna..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Úristen, akkor eléggé el vagyok tájolódva. Én még olyan világban élek, ahol a késői vetítési időpont alapból kizárja a fiatalabb korosztályt. :)
És szerintem sem ezen múlik a manga változat kiadása.
És szerintem sem ezen múlik a manga változat kiadása.
beküldve: 2008-02-05 19:37:32
(#746) Nem vagytok normálisak. Már most is pattognak érte a 12 évesek, ha most lemegy ánimekszen a kezdőbbek is megismerik, és persze irgalmatlanuk fanolni fogják. De egyáltalán nem ezen dől el a manga kiadása, legalábbis szerintem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-02-05 19:37:42
A
(Ennyi spoilert még sosem használtam ezelőtt, hát igen, a DN az DN.
)
Viszont azzal egyet kell értenem, hogy a mangát a kutya sem venné Magyarországon. Talán, ha nagyon sikeres lesz az anime...
legnagyobb spoiler L halála XD
után tényleg nagyon rossz az anime, de már korábban is. (Gondolok itt a corporation-ös vagy mi a csudás
sztorira, amikor Misát felhasználva beépülnek a szervezetbe
.(Ennyi spoilert még sosem használtam ezelőtt, hát igen, a DN az DN.
![](/var/images/emotions/14.png)
Viszont azzal egyet kell értenem, hogy a mangát a kutya sem venné Magyarországon. Talán, ha nagyon sikeres lesz az anime...
És arra szerintem nincs sok esély..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A
(Ennyi spoilert még sosem használtam ezelőtt, hát igen, a DN az DN.
)
legnagyobb spoiler L halála XD
után tényleg nagyon rossz az anime, de már korábban is. (Gondolok itt a corporation-ös vagy mi a csudás
sztorira, amikor Misát felhasználva beépülnek a szervezetbe
.(Ennyi spoilert még sosem használtam ezelőtt, hát igen, a DN az DN.
Ez jó, errefelé pedig pont fordítva, a manga köetetek első fele jó, aztán onantól kezdve zuhanórepülés. >)
Gege szép volt, gratulálok
Gege szép volt, gratulálok
Dezsnóty mangát annyira azért már nem dícsérik, mint ahogy a tv sorozatot. Nincs is miért.
Ebben sajnos igazat kell adnom Hanonnak..a TV sorozat elég népszerű, manga viszont az "eladhatatlan" kategóriába tartozik
![](/var/images/emotions/22.png)
beküldve: 2008-02-05 17:57:06
(#741) én azt mondanám h a 25. részig jó ameddig meg nem hal L...na utána télleg nem az igazi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Dezsnóty mangát annyira azért már nem dícsérik, mint ahogy a tv sorozatot. Nincs is miért.
Wász? Mifelénk éppen az az általános vélekedés, hogy a manga zseniális, az anime meg amilyen jól indult, úgy zuhant a minősége a tizenakárhányadik rész környékére... Egy csomó mindent kihagytak / megváltoztattak / elszúrtak benne.
Persze egy másfajta médium az anime, tehát a mesteri vágásra, jó zenére beindult rajongó lehet, hogy koppan a manga megtekintésekor. (Bár a gyönyörű rajzstílus, izgalmas történetvezetés miatt csodálkoznék, ha bárki keserű szájízzel olvasná.)
Szerintem mindkét verzió jó, a különbség mindössze az, hogy a manga mindvégig zseniális, az animének meg csak az első tíz része...
Az lehet hogy nem dícséri, aki előbb látta az animét mint a mangát, sőt...
![](/var/images/emotions/04.png)
beküldve: 2008-02-05 16:00:04
(#737) Szerintem érdemes lenne kicsit komolyabb mangákat is kiadni, hogy az érettebb rajongóknak is legyen lehetőségük beszerezni magyarul. Például: Death Note (világszerte híres mind a manga, anime és a film), Battle Royale (szintén nagysikerű könyv, manga, film)
Remélem fontolóra veszitek!
Remélem fontolóra veszitek!
![](/var/images/emotions/02.png)
beküldve: 2008-02-05 10:14:03
(#736) FULLMETAL ALCHEMIST-et az nagyonklassz lenne, megmongyuk a Hellsingse lenne utolsó!Mindkettőre tuti vevő lennék.
Jah, és csak hogy a topic témájához közvetlenebbül is hozzászóljak: egy Mangafan-féle Wolf's Rain kiadást el tudnék viselni...
Csak két kötet, és sztem kereslet is lenne rá.
![](/var/images/emotions/17.png)
Oh, IGEN!!!
![](/var/images/emotions/02.png)
![](/var/images/emotions/17.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-02-05 00:46:50
(#734) A Fullmetal Alchemist-et
Jó hosszú, népszerű, és eléggé bejövős
Jó hosszú, népszerű, és eléggé bejövős
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."