Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Nem vagytok normálisak. Már most is pattognak érte a 12 évesek, ha most lemegy ánimekszen a kezdőbbek is megismerik, és persze irgalmatlanuk fanolni fogják. De egyáltalán nem ezen dől el a manga kiadása, legalábbis szerintem.
majd meglátjuk..az FMA és a Bleach se csattant akkorát, amekkorát kellett volna..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Úristen, akkor eléggé el vagyok tájolódva. Én még olyan világban élek, ahol a késői vetítési időpont alapból kizárja a fiatalabb korosztályt. :)
És szerintem sem ezen múlik a manga változat kiadása.
És szerintem sem ezen múlik a manga változat kiadása.
beküldve: 2008-02-05 19:37:32
(#746) Nem vagytok normálisak. Már most is pattognak érte a 12 évesek, ha most lemegy ánimekszen a kezdőbbek is megismerik, és persze irgalmatlanuk fanolni fogják. De egyáltalán nem ezen dől el a manga kiadása, legalábbis szerintem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-02-05 19:37:42
A
(Ennyi spoilert még sosem használtam ezelőtt, hát igen, a DN az DN.
)
Viszont azzal egyet kell értenem, hogy a mangát a kutya sem venné Magyarországon. Talán, ha nagyon sikeres lesz az anime...
legnagyobb spoiler L halála XD
után tényleg nagyon rossz az anime, de már korábban is. (Gondolok itt a corporation-ös vagy mi a csudás
sztorira, amikor Misát felhasználva beépülnek a szervezetbe
.(Ennyi spoilert még sosem használtam ezelőtt, hát igen, a DN az DN.
)Viszont azzal egyet kell értenem, hogy a mangát a kutya sem venné Magyarországon. Talán, ha nagyon sikeres lesz az anime...
És arra szerintem nincs sok esély..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A
(Ennyi spoilert még sosem használtam ezelőtt, hát igen, a DN az DN.
)
Viszont azzal egyet kell értenem, hogy a mangát a kutya sem venné Magyarországon. Talán, ha nagyon sikeres lesz az anime...
legnagyobb spoiler L halála XD
után tényleg nagyon rossz az anime, de már korábban is. (Gondolok itt a corporation-ös vagy mi a csudás
sztorira, amikor Misát felhasználva beépülnek a szervezetbe
.(Ennyi spoilert még sosem használtam ezelőtt, hát igen, a DN az DN.
)Viszont azzal egyet kell értenem, hogy a mangát a kutya sem venné Magyarországon. Talán, ha nagyon sikeres lesz az anime...
Ez jó, errefelé pedig pont fordítva, a manga köetetek első fele jó, aztán onantól kezdve zuhanórepülés. >)
Gege szép volt, gratulálok
Gege szép volt, gratulálok
Dezsnóty mangát annyira azért már nem dícsérik, mint ahogy a tv sorozatot. Nincs is miért.
Ebben sajnos igazat kell adnom Hanonnak..a TV sorozat elég népszerű, manga viszont az "eladhatatlan" kategóriába tartozik
beküldve: 2008-02-05 17:57:06
(#741) én azt mondanám h a 25. részig jó ameddig meg nem hal L...na utána télleg nem az igazi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Dezsnóty mangát annyira azért már nem dícsérik, mint ahogy a tv sorozatot. Nincs is miért.
Wász? Mifelénk éppen az az általános vélekedés, hogy a manga zseniális, az anime meg amilyen jól indult, úgy zuhant a minősége a tizenakárhányadik rész környékére... Egy csomó mindent kihagytak / megváltoztattak / elszúrtak benne.
Persze egy másfajta médium az anime, tehát a mesteri vágásra, jó zenére beindult rajongó lehet, hogy koppan a manga megtekintésekor. (Bár a gyönyörű rajzstílus, izgalmas történetvezetés miatt csodálkoznék, ha bárki keserű szájízzel olvasná.)
Szerintem mindkét verzió jó, a különbség mindössze az, hogy a manga mindvégig zseniális, az animének meg csak az első tíz része...
Az lehet hogy nem dícséri, aki előbb látta az animét mint a mangát, sőt...
beküldve: 2008-02-05 16:00:04
(#737) Szerintem érdemes lenne kicsit komolyabb mangákat is kiadni, hogy az érettebb rajongóknak is legyen lehetőségük beszerezni magyarul. Például: Death Note (világszerte híres mind a manga, anime és a film), Battle Royale (szintén nagysikerű könyv, manga, film)
Remélem fontolóra veszitek!
Remélem fontolóra veszitek!
beküldve: 2008-02-05 10:14:03
(#736) FULLMETAL ALCHEMIST-et az nagyonklassz lenne, megmongyuk a Hellsingse lenne utolsó!Mindkettőre tuti vevő lennék.
Jah, és csak hogy a topic témájához közvetlenebbül is hozzászóljak: egy Mangafan-féle Wolf's Rain kiadást el tudnék viselni...
Csak két kötet, és sztem kereslet is lenne rá.
Csak két kötet, és sztem kereslet is lenne rá.Oh, IGEN!!!
Ez már régóta az egyik leghőbb vágyam.
Meg a Bebop.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-02-05 00:46:50
(#734) A Fullmetal Alchemist-et
Jó hosszú, népszerű, és eléggé bejövős
Jó hosszú, népszerű, és eléggé bejövős
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."