Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-03-11 15:48:28
(#793) Én szívesen látnám a könyvespolcomon a Chrno Crusade vagy a Midori no Hibit . ^_^
S ha jól tévedek mind két manga csak 8 kötetből áll.(Ami azért nem hátrány, mert belátható időn belül ki lehetne adni. Figyelembe véve a megjelenések gyakoriságát.)
S ha jól tévedek mind két manga csak 8 kötetből áll.(Ami azért nem hátrány, mert belátható időn belül ki lehetne adni. Figyelembe véve a megjelenések gyakoriságát.)
beküldve: 2008-03-10 12:42:19
(#792) beküldve: 2008-03-10 10:36:39
(#791) Hino Matsuri-tól a Vampire Knight-ot kéne magyarul kiadni, mert eszméletlenül jó a rajz és a történet is ;D És szerintem nagyon sokan odavannak a vámpíros sztorikért, ráadásul ez még romantikus szálakat is tartalmaz ami megint csak plusz pont ^^
Van rá esély, hogy látom a boltokba?
Van rá esély, hogy látom a boltokba?
Köszke hogy vki válaszolt nekem! Én is támogatom a DB ötletet, mert a bátyám is szetei! csak nem tudja sehonnan +szerezni. semmilyen boltban semimlyen weblapon! Viszont ha bárki tud vimit arról hogy hol lhet +venni az lécci írja meg nekem!
DB-mangák beszerezhetők itt: [Link]
Köszike! A Bratyóm éertékelni fogja!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-08 19:17:14
(#789) Tudom h a DN t lehet olvasni de valahogy a kezembe akarom fogni XD jah és SM et kiadták de csak ilyen képregényes újságszerűségbe annakidejék nekem is volt belőle :) CSAK ANYÁM KIDOBTA:( mert utálta a képregényeket :(
Köszke hogy vki válaszolt nekem! Én is támogatom a DB ötletet, mert a bátyám is szetei! csak nem tudja sehonnan +szerezni. semmilyen boltban semimlyen weblapon! Viszont ha bárki tud vimit arról hogy hol lhet +venni az lécci írja meg nekem!
DB-mangák beszerezhetők itt: [Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én nagyon örülnék a Sailor moon nak. . Akkor Death Note kéne , meg Yamato Nadeshiko Shichi Henge állati manga XD.Enyivel eccerre meglennék
A SM-t annak idején, amikor ment az rtl-en, kiadták magyarul (azokat a részeket, amiket a magyar tv megvásárolt) a füzeteket meg tudod vásárolni: [Link] a DN-t pedig fanok fordítják folyamatosan... az eddigi fordításokat megtalálod: [Link] Jó böngészést...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 18:43:08
(#786) Én nagyon örülnék a Sailor moon nak. . Akkor Death Note kéne , meg Yamato Nadeshiko Shichi Henge állati manga XD.Enyivel eccerre meglennék
beküldve: 2008-03-07 17:11:44
(#785) Köszke hogy vki válaszolt nekem! Én is támogatom a DB ötletet, mert a bátyám is szetei! csak nem tudja sehonnan +szerezni. semmilyen boltban semimlyen weblapon! Viszont ha bárki tud vimit arról hogy hol lhet +venni az lécci írja meg nekem!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
[QUOTE] [...]nincs külön DB és DBZ manga, [...] [QUOTE]
Én úgy tudom, hogy eredetileg külön lett számozva a két folyam. 16 kötet volt az "alap" DB és a DBZ-t egy kis késéssel adták ki 26 kötetben és így volt együtt 42 tankōbon.
De lehet, hogy én tudom rosszul.
Számomra lényegesen elkülönül a két sztori. A Z nekem már nem jött be...
Én úgy tudom, hogy eredetileg külön lett számozva a két folyam. 16 kötet volt az "alap" DB és a DBZ-t egy kis késéssel adták ki 26 kötetben és így volt együtt 42 tankōbon.
De lehet, hogy én tudom rosszul.
Számomra lényegesen elkülönül a két sztori. A Z nekem már nem jött be...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-03-07 13:28:24
De legjobb lenne a Dragon Ball Zed-es mangákkal kezdeni, mert a Zed széria sokkal népszerűbb és annak nagyon sok fanja maradt a mai napig, mint a sima Dragon Ballnak. Legalábbis nekem ez a meglátásom...
Ezzel csak az a probléma - de ezt, ha jól emlékszem, már le is írták egy párszor ezen a fórumon -, hogy nincs külön DB és DBZ manga, ugyanúgy, ahogy a Narutót is csak animében osztották fel Narutóra és Naruto Shippuudenre. Csak egy Dragon Ball, és csak egy Naruto manga van, és mindkettő magában foglalja a teljes sorozatot. Szal túl sok értelme sem lenne csak az egyik felét kiadni, meg sztem a japán kiadó sem enegdélyezné.
Szerk: WolfSpirit 2008-03-07 11:48:47
De legjobb lenne a Dragon Ball Zed-es mangákkal kezdeni, mert a Zed széria sokkal népszerűbb és annak nagyon sok fanja maradt a mai napig, mint a sima Dragon Ballnak.
Pedig a "sima" DB sokkal eredetibb és még vicces is, arról nem is beszélve, hogy a rajzsrílus - történetnek köszönhetően - sokkal változatosabb és ezért élvezetesebb is. A DBZ meg csak hack&slash.
Persze ez is mind csak magánvélemény.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-06 22:01:25
(#781) Üdv mindenkinek!
A Dragon Ball-os ötletet támogatom, mivel magam is nagy DB fan vagyok . De legjobb lenne a Dragon Ball Zed-es mangákkal kezdeni, mert a Zed széria sokkal népszerűbb és annak nagyon sok fanja maradt a mai napig, mint a sima Dragon Ballnak. Legalábbis nekem ez a meglátásom...
Egyéb mangák:
-Detective Conan(főleg krimirajongóknak ajánlom)
-One Piece
Most hirtelen más nem jut eszembe...
A Dragon Ball-os ötletet támogatom, mivel magam is nagy DB fan vagyok . De legjobb lenne a Dragon Ball Zed-es mangákkal kezdeni, mert a Zed széria sokkal népszerűbb és annak nagyon sok fanja maradt a mai napig, mint a sima Dragon Ballnak. Legalábbis nekem ez a meglátásom...
Egyéb mangák:
-Detective Conan(főleg krimirajongóknak ajánlom)
-One Piece
Most hirtelen más nem jut eszembe...
Nagyon nagyon nagy kár! Lécci valaki szánjon meg engem!!!!! PLS
Megszánlak és válaszolok: nem, még nem fordították le hivatalosan, szal, sajna még nem veheted kézbe... a nem hivatalos fordításokról pedig itt nem beszélünk, mert tiltja a fórumszabályzat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-06 20:52:38
(#779) SakuraCon-ig nem ártana egy nagyágyú one-shot. Csakhogy meglegyen a magyar igazságnak megfelelő új mangák száma, és hogy örüljön mégjobban a mnagavásárlók tömege.