Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-03-19 17:08:43
(#808) Kívánságlistám: Ginga nagareboshi gin
Ginga densetsu weed ( bár elég hosszú )
Umi no Triton/Blue Triton
Ginga densetsu weed ( bár elég hosszú )
Umi no Triton/Blue Triton
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 16:08:04
(#807) beküldve: 2008-03-19 16:04:18
(#806) a Deth nlote-ot is szivesen látnám a polcomon, bár a legjobban valami shoujo-nak örülnék ,mert a borsmentán kivül egy hatalmas a hézag van a shoujok miatt a magyar mangapiacon.
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-03-19 09:17:05
(#805) Akkor álmodozom én is.
.hack; Blame; Air Gear; FMA; Tenjou Tenge; Zombie Powder; Hikaru No Go
Most így szerda reggel ezeket szeretném.
.hack; Blame; Air Gear; FMA; Tenjou Tenge; Zombie Powder; Hikaru No Go
Most így szerda reggel ezeket szeretném.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Én annak örülnék, ha Bleach, Death Note és Battle Royale mangákat fordítanának magyarra :)
A Battle Royale mangát az itt is jelenlévő PaPe fordítja, és elég jól teljesített eddig. Látogass el a Battle Royale topicba, ott több mindent is megtudhatsz.
beküldve: 2008-03-18 21:34:50
(#803) Én annak örülnék, ha Bleach, Death Note és Battle Royale mangákat fordítanának magyarra :)
Még jó hogy megér egy misét! De jó lenne! Bár az is igaz, hogy nekem már megvan végig angolul... , de azért tutira megvenném a első és az utolsó kötetet. Az elsőt, mert azért mégiscsak a kezdő kötet, és különbenis tessék támogatni a magyar mangapiacot , az uccsót meg mert az a legjobb!
De Daisuke Moriyama-tól még szivesen megvenném magyarul a World Embryo-t is!
De Daisuke Moriyama-tól még szivesen megvenném magyarul a World Embryo-t is!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-03-16 23:26:25
(#801) Való igaz, hogy az volna a legjobb, ha minden japán mangát kiadnának,(de lássuk be az sajna nem a mi életünkben lesz…) de szép álom! ^_^
Azért én is reménykedem, hogy kiadják a Chrno Crusade-t , bár közel sem olyan felkapott, mint a Naruto vagy Kensin s egyéb populáris mangák és anime változatuk, de szerintem, megér egy misét!
Ámen!
Azért én is reménykedem, hogy kiadják a Chrno Crusade-t , bár közel sem olyan felkapott, mint a Naruto vagy Kensin s egyéb populáris mangák és anime változatuk, de szerintem, megér egy misét!
Ámen!
beküldve: 2008-03-16 17:35:19
(#800) Én szívesen látnám a könyvespolcomon a Chrno Crusade vagy a Midori no Hibit . ^_^
S ha jól tévedek mind két manga csak 8 kötetből áll.(Ami azért nem hátrány, mert belátható időn belül ki lehetne adni. Figyelembe véve a megjelenések gyakoriságát.)
S ha jól tévedek mind két manga csak 8 kötetből áll.(Ami azért nem hátrány, mert belátható időn belül ki lehetne adni. Figyelembe véve a megjelenések gyakoriságát.)
Hát igen... én is nagyon örülnék, ha kiadnák a Chrno Crusade mangát, mert végülis, ahogy azt te is írtad, 8 kötetet simán kitudnának adni! Addig is reménykedjünk, hogy ez a közeljövőben bekövetkezik! ^^
Fiore-chan
Ebben tényleg van igazság, de nem hinném, hogy bármikorra is addig fejlődne kis hazánkban a mangakiadás, hogy lépést tartson a japánokkal.
Jó-jó, tom... de álmodozni azé még szabad, nem???
Persze, hogy szabad, sőt én is ilyeneken szoktam néhanapján álmodozni. A remény hal meg utoljára. Amint láttam, a Mondo angol vagy japán nyelvű mangát ajánló rovataiban elég jókat szoktak beválogatni, szóval azok közül érdemes lenne megpróbálkozni néhánnyal.
beküldve: 2008-03-12 11:52:09
(#797) Legjobban a Suikoden mangának örülnék, jó lenne magyarul is olvasni és akkor érteném is kedvenc mangámat.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Ebben tényleg van igazság, de nem hinném, hogy bármikorra is addig fejlődne kis hazánkban a mangakiadás, hogy lépést tartson a japánokkal.
Jó-jó, tom... de álmodozni azé még szabad, nem???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-11 20:10:16
(#795) Ebben tényleg van igazság, de nem hinném, hogy bármikorra is addig fejlődne kis hazánkban a mangakiadás, hogy lépést tartson a japánokkal.
beküldve: 2008-03-11 19:30:43
(#794) Elagyalgattam ezen a kérdésen, h mit is kéne magyarul kiadni... és arra az egyszerű és tömör válaszra jutottam, hogy: MINDENT, ami japánul/angolul megjelent, és manga!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-11 19:31:40