Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Awh, mindig elönti a szívemet a melegség, mikor ezt olvasom...
De most, hogy közölték, hogy nehéz egyáltalán még csak kapcsolatba lépni a kiadóval, hát, nem sok esélyt látok arra, hogy 2008-2009 folyamán egyáltalán ki lesz adva T_T
De most, hogy közölték, hogy nehéz egyáltalán még csak kapcsolatba lépni a kiadóval, hát, nem sok esélyt látok arra, hogy 2008-2009 folyamán egyáltalán ki lesz adva T_T
Nagykár :(
Ezek szerint Te is kedveled a HELLSING-et.
Amúgy megvan az 1. kötet angolul, de azért mégiscsak kellemesebb volna a saját anyanyelvünkön olvasni.
Awh, mindig elönti a szívemet a melegség, mikor ezt olvasom...
De most, hogy közölték, hogy nehéz egyáltalán még csak kapcsolatba lépni is a kiadóval, hát, nem sok esélyt látok arra, hogy 2008-2009 folyamán egyáltalán ki lesz adva T_T
Akarom mondani akármelyik kiadó által, nem csak Mangafan nem adja ki...x3
De most, hogy közölték, hogy nehéz egyáltalán még csak kapcsolatba lépni is a kiadóval, hát, nem sok esélyt látok arra, hogy 2008-2009 folyamán egyáltalán ki lesz adva T_T
Akarom mondani akármelyik kiadó által, nem csak Mangafan nem adja ki...x3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-12-19 18:40:56
beküldve: 2007-12-19 17:59:43
(#701) sztem sámán király yu gi oh gx death note bújj bújj szellem
áh-há, igen, death note is jöhet(ne) YohxRen = something kinda love thing XD
Dogs, Heine mondja egy kicsit bepöccent pillanatában Rémlik? Vagy nem olvastad?
Odavok érte, mármint a Dogs-ért, meg ez a duma se rossz
lumana.wordpress.com
Lumana: Olyan ismerős az aláírásod... Honnan?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Pedig Azumangától magyarul tuti elolvadnék
Na ha már Chrono Crusade meg a fanservíz a téma, akkor hhogy ennyire felsliccelt szoknyával járkál egy apáca? Bizti könyebb benne ugrálni meg minden, de nanemár! De a zuhanyzós rész az már tényleg sok.
Attól függetlenül jöhetne magyarul ez is!
Na ha már Chrono Crusade meg a fanservíz a téma, akkor hhogy ennyire felsliccelt szoknyával járkál egy apáca? Bizti könyebb benne ugrálni meg minden, de nanemár! De a zuhanyzós rész az már tényleg sok.
Attól függetlenül jöhetne magyarul ez is!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-12-18 22:07:27
(#696) Paradise Kiss-t már nagyon ki kellene adni, mind az 5 vol-t.rengeteg emberke kénytelen angolul olvasni, franciául, illetve letölteni. Segítsetek!pls.Paradise Kiss forever!
Szerintem a Yuyu Hakusot is ki kéne adni magyarul a mese szerintem fantasztikus
ebben igazad van
Szendrei Márk
beküldve: 2007-12-18 19:22:12
(#694) Slayers-bahh
Szerintem most megindítottatok épp elég hosszabb cuccot, jöhetnek a oneshotok, esetleg pár kötetes cumók. pl: Black Lagoon, bár valami komolyabb jobb lenne.
Szerintem most megindítottatok épp elég hosszabb cuccot, jöhetnek a oneshotok, esetleg pár kötetes cumók. pl: Black Lagoon, bár valami komolyabb jobb lenne.
A Black Lagoont már én is említettem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azumangához még nem elég érett a magyar társadalom x33
Nyajj, azzal az idióta fanszervíz "apáca-fürdetéssel" még mindig nem vagyok kibékülve. Most...a férfiak nem bírják ki egy barom fanszervaz jelent nélkül, könyörgöm, nyaaj >_< -.-"
Nyajj, azzal az idióta fanszervíz "apáca-fürdetéssel" még mindig nem vagyok kibékülve. Most...a férfiak nem bírják ki egy barom fanszervaz jelent nélkül, könyörgöm, nyaaj >_< -.-"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-14 15:48:08
(#691) Slayers-bahh
Szerintem a Chrno Crusade mangát kéne magyarul kiadni, mert elég jó a története, már magának az Animének is. Meghát olyan szívesen elolvasnám a mangáját... csak sajna japánul meg angolul nem tudok.
A Chrno Crusade nagyon jó lenne. Szép rajz, jó történet (más mint az anime!). Nem is vészesen hosszú, ideális választás. De ha a Kadokawa már nyitott, akkor jöhet a Slayers, Azumanga, Yotsubato! ... DD
Engem a Full Metal Paniccal bármikor le lehet venni a lábamról, szval annak örülnék.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?