Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Sztem érdemes lenne a Manga Fannak megvenni végig a Narutót, mert ez a 6 kötet eléggé...gáz(bár jobb mint a semmi)
Na, ha ez hír még mindig kering, akkor nézd meg a Naruto topikban az 1537 körüli hsz-ket!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-05-05 22:30:57
(#882) Sztem érdemes lenne a Manga Fannak megvenni végig a Narutót, mert ez a 6 kötet eléggé...gáz(bár jobb mint a semmi)
Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu - Secret Unrequited Love=Tiéd az első szerelmem ez egy nagyon szép manga, de a Beyblade vagy a Yu-Gi-Oh se lenne rossz,vagy AirGear...stb
Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu - Secret Unrequited Love=Tiéd az első szerelmem ez egy nagyon szép manga, de a Beyblade vagy a Yu-Gi-Oh se lenne rossz,vagy AirGear...stb
Mada Mada Dane! by Echizen (Prince of Tennis)
Naja, Inuyashának sokan örülnének... én olyan nemigazán szeretem mondjuk.
Ere csak azt mondom izlések és pofonok..de azért értékelem hogy nem ócsárolod.Kacsincs rám kicsi bárány.
igen Igen! ez igy igaz! :) Engem mindig piszkálnak haverok szüleim...stb h mértnem lehet neten elolvasnom,mértnem kölcsönzömki,kérem kölcsön...pfeh xD az nemjó, az az igazi amikor otan a polcodon, és bármikor belenézhetsz, gyönyörködhetsz a gyülyteményedben stb, nekem mondjuk nincs gyüjteményem, vagyis van, csak nem nevezhető annak fél hónapja gyüjtöm mondjuk,de akkis nagyon kevés van (3.naruto kötet+3 régi dragon ball képregény szerü vékony mangaka)
Nem baj Mellon..félév nem hosszú ídő. Ha kitartóan gyűjtöd öket akor majd lesz több is. Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2008-05-05 21:02:50
(#879) Naja, Inuyashának sokan örülnének... én olyan nemigazán szeretem mondjuk.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-05 20:50:02
(#878) igen Igen! ez igy igaz! :) Engem mindig piszkálnak haverok szüleim...stb h mértnem lehet neten elolvasnom,mértnem kölcsönzömki,kérem kölcsön...pfeh xD az nemjó, az az igazi amikor otan a polcodon, és bármikor belenézhetsz, gyönyörködhetsz a gyülyteményedben stb, nekem mondjuk nincs gyüjteményem, vagyis van, csak nem nevezhető annak fél hónapja gyüjtöm mondjuk,de akkis nagyon kevés van (3.naruto kötet+3 régi dragon ball képregény szerü vékony mangaka)
beküldve: 2008-05-05 20:41:35
(#877) Egyetértek az elötem szólalóval..Inuyasha Forever...hiába van nagyon sok mangaforditása az nem igazi..szerintem. Ha keze dbefogod és te magad lapozod..az az igazi..és nem az mikor onlien olvasod.
Kacsincs rám kicsi bárány.
én legjobban azt imádnám, ha kiadnák végre valahára a Inuyasha-t ^^ ahoz képest hogy "retro" nak mondjákeggyesek, énmég nem láttam magyarula polcokon
Hát igen, Inu-nak én is nagyon örülnék ^^
Remélem jövőre lesz már egy-két kötet magyar Inu manga :) Bejelentés visszaszámláló 3-nál Meg persze a Bleach is jöhet :)
beküldve: 2008-05-05 18:57:28
(#875) én legjobban azt imádnám, ha kiadnák végre valahára a Inuyasha-t ^^ ahoz képest hogy "retro" nak mondjákeggyesek, énmég nem láttam magyarula polcokon Szoljatok ha tévedek ezt a retro-t azértmontam csak, mert szerintem már nayon sokan nézték végigaz animét,és sokaknak bejön,és nem kis keresetlenne rá vagy pééldául: death Note: 2003 ban adákki a mangát, és már a nyáron kezünkbe vehetjük a magyart nem mintha az inuyasa nem lenne "ujjonc" pl. a Ghost In The shellhez képest, deszerintemmár itt az ideje hogy kiadják mayarul...ugyanigy vagyokpl a dragon ball-al,vagy pl.a Ghost in the shell el is Ha esetleg ezeket már kiadták magyarulpliiz szoljatok :) (igen igen, tudom,a dragon ballt kiadák de csakképregény formában, én a rendes mangakönyv regondolok )
De most melyik Darren Shan? a démonos vagy a vámpíros?
Igen, a vámpírkönyveket mangásítják most is; a 7. kötetnél tartanak (mindegyik kötete egy-egy könyvet dolgoz fel, szóval várhatóan 12 kötetes lesz). És mekkora lenne már egy Darren Shan anime O_O
Viszont annyira de annyira kár, hogy Kurda nem lett épp egy kiemelkedő szépség. Én azt hittem, őt tölti be a bishi szerepét T_T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát, ha a Virgin Crisist valaha kiadják, nagyot fogok nézni... Nekem az volt az első mangám, amit végigolvastam, és majdnem leestem a székről, mert helyenként elég durva bír lenni
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-05 18:18:44
(#872) Ichigo 100%, Chobits, meg Paradise Kiss. Jó mangák, de ebben a topikban sajna úgy kell gondolkodni, hogy kiadják magyarul, tehát nem azt kell mondogatni h milyen mangák jönnek be nekünk, és itt a bibi. Ugyanis felsoroltam hármat, mindhármat imádom. Viszont Ichigo 100% és Chobits bizonyos szinten perv, és magyaros prűdség nembiztos hogy átengedné. Habár, Nyári srácok is megcsinálta... De mégis, az én Nyári srácokomat magányban kellett megvennem, mert családi vásárlás alkalmával fennakadt anyám szitáján (Ennyit ér hogy az ember 15 éves )
Paradise Kiss pedig eredetileg josei, és nembiztos hogy annyi embert megütne. Hiába kiváló manga, a célközönség szűk. Habár énis 15 éves fiúként imádom...
Vannak még ötletek, Virgin Crysis, Onegai Teacher meg hasonló szinteken.. De leginkább valami fantasyt olvasnék, azt csipázná a nép... Tales of Symphoniát ajánlották, de az nem jött be hangulatilag.. De jó lenne kiadva.
Azért remélem valamelyik megtetszik a kiadónak, és minőségileg ki lesz adva valamelyik. A minőséget nyomtatásra és fordításra értem, nempedig a védőborítóért felszámolt plusz ötszáz forintokra Csak ne legyen tele vaszabival, fudzsikóval, jukarival, mivakóval, meg ilyenekkel, az a halálom O_O Elég a mangazinos hobbifordítók hülyeségeire gondolni. Nah, rövid odaköpéshez képest elég hosszú komment lett, bocsi:)
Paradise Kiss pedig eredetileg josei, és nembiztos hogy annyi embert megütne. Hiába kiváló manga, a célközönség szűk. Habár énis 15 éves fiúként imádom...
Vannak még ötletek, Virgin Crysis, Onegai Teacher meg hasonló szinteken.. De leginkább valami fantasyt olvasnék, azt csipázná a nép... Tales of Symphoniát ajánlották, de az nem jött be hangulatilag.. De jó lenne kiadva.
Azért remélem valamelyik megtetszik a kiadónak, és minőségileg ki lesz adva valamelyik. A minőséget nyomtatásra és fordításra értem, nempedig a védőborítóért felszámolt plusz ötszáz forintokra Csak ne legyen tele vaszabival, fudzsikóval, jukarival, mivakóval, meg ilyenekkel, az a halálom O_O Elég a mangazinos hobbifordítók hülyeségeire gondolni. Nah, rövid odaköpéshez képest elég hosszú komment lett, bocsi:)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Amennyire én tudom, a vámpíros, szval úgymond az "eredeti" Darren Shan.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-05 18:10:51
(#870) De most melyik Darren Shan? a démonos vagy a vámpíros?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nekem meg már teljesen mindegy *___*
Hagh. De egy Darren Shan mangán nagyot néznék. Wuáá, az is tiszta shota-attack végig xD
Hagh. De egy Darren Shan mangán nagyot néznék. Wuáá, az is tiszta shota-attack végig xD
Húú, a könyvet olvastam, szerintem megvenném mangában is... filmet nem akarnak belőle csinálni?
Épp csinálják, azért nyomulnak a japánok a mangával
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...