Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Dede megjelent már angolul, a Viz adta ki, már pár éve...
Amúgy nekem nem jött be annyira a manga. Nagyon szép a rajz , tényleg nagyon odavoltam érte, de sztem a sztori nem volt olyan jó mint az animében, plusz sztem jobban el lehetett volna húzni a dolgot... mondjuk 6-7 kötetet el tudnék belőle képzelni
Amúgy nekem nem jött be annyira a manga. Nagyon szép a rajz , tényleg nagyon odavoltam érte, de sztem a sztori nem volt olyan jó mint az animében, plusz sztem jobban el lehetett volna húzni a dolgot... mondjuk 6-7 kötetet el tudnék belőle képzelni
lumana.wordpress.com
Én nem fordítom. Tudok folyékonyan olvasni angolul, szal nekem olyan mintha magyart olvasnék. Mondjuk angol sztem jobb sokszor, főleg a Bleachnél, a poénok sokkal árnyaltabbak
Én is így vagyok vele. Ráadásul angolnak az az előnye, hogy az ember a fejében megfogalmazza a mondatokat, így azok mindenképp jobban passzolnak az adott jelenetekhez :) Az ember fél évet mmo-zik és voilá tud angolul... hatodikban runescapeztem fél évet, azóta színötös vagyok belőle..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-16 19:22:08
(#926) A Wolf's Raint igen...bár neccces...ha jóltom még Angolul se jelent meg csak az anime
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A Wolf's Rain tényleg nagyon jó manga, na azt ki lehetne adni Végül is csak 2 kötet az egész, ha jól emlékszem.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-16 19:11:49
(#924) huhh..
van egy..franciaországban megjelent manga :quartier latin..címmel..asszem..jah...az édes...naon..
meg van még sok ami tavaly náluk megjelent 6euro 35centért
van egy..franciaországban megjelent manga :quartier latin..címmel..asszem..jah...az édes...naon..
meg van még sok ami tavaly náluk megjelent 6euro 35centért
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-16 19:05:25
(#923) Én nagyon örülnék ha valameik kiadó kiadná a Wolf Rain-t.
Nagyon tetszik a történet, de sajna csak animét láttam.
Ott a rajzok elég jók voltak.
Nagyon tetszik a történet, de sajna csak animét láttam.
Ott a rajzok elég jók voltak.
Táncolj Hercegnő!
:) Mondjuk én személy szerint nem élvezem az angol mangákat. Valahogy a folyamatos passzív fordítás rontja az élvezhetőséget. Persze, ez csak az én tapasztalatom X)
Én nem fordítom. Tudok folyékonyan olvasni angolul, szal nekem olyan mintha magyart olvasnék. Mondjuk angol sztem jobb sokszor, főleg a Bleachnél, a poénok sokkal árnyaltabbak
Támogatom a javaslatot
Úgy látom, már 3-an vagyunk
mangás próbálkozások: http://cybernet343.deviantart.com
Én pl. egy Bleachnek kifejezetten örülnék :) Még valaki ezen a vélemyénen?
Én is örülnék neki, bár én gyűjtöm angolul a Bleachet, de ha magyarul megjelenne az annyiból lenne jó, hogy a magyar mangák olcsóbbak.
:) Mondjuk én személy szerint nem élvezem az angol mangákat. Valahogy a folyamatos passzív fordítás rontja az élvezhetőséget. Persze, ez csak az én tapasztalatom X)
Az lenne aztán a Kánaán! De én kezdetnek megelégednék a sima Saiyukival is.
Perszepersze... csak a telhetetlen fankislány szólt belőlem
lumana.wordpress.com
Dél-Koreában rengeteg japán mangát kiadnak/kiadtak (persze nem mindet). Láttam olyat is, hogy Koreában olcsóbb volt egy átlagos manga kötet (kb 5-600Ft), mint Japánban (kb 6-700Ft) [ugyanazon kötet]. Európában talán a franciáknál a legszélesebb a választék, még az USA-ban sincs annyi manga kiadva, mint náluk. A Dragon Ball-t például három féleképp is kiadták. Bár Franciaországban drágábbak a kötetek, mint mondjuk Németországban.
Hát igen, Németországban általában nagyon olcsók a mangák. Csak ámultam, mikor megláttam, hogy 6 euro egy kötet...
Mondjuk Amerikában néhol olcsóbb, de ez csak a dollár gyengülésének köszönhető.
beküldve: 2008-05-10 20:28:16
(#917) Sejtettem hogy Bleachnek lesznek üdvrivalgói, jó abból a szempontból, hogy vannak biztos vásárlói, akik tuti megveszik, de nem olyan jó abból a szempontból, hogy ha valami új jobban felcsigázná a népet.
edit:szerintem..
edit:szerintem..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-10 20:28:30
Én pl. egy Bleachnek kifejezetten örülnék :) Még valaki ezen a vélemyénen?
Én is örülnék neki, bár én gyűjtöm angolul a Bleachet, de ha magyarul megjelenne az annyiból lenne jó, hogy a magyar mangák olcsóbbak.
Támogatom a javaslatot
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-10 19:44:50
(#914) Én pl. egy Bleachnek kifejezetten örülnék :) Még valaki ezen a vélemyénen?