Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-07-22 09:24:17
(#1024) beküldve: 2008-07-17 21:53:03
(#1023) Egy Vampire Knight sorozatnak örülnék
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-07-17 20:48:02
(#1022) Huhúú, ma olvastam róla a Mondo-ban. Valószínűleg a polcon lenne a helye. (Ne tessék rám csúnyán nézni!)
beküldve: 2008-07-17 17:41:13
(#1021) Sakuran
Csak egy kötet, és mivel a Mangafan adott már ki egy kötetest, ezért gondoltam nem lehetetlen.
Csak egy kötet, és mivel a Mangafan adott már ki egy kötetest, ezért gondoltam nem lehetetlen.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-07-17 15:07:42
(#1020) Hell Girl!!!!!
Gravitation!!!!!
de jóóó lenne, ha a MangaFan kiadná őket!!!!
Báááárrrrccccssssaaakkk!!
Gravitation!!!!!
de jóóó lenne, ha a MangaFan kiadná őket!!!!
Báááárrrrccccssssaaakkk!!
私は日本のファンです。
InuYasha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Támogatom, hiszen a sensei most fejezte be. [Link] <--- meg ezt, de ezt gondolom a mangattack fogja ha rátalál.
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-07-17 14:26:34
beküldve: 2008-07-17 12:50:22
(#1018) hali
igaz még elég új vok manga/anime téren (mindössze másfél éve kezdtem a fanságot ) de sztem ha már a naruto ; death note és a hellsing megjelent magyarul akkor a bleach lenne a soros sok emberrel beszéltem ... és állíthatom rengetegen egy véleményen vanak velem óriásit kaszálhatna a kiadó de most komolyan !! érveim is vannak de azokat most hagyjuk a manga úgyis magáért beszél
egy szó mint száz: bLeAcHeT a NéPnEk
igaz még elég új vok manga/anime téren (mindössze másfél éve kezdtem a fanságot ) de sztem ha már a naruto ; death note és a hellsing megjelent magyarul akkor a bleach lenne a soros sok emberrel beszéltem ... és állíthatom rengetegen egy véleményen vanak velem óriásit kaszálhatna a kiadó de most komolyan !! érveim is vannak de azokat most hagyjuk a manga úgyis magáért beszél
egy szó mint száz: bLeAcHeT a NéPnEk
beküldve: 2008-07-09 20:30:26
(#1017) Én kérek elnézést. Ezt nagyon benéztem: Mariko postját néztem Elhaymé helyett.
Fantasy manga, kidolgozott világ? Kifejtenéd részletesebben? (Angol/japán cím, szerző) Ha ittvan lenn, csak elsiklottam felette, bocs
Elég rendesen elsiklottál. Említette a címet: Saiyuki. A szerző neve: Kazuya Minekura.
Én Elhaym postját olvastam el, abban meg nem volt Saiyuki, csak Sui Saiyukit meg nemhittem hogy az volna. Akik meg infót adtak alant, azoknak meg kösz :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-09 18:53:43
(#1015) beküldve: 2008-07-09 18:40:59
(#1014) Igen Suikodenre gondoltam, ezen az oldalon is írtam róla eléggé hosszú leírást pár sorral lejjebb, van világtérképről is kép. , de a linkelt oldalon is fent van.. Game topicban meg vannak videók. Jó, hogy a manga rajzoló nem más grafikát alkalmazott.
Részletes alatt azt értettem, hogy mellékszereplők élete is jól kivan dolgozva, történelmi háttér szintén, városok is. PL mennyi a lakosságuk stb, de ez a lentebbi térképen jól látszik.
Évszámok:
[Link]
Hozzám az Rpgs fantasy áll közelebb: Ilyen pl a Suikodenen kívűl még a Persona, Tales Of destiny, Arc, Slayers, Xenogears, Final Fantasy , Tales Of Eternia, Star ocean, és Inu manga stb. Ebből a műfajból meg még nem adtak ki mangát.
De bízok a mangattackban, ők mondták szeretnének most már Japán mangát kiadni, így listát nézve van esély.
[Link]
Részletes alatt azt értettem, hogy mellékszereplők élete is jól kivan dolgozva, történelmi háttér szintén, városok is. PL mennyi a lakosságuk stb, de ez a lentebbi térképen jól látszik.
Évszámok:
[Link]
Hozzám az Rpgs fantasy áll közelebb: Ilyen pl a Suikodenen kívűl még a Persona, Tales Of destiny, Arc, Slayers, Xenogears, Final Fantasy , Tales Of Eternia, Star ocean, és Inu manga stb. Ebből a műfajból meg még nem adtak ki mangát.
De bízok a mangattackban, ők mondták szeretnének most már Japán mangát kiadni, így listát nézve van esély.
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nem vagyok Elhaym, de a Suikoden III. mangáról volt szó, a alkotó Shimizu Aki. Itt egy ismertető róla, sztem Elhaym írta (úgy rémlik már be is tette korábban ide).
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-09 17:57:15
(#1012) Vampire knight
Bleach
One Piece
D N Angel
Chibi Vampire
Ezeknek biza örülnék
Bleach
One Piece
D N Angel
Chibi Vampire
Ezeknek biza örülnék
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-09 17:47:19
(#1011) beküldve: 2008-07-09 16:18:25
(#1010) szerintem:
- Vampire knight
- Trinity Blood
- Five
- Dogs
ezek fincsik lennének :) :)
- Vampire knight
- Trinity Blood
- Five
- Dogs
ezek fincsik lennének :) :)
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."