Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-07-24 22:38:40
(#1054) Igen, igen... de jó lenne a Vampire Knight
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-07-24 22:20:32
(#1053) Vampire Knight!! Vampire Knight!! Vampire Knight!!!!! Úgy örülnék hogyha kiadnátok!!!! *.*
Mondjuk amúgy tényleg jöhetne valami komédia vagy egy könnyedebb shoujo mint például Zettai Kareshi!! :3
Vagy kiadhatnátok a Sailor Moont. Biztos vagyok benne, hogy jól fogyna! ^^
De örülnék még vagy egy tucat mangának:
-Bleach
-Tokyo Mew Mew (az esély hogy kiadják vagy hogy pont a Mangafan adja ki kevesebb mint 0)
-Elfen Lied
-Uta~Kata
-Fruits Basket stb....
Mondjuk amúgy tényleg jöhetne valami komédia vagy egy könnyedebb shoujo mint például Zettai Kareshi!! :3
Vagy kiadhatnátok a Sailor Moont. Biztos vagyok benne, hogy jól fogyna! ^^
De örülnék még vagy egy tucat mangának:
-Bleach
-Tokyo Mew Mew (az esély hogy kiadják vagy hogy pont a Mangafan adja ki kevesebb mint 0)
-Elfen Lied
-Uta~Kata
-Fruits Basket stb....
Szerk: Manami 2008-07-24 22:24:22
Én szívesen olvasnám magyarul a Vampire Knight-ot
és a Vampire Kisses-Blood relatives is jó lenne, most néztem hogy a második részét már lehet előjegyezni a bookline-on
és a Vampire Kisses-Blood relatives is jó lenne, most néztem hogy a második részét már lehet előjegyezni a bookline-on
Vampire Kisses^^!
Kéne már egy vámpíros manga a kedvenceim közül^^ XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-24 15:14:12
(#1051) Én szívesen olvasnám magyarul a Vampire Knight-ot
Egy új antológiának lenne értelme, ha lenne egy hatalmas piac itthon (ami nincs).
Ja, ez meg a másik
én ezt olvasgatnám szivesen...
Boku wa Imouto ni Koi wo Suru(Secret Sweethearts)
támogatom (csak az OVA -t láttam de az nagyon tetszett)
Ebben én is bennelennék
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
támogatom (csak az OVA -t láttam de az nagyon tetszett)
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-07-24 13:04:12
(#1047) - Vampire Knight
- Chibi Vampire
- Bleach
Egyelőre ennyi az igényxD
- Chibi Vampire
- Bleach
Egyelőre ennyi az igényxD
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
...de az lenne a legjobb ha minden mangát lefordítanának magyarra...hiszen kint hetente jelenik meg különbözö antológiákban az ujjabb részek....vagy tévesen gondolkodom???
...de az lenne a legjobb ha minden mangát lefordítanának magyarra...hiszen kint hetente jelenik meg különbözö antológiákban az ujjabb részek....vagy tévesen gondolkodom???
Eléggé tévesen bizony...
Japánban vannak ilyen rendszeresen megjelenő magazinok, ahol pár fejezet van egy adott mangából. Ez itt hazánkban nem igazán kivitelezhető, mert hogy tudnánk mondjuk havonta megjelentetni egy ilyen magazint, ha a régi részek még nincsenek kiadva? Mert Japánban már a kezdetektől így megy.
Javítson ki valaki, ha tévedek.
Egy új antológiának lenne értelme, ha lenne egy hatalmas piac itthon (ami nincs).
Eléggé tévesen bizony...
Japánban vannak ilyen rendszeresen megjelenő magazinok, ahol pár fejezet van egy adott mangából. Ez itt hazánkban nem igazán kivitelezhető, mert hogy tudnánk mondjuk havonta megjelentetni egy ilyen magazint, ha a régi részek még nincsenek kiadva? Mert Japánban már a kezdetektől így megy.
Javítson ki valaki, ha tévedek.
Azt a mangát én is szeretem....
és oly rossz hogy nem tudom elolvasni csak pár részt...
Miért csak pár részét tudod elolvasni?
Amúgy én is bírom azt a mangát, mondjuk a rajzolása nem valami nagy szám, de elmegy.
és oly rossz hogy nem tudom elolvasni csak pár részt...
"Sose nevesd ki mások álmait! Akinek nincsenek álmai, semmije sincs!"
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-23 20:32:00
(#1040) én ezt olvasgatnám szivesen...
"Sose nevesd ki mások álmait! Akinek nincsenek álmai, semmije sincs!"
Szerk: Allesya 2008-07-23 20:34:30