Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-08-01 22:28:25
(#1099) Sziasztok
Én nagyon szeretném ha a Peacemaker Kuroganét is kiadnátok magyarul szerintem fantasztikus animében is. Régi japán történelem, gyönyörű grafika, vicces jelenetek, komoly helyzetek szal minden együttvéve élvezhető lenne szerintem
Meg nagy klasszikusokat kéne mint a Slayers például.
Szerintem sokan örülnének.
Én nagyon szeretném ha a Peacemaker Kuroganét is kiadnátok magyarul szerintem fantasztikus animében is. Régi japán történelem, gyönyörű grafika, vicces jelenetek, komoly helyzetek szal minden együttvéve élvezhető lenne szerintem
Meg nagy klasszikusokat kéne mint a Slayers például.
Szerintem sokan örülnének.
"Annyit szívnak a véremből, és annyit tépnek ki a húsomból, amennyit csak akarnak, de végül én leszek az aki lesújt rájuk a halál pallosával!" By Gatsu From Berserk
beküldve: 2008-08-01 22:28:22
(#1098) én már halottam a vampire knight-ról de azt megtudnád mondani hogy rajongóiba honnan lehet leszedni?(magyarul persze mert angolból nem vagyok túl jó a japánt meg elakarom kezdeni tanulni csak luta dög vagyok)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-01 22:24:22
(#1097) Szerintem a Vampire Knight-ot érdemes lenne lefordítani és kiadni. ;)
Ez egy nagyon jó manga, és sokan vannak akik szeretik az animét, de a manga egy kicsit izgalmasabb nála. És sajnos vannak olyan rajongók akik nem olvashatják el mert nem tudnak japánul (esetleg más oka van)... :S
Remélem azért néhányan egyetértenek velem. ;)
Ez egy nagyon jó manga, és sokan vannak akik szeretik az animét, de a manga egy kicsit izgalmasabb nála. És sajnos vannak olyan rajongók akik nem olvashatják el mert nem tudnak japánul (esetleg más oka van)... :S
Remélem azért néhányan egyetértenek velem. ;)
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
beküldve: 2008-08-01 22:01:57
(#1096) upsz.bocsi
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Már számtalanszor mondták, de megismétlem: Légy szíves ne használjatok ilyen sok idézetet! Köszi.
Amgy én csak azért olvasom a mangafaanosokat mert az 1. 6 kötet licensze náluk van és a naruto-kun nem fordíthatja le őket rendesen.ÉS MÉG 1-SZER MONDOM!!!!!!!!!A NARUTO NEM GYEREKES ÉS ÉRDEMES OLVASNI!
A naruto-kin miota tud rendesen forditani? Legjobb tudomasom szerint legutobb még holmi megbizhatatlan angol forditasokbol dolgoztak, talan még a jobb csapatok kiadasait sem vartak meg. Sz*bol nem lehet varat epiteni. Egyebkent is a forditasaik szohasznalata egy maximum 14-18eves szohasznalatat tukrozi.
Ez most egy csoppet leolto jellegu hozzaszolas volt, ezert bocsi de egy ilyen kijelentesen jokat kuncogok. :)
Egyebkent a Shippuuden (ami csak az anime neve) semmiben nem masabb a Naruto-nal. Annyi a kulonbseg hogy a szereplok 2,5 evvel idosebbek. Na bumm.
Na vissza a fo temahoz. En nagyon szeretnem ha a mangafan megvenne a Bleachet. Egyedul a Narutot vasarlom a magyar kiadasu mangakbol bar még a Kenshinen gondolkodom, de csak azert mert azt is a mangafan forditja. Szoval nagyon remelem hogy elobb utobb latunk mangafan fele bleach forditast. Bar akkor sajnalni fogom, hogy japanul is veszek nehany kotetet, de sebaj.
Egyebkent szerintem egy Shounen mangat is ugyanugy elvezheti az idosebb korosztaly is mint a fiatalabb. (Nem egy peldat tudok csak a kozvetlen kornyezetembol.)
...mert még mindíg nem akkora a manga/anime közönség, hogy megvegyen ennyi mindent.
Egyik kedves haverom mondja mindig, mikor adjak mar ki a kovetkezo mangat es mert nem egybe adjak ki az osszes narutot peldaul. Persze lehet hogy o az egyetlen aki mar rogton venne meg mindet, de szerintem nem az 5havonta vetetek szuleimmel 1 mangat 14eves gyerekekre kellene
tamaszkodnia egy kiadonak. (Kicsit lesarkitottam a lenyeget.) Szoval ha volna jo manga, vennék is. En igy latom, persze lehet hogy tevedek.
Hát az tény hogy angol fordításból dolgoznak,de szerintem nem megbízhatatlan.És amúgy is az nagyon friss és ropogós csütörtökönként jön ki a manga japánban péntek este meg már olvasom is a legújabb fejezetet És igaz hogy csak 12 vagyok de többen is állították már hogy koromhoz képest érett a stílusom és a gondolkodásom(nem ego-s mondat csupán tény )És abban igazad van hogy 1 kiadó ne gyerekekre támaszkodjon.Igaz én az vagyok de de akk is sajátmagamáltal megdolgozott pénzből vásárolok!És a naruto-kun rendesen fordít már megbocsáss.és az ő általuk feliratozott anime részeket is nézem.
Amgy én csak azért olvasom a mangafaanosokat mert az 1. 6 kötet licensze náluk van és a naruto-kun nem fordíthatja le őket rendesen.ÉS MÉG 1-SZER MONDOM!!!!!!!!!A NARUTO NEM GYEREKES ÉS ÉRDEMES OLVASNI!
A naruto-kin miota tud rendesen forditani? Legjobb tudomasom szerint legutobb még holmi megbizhatatlan angol forditasokbol dolgoztak, talan még a jobb csapatok kiadasait sem vartak meg. Sz*bol nem lehet varat epiteni. Egyebkent is a forditasaik szohasznalata egy maximum 14-18eves szohasznalatat tukrozi.
Ez most egy csoppet leolto jellegu hozzaszolas volt, ezert bocsi de egy ilyen kijelentesen jokat kuncogok. :)
Egyebkent a Shippuuden (ami csak az anime neve) semmiben nem masabb a Naruto-nal. Annyi a kulonbseg hogy a szereplok 2,5 evvel idosebbek. Na bumm.
Na vissza a fo temahoz. En nagyon szeretnem ha a mangafan megvenne a Bleachet. Egyedul a Narutot vasarlom a magyar kiadasu mangakbol bar még a Kenshinen gondolkodom, de csak azert mert azt is a mangafan forditja. Szoval nagyon remelem hogy elobb utobb latunk mangafan fele bleach forditast. Bar akkor sajnalni fogom, hogy japanul is veszek nehany kotetet, de sebaj.
Egyebkent szerintem egy Shounen mangat is ugyanugy elvezheti az idosebb korosztaly is mint a fiatalabb. (Nem egy peldat tudok csak a kozvetlen kornyezetembol.)
...mert még mindíg nem akkora a manga/anime közönség, hogy megvegyen ennyi mindent.
Egyik kedves haverom mondja mindig, mikor adjak mar ki a kovetkezo mangat es mert nem egybe adjak ki az osszes narutot peldaul. Persze lehet hogy o az egyetlen aki mar rogton venne meg mindet, de szerintem nem az 5havonta vetetek szuleimmel 1 mangat 14eves gyerekekre kellene tamaszkodnia egy kiadonak. (Kicsit lesarkitottam a lenyeget.) Szoval ha volna jo manga, vennék is. En igy latom, persze lehet hogy tevedek.
Szerk: v3g374 2008-08-01 02:13:35
És az is baromság hogy a neveket meg a kifejezéseket lemagyarították.
Újabb hívő
Az egész sorozat licence náluk van. Ezzel a viselkedéssel te vagy gyerekes (már bocs). A Naruto azért még mindig nem az a világmegváltó sorozat. Szórakoztató és tény hogy nem gyerekes. Shounen, ami ugye 12-18-as kategória alapesetben. Persze élvezhetik idősebbek is (mint ahogy én is veszem a mangát).
A lényeg: NYUGIIIIIIIIIIIIII
Én sem esek neki minden tizenévesnek, aki fikkantja az Akirát. Na az tényleg nem gyerekes.
Mondjuk úgy, hogy nem neked szólt az a Bleach topickan. Bár ki tudja?
Muszáj ezen lovagolni?
Muszáj ezen lovagolni?
Jó, csak fura volt, hogy ennyire ellent mondasz önmagadnak.
És nem csak én hittem azt, hogy komolyan írtad.
beküldve: 2008-07-31 22:40:35
(#1090) Mondjuk úgy, hogy nem neked szólt az a Bleach topickan. Bár ki tudja?
Muszáj ezen lovagolni?
Muszáj ezen lovagolni?
Laissez faire, laissez passer.
Te írtad a Bleach topikba, hogy "A Bleacs oan béna gyerekes 12 éveseknek való.". Akkor neked minek?
Az internets nem vezeti a szarkazmust.
Márpedig én nem veszek Narutot és Berserket, hiába mondjátok.
Elég gyenge volt ez a "szarkasztikus poénod"...
Te írtad a Bleach topikba, hogy "A Bleacs oan béna gyerekes 12 éveseknek való.". Akkor neked minek?
Az internets nem vezeti a szarkazmust.
Márpedig én nem veszek Narutot és Berserket, hiába mondjátok.
Laissez faire, laissez passer.
Újabb hívő
Nem kell kiabálni és felkiáltójelezni, anélkül is megértjük geez...
Újabb hívő
Újabb hívő
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White