Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-08-12 19:54:59
(#1159) Nem szeretem ezt a topicot. Akárhányszor meglátom a címét mindig automatikusan elindul bennem üzenetrögzítő-szerűen egy "a Hellsing nagyon jó lenne" szöveg, csak aztán mindig 'leesik'. x)
Akkor mondok mást, hátha elmúlik ez a beakadt kérés. Mi lenne Hirano korábbi mangáival? A Coyote egész színvonalas kis hentai, még sztorija is van. A DaiDoujin Monogatarit is dícsérik; nekem csak japánul van meg, szóval egyéb kommentet nem tudok hozzáfűzni, amennyit felfogtam belőle az alapján nem rossz >))
És még mindig, The Saga of Darren Shan. A könyvsorozat itthon is elég népszerű.
Akkor mondok mást, hátha elmúlik ez a beakadt kérés. Mi lenne Hirano korábbi mangáival? A Coyote egész színvonalas kis hentai, még sztorija is van. A DaiDoujin Monogatarit is dícsérik; nekem csak japánul van meg, szóval egyéb kommentet nem tudok hozzáfűzni, amennyit felfogtam belőle az alapján nem rossz >))
És még mindig, The Saga of Darren Shan. A könyvsorozat itthon is elég népszerű.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-12 19:13:31
(#1158) VAMPIRE KNIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!
paradise kiss !!!
elfen lied !!
gravitation!!!
loveless!!!
trinity blood
dn angel is jo lenne de nem sorom tovább mert belefájdul kicsi szivemhanygolulkellolvasnom
paradise kiss !!!
elfen lied !!
gravitation!!!
loveless!!!
trinity blood
dn angel is jo lenne de nem sorom tovább mert belefájdul kicsi szivemhanygolulkellolvasnom
,,i had a dream that no one else could have. It's just my faith the absolute truth"~BY.:L~
A Blue Heaven szerintem is jöhetne, már egy ideje el akarom olvasni és a mangaka rajzstílusától egyébként is beindul a nyáltermelésem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-12 18:36:21
beküldve: 2008-08-12 14:54:54
(#1156) Szerintem adják ki előszöris a Crimson Spellt magyarul XD Ismeritek?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Még régen emlegetett Rudymester (?) egy 2 kötetes mangát. Élni stílusú, ugyanaz a szerző talán: Havenly....őőő..nem emlékszem.
Kisegítést várok.
Kisegítést várok.
Erre gondolsz: Blue Heaven
Jöhetne bizony!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-08-12 12:23:13
beküldve: 2008-08-12 11:00:14
(#1154) Még régen emlegetett Rudymester (?) egy 2 kötetes mangát. Élni stílusú, ugyanaz a szerző talán: Havenly....őőő..nem emlékszem.
Kisegítést várok.
Kisegítést várok.
beküldve: 2008-08-12 10:51:31
(#1153) Hm,hm,hm......vmi 1 kötetes?A Sakuran 1 kötetes és azt mondják nagyon jó
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-12 09:32:53
(#1152) beküldve: 2008-08-11 17:03:39
(#1151) nem nem nem inkább nem kell semmi újabb sorozat a mangafan jóvoltából csak lelassítani a naruto-nana-death note hármas kiadását
ez sem egy rossz meglátás de ha mindenképp kell új cím a népnek, akkor rövidebb legyen...
nem nem nem inkább nem kell semmi újabb sorozat a mangafan jóvoltából csak lelassítani a naruto-nana-death note hármas kiadását
ez igaz, adják ki a nana 2-t!
dejó lenne!!!!!
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-11 15:53:47
(#1148) nem nem nem inkább nem kell semmi újabb sorozat a mangafan jóvoltából csak lelassítani a naruto-nana-death note hármas kiadását
beküldve: 2008-08-11 15:49:45
(#1147) Pár napja gondolkodtam épp erről, de arra jutottam, h egy Bleach/Naruto kaliberű mangát nem kéne mostanság új címként behozni. Inkább 1 köteteseket, vagy rövidebb sorozatokat (4,5,6 kötet hosszúakat). Pl.: Paradise Kiss (ha már ilyen sokan szeretnék, és amúgyis csak 5 kötet), MeruPuri^^, Only The Ring Finger Knows, GOTH.
A mangát tényleg befejezték csak, ha jól tudom, nincs rendes vége a sztorinak.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-10 12:49:32
beküldve: 2008-08-10 11:48:28
(#1145) Én úgy tudtam már befejezték a sámánkirályt mindegy akkor is jó lenne
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-08-10 11:48:53