Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-08-24 18:16:52
(#1234) Azumanga Daioh?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Vampire Knight? :)
ezt is szívesen olvasnám magyarul...
Én is de félek elszúrnák a fordítást. De nembaj, akármilyen lenne megvenném
én is ettől félek,de támogatom,a javaslatot!És mellé az ichigo 100%-ot is!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-24 17:58:19
(#1232) Vampire Knight? :)
Én is de félek elszúrnák a fordítást. De nembaj, akármilyen lenne megvenném
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én nagyon szeretném ha bleachet adnának ki De ezt am megnézik amiket mi ide irogatunk?? XD
Valaki biztosan^^
De régen írtam ide^_^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-24 13:44:01
(#1229) Én nagyon szeretném ha bleachet adnának ki De ezt am megnézik amiket mi ide irogatunk?? XD
XxXXXxxShiaxxXXXxX
Vampire Knight? :)
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
FMP-ből én inkább a regényeknek örülnék, csak arra kicsi az esély.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-24 12:46:30
(#1226) Még mindig a Suikodennek örülnék a legjobban. De szívesen elolvasnám a vampire Knightot és a Chrno Crusadét is magyarul. Meg persze a Mirage of Blaze novellát, de erre nem sok esély van.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-08-24 13:08:58
beküldve: 2008-08-24 12:41:38
(#1225) Szerintem továbbra is:
-Full Metal Panic!,
-Zero no Tsukaima.
-Full Metal Panic!,
-Zero no Tsukaima.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Csak az a baja, hogy túl hosszú :S De amúgy tényleg jó lenne kiadni. Paradise Kissel pedig tényleg csak az a baj, hogy josei. Japánban sem fogyott annyira jól, annak ellenére hogy remek kritikákat kapott. Magyarországon ezért még háromszor olyan kockázatos kiadni :S
szerintem is kéne de naon
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-08-24 01:15:47
(#1223) Csak az a baja, hogy túl hosszú :S De amúgy tényleg jó lenne kiadni. Paradise Kissel pedig tényleg csak az a baj, hogy josei. Japánban sem fogyott annyira jól, annak ellenére hogy remek kritikákat kapott. Magyarországon ezért még háromszor olyan kockázatos kiadni :S
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-24 00:32:31
(#1221) beküldve: 2008-08-23 21:52:28
(#1220) A Paradise Kisst és a Fullmetal Alchemistet szerintem jó lenne kiadni magyarul...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)