Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán kulturális események
A vasárnapi progira már január végén megvettem a jegyet és már akkor alig volt hely. A Thália nem a legnagyobb színház, no de ezen akkor is csodálkoztam.
Köszi a listát, vannak benne izgalmasnak ígérkező események.
Köszi a listát, vannak benne izgalmasnak ígérkező események.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2009-02-13 08:50:49
Ez a márciusi progi nagyon jónak tűnik! ^_^
Itt is van egy lista, lehet szemezgetni:
[Link]
Köszi a linkért!
Itt is van egy lista, lehet szemezgetni:
[Link]
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-01-21 14:30:10
(#19) Ha itt még érdekel vlkit értelmes téma is:
Japán Nap a Kulturális Turizmus Éve jegyében – március 21-22.
A Magyar Turizmus Zrt. a társtárcákkal közösen több olyan évadban is szerepet vállal a 2009-re meghirdetett Kulturális Turizmus Évének folyamán, amelyekben jelentős szerepet játszik a turizmus, azon belül is különösen a kulturális turizmus. 2009-ben ünnepeljük a magyar-japán diplomáciai kapcsolatfelvétel 140 éves, valamint az újrafelvétel 50 éves évfordulóját. A Kulturális Turizmus Évének jegyében, a Japán-Magyar Évad keretében, a Magyar Turizmus Zrt. a japán ACT4 komolyzenei és kulturális havilappal közösen Japán Napot szervez március 21-22-én. A program részeként számos nívós japán művész fog szerepelni a Thália Színházban, ahol a hivatalos program mellett ikebana virágkötészettel, origami bemutatókkal, és további érdekességekkel várják az érdeklődőket.
Az esemény hivatalos programja már a BTF honlapján is megtekinthető az alábbi link alatt: [Link]
Japán Nap a Kulturális Turizmus Éve jegyében – március 21-22.
A Magyar Turizmus Zrt. a társtárcákkal közösen több olyan évadban is szerepet vállal a 2009-re meghirdetett Kulturális Turizmus Évének folyamán, amelyekben jelentős szerepet játszik a turizmus, azon belül is különösen a kulturális turizmus. 2009-ben ünnepeljük a magyar-japán diplomáciai kapcsolatfelvétel 140 éves, valamint az újrafelvétel 50 éves évfordulóját. A Kulturális Turizmus Évének jegyében, a Japán-Magyar Évad keretében, a Magyar Turizmus Zrt. a japán ACT4 komolyzenei és kulturális havilappal közösen Japán Napot szervez március 21-22-én. A program részeként számos nívós japán művész fog szerepelni a Thália Színházban, ahol a hivatalos program mellett ikebana virágkötészettel, origami bemutatókkal, és további érdekességekkel várják az érdeklődőket.
Az esemény hivatalos programja már a BTF honlapján is megtekinthető az alábbi link alatt: [Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-11-30 11:28:19
(#18) Elmentünk, megnéztük, jópofa volt.
Kis infónak jól jött, hogy ilyen is van.
szerintem én is el fogok menni rá!
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-11-14 19:48:26
(#16) ^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Egyetértek.
Szerk: asx 2008-11-12 23:00:38
JAPÁN KORTÁRSMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS
Nos, a kortárs festőművészet nem egészen az én világom...
bár volt egy-két tetszetős kép
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-14 11:25:58
(#13) Ha valakit esetleg érdekel:
[Link]
Illetve:
"szeptember 27-től október 26-ig
Pecsa Galéria:
Japán Világöröksége
A művészi felvételeket MIYOSHI KAZUYOSHI fotográfus készítette."
Akit érdekel, nézzen rá a honlapra, én is próbálkoztam, de semmit nem találtam erről a kiállításról.
Mi speckó a Conon akartuk megnézni, de vhogy nem jött össze, szóval most mehetek megint.
[Link]
Illetve:
"szeptember 27-től október 26-ig
Pecsa Galéria:
Japán Világöröksége
A művészi felvételeket MIYOSHI KAZUYOSHI fotográfus készítette."
Akit érdekel, nézzen rá a honlapra, én is próbálkoztam, de semmit nem találtam erről a kiállításról.
Mi speckó a Conon akartuk megnézni, de vhogy nem jött össze, szóval most mehetek megint.
Budapest a japán társasági élet központjában
Kell az ilyen ^^
no pussy, just the dicks
...
A programsorozatot már most nagy sajtóérdeklődés és várhatóan jelentős sajtóvisszhang is kíséri.
...
A programsorozatot már most nagy sajtóérdeklődés és várhatóan jelentős sajtóvisszhang is kíséri.
Helyes, helyes
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-01 08:35:51
(#10) Hátha vlkit érdekel, hogy mi is fel tudjuk keleteni a szigetlakók érdeklődését.
Szeptember elsején nagyszabású Budapest-promóció veszi kezdetét Japánban, az immáron hagyományosan (7. alkalommal) megrendezésre kerülő Magyar Hetek keretében. A másfél hónapos rendezvény Japán két nagyvárosát, Tokiót és Osakát veszi célba. A Magyar Hetek programjainak helyszínéül neves, ötcsillagos hotelek éttermei szolgálnak majd, melyek a japán társasági élet központjainak számítanak.
A vendégeknek a Magyar Hetek rendezvénysorozat komplex élményt kínál: kóstolót a magyar gasztronómiából és borokból, ízelítőt a magyar zenei és kulturális életből, a hagyományokból, s mindemellett vonzó turisztikai lehetőségeket Magyarországról és Budapestről egyaránt.
Budapest színvonalas bemutatásáról a szervezőkkel együttműködve a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. gondoskodik, mely kiemelt szakmai partnerként vesz részt a rendkívül jelentős őszi japán rendezvényen.
Külön Budapest-információs pult, színes japán nyelvű kiadványok, vonzó plakátok és a főváros látványosságaiba, értékeibe bepillantást engedő filmösszeállítások csábítják majd - a Budapest iránt egyébként is rendkívül nyitott- japán közönséget a fővárosba. A programsorozatot már most nagy sajtóérdeklődés és várhatóan jelentős sajtóvisszhang is kíséri.
Szeptember elsején nagyszabású Budapest-promóció veszi kezdetét Japánban, az immáron hagyományosan (7. alkalommal) megrendezésre kerülő Magyar Hetek keretében. A másfél hónapos rendezvény Japán két nagyvárosát, Tokiót és Osakát veszi célba. A Magyar Hetek programjainak helyszínéül neves, ötcsillagos hotelek éttermei szolgálnak majd, melyek a japán társasági élet központjainak számítanak.
A vendégeknek a Magyar Hetek rendezvénysorozat komplex élményt kínál: kóstolót a magyar gasztronómiából és borokból, ízelítőt a magyar zenei és kulturális életből, a hagyományokból, s mindemellett vonzó turisztikai lehetőségeket Magyarországról és Budapestről egyaránt.
Budapest színvonalas bemutatásáról a szervezőkkel együttműködve a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. gondoskodik, mely kiemelt szakmai partnerként vesz részt a rendkívül jelentős őszi japán rendezvényen.
Külön Budapest-információs pult, színes japán nyelvű kiadványok, vonzó plakátok és a főváros látványosságaiba, értékeibe bepillantást engedő filmösszeállítások csábítják majd - a Budapest iránt egyébként is rendkívül nyitott- japán közönséget a fővárosba. A programsorozatot már most nagy sajtóérdeklődés és várhatóan jelentős sajtóvisszhang is kíséri.
Egy kis körkérdés:megy valaki a Millenárisba,Japán Napra?
És tudja esetlegesen valaki,hogy milyen animék lesznek vetítve,avagy a helyszínen lehet megtudni?
És tudja esetlegesen valaki,hogy milyen animék lesznek vetítve,avagy a helyszínen lehet megtudni?
Én és a párom megyünk:) Valószínűleg SACos pólóban leszünk fellelhetőek(Fehér pólón egy pirosas téglalap benne Alucard vigyorgó fejével és egy Soproni Anime Clubbos fehér felirattal ) A sárkánykészítésen olyan workshopszerűen sárkányt fogunk csinálni? Olyan zsúfoltak a programok szerintem össze vissza fogunk rohagászni. De nagyon jól kijön, első héten Japán nap, második héten SakuraCon és egy feregeteges buli DDDD VÁÁÁÁÁÁÁ Kötözzenek leXD
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-06 18:47:02
(#8) Egy kis körkérdés:megy valaki a Millenárisba,Japán Napra?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-31 21:23:59
(#7) Erre nagyon szívesen ellátogatnék. Egy nagy probláma van: elég messze van.