Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-12-04 18:58:42
(#717) Sztem az új moziból jelenleg csak ótvaros ronda kamerás verzió érhető el, az is felirat nélkül, a DVD majd csak jövő ősszel jön, úgyhogy addig várni kell, de a Hitsu fanszervíz mozi után ez csak jó lehet, Rukiát úgyis szeressem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-04 13:13:32
(#716) Új movie-t még nem láttam, csak ami van belőle a 197.rész elején Nem is tudom mikor lesz rá időm.
no pussy, just the dicks
Nahát Chipp! Te itt? ^^
Ühüm, egy jó ideje nem írtam ide, mert elfoglalt voltam.
Azt veszem észre, hogy most fejezetenként mennek, hátha nem érik utól...
Na és mi a véleményetek az új movie-ról (#3)?
Na és mi a véleményetek az új movie-ról (#3)?
Real World Espada!
Pedig hamarosan megint az lesz ... szóval nem egyhamar lesznek újra
Ennek a mondatnak aztán nincs sok értelme
Ajj XD Nem olvastam át mielőtt elküldtem ^^''''''
De most már átírtam, remélem semmi probléma nincs vele, és megérted a lényeget -> Még van pár hónapunk az új fillerek eljöveteléig!
Pedig hamarosan megint az lesz ... szóval nem egyhamar lesznek újra
Ennek a mondatnak aztán nincs sok értelme
no pussy, just the dicks
Pedig szerintem majd, pár hónap múlva megint az lesz Bár addig még van néhány rész vissza :)
Szerk: Toushiro 2008-11-26 17:01:11
Nem sokáig szegénynek a 195. alapján. A "gyerek taposó" már arrébb is rúgta...
Remélem adnak néhány részletesebb magyarázatot a múltbéli eseményekre az animében, és kihúzzák a részeket, mert közel rettentően vannak az aktuális manga részhez.
Remélem adnak néhány részletesebb magyarázatot a múltbéli eseményekre az animében, és kihúzzák a részeket, mert közel rettentően vannak az aktuális manga részhez.
Nagyon remélem, h nem kezdenek el megint fillerezni
Még egy
filler
??? Ne is beszéjünk róla és...Remélem nem lesz újra
filler
. ,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-11-26 16:46:25
Nagyon remélem, h nem kezdenek el megint fillerezni
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-24 22:46:22
(#709)
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-24 22:46:32
Bleach 194.rész
Jó rész volt nagyon söt a Lurychiyos filer utáni részek közül ez a legjob szegény Neliel milyen lehet neki?Mit érzet amikor visza változot?Lesz mit bepoltolnia
Real World Espada!
beküldve: 2008-11-22 14:42:03
(#707) Bleach Soul Carnival
Nagyon jó kis psp játék...természetesn chibis és nagyon jó!
Lehetsz Ichigo, Rukia, Sado, Ishida, Kenpachival lenni (eddig
még csak őket szereztük meg)!
Tessék a link: (Csak az intro!)
[Link]
Nagyon jó kis psp játék...természetesn chibis és nagyon jó!
Lehetsz Ichigo, Rukia, Sado, Ishida, Kenpachival lenni (eddig
még csak őket szereztük meg)!
Tessék a link: (Csak az intro!)
[Link]
,,Hitler fején ugrálok!"
Bleach 194.rész
Jó rész volt nagyon söt a Lurychiyos filer utáni részek közül ez a legjob szegény Neliel milyen lehet neki?Mit érzet amikor visza változot?Lesz mit bepoltolnia
Lehet hogy el kellen gondolkodnod a jelmondatodon.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-11-13 18:24:53
(#705) Bleach 194.rész
Sneak peek: [Link]
gyönyörű lett ez is, mint a DiszNót *meghajol*
Lehetett volna egy kicsit nagyobb képet....de ezen is látszik a lényeg nagyjából ^^ nagyon várom
Már megvan h kitől kapom meg karira a DN díszdobozt xD most már ezt is be kell szervezni ^^"""
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerintem ami a szatyron vagy a Hellsing 2-nek a végén van az lesz a "fapados" kiadás borítója.
no pussy, just the dicks