Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-11-05 21:26:51
(#672) 193.rész
Szegény ishida abarai azok a babákXD Ilyen korban babázni?XDNeliel nem mondok semit
Na azért ott még nem tartunk, csak három hete volt vége a fillereknek, pár hónapra elegendő anyag azért van, főleg ha a visszaemlékezős fejezeteket is vesszük.
Azokat valahogy kifelejtettem
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Na azért ott még nem tartunk, csak három hete volt vége a fillereknek, pár hónapra elegendő anyag azért van, főleg ha a visszaemlékezős fejezeteket is vesszük.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-01 18:10:32
(#669) Tartok tőle, hogy tartalmas filler adaghoz közeledünk
Sajna az anime nagyon beérte a mangát, nem is értem miért halad most az anime a manga vonalán.
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Szerk: Winchester 2008-11-01 18:13:51
Még nyáron újra kezdtem nézni a Bleach-et és most járok a 160. résznél amiben Kaien azt mondja, hogy:
hát ez elég bizarr
"Amikor meghalunk a testünk porrá válik és szellemi részecskévé alakul ami alkotja a Soul Socetyt"
hát ez elég bizarr
Szerk: Kál 2008-11-01 17:58:06
Aki olvassa a mangát az mondja már meg nekem
thx
Nel meghal ugye? vagy legalább hamarosan kiírják a sorozatból? egyre jobban idegesít.
thx
Nem, Nell nem hal meg. De visszaváltozik gyerekké, meg ki is írják egy időre a sorozatból, már vagy fél éve nem szerepelt a mangában Ichigóval egyetemben.
A szinkronja egyébként szerintem is nagyon irritáló lett.
A szinkronja egyébként szerintem is nagyon irritáló lett.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Aki olvassa a mangát az mondja már meg nekem
thx
Nel meghal ugye? vagy legalább hamarosan kiírják a sorozatból? egyre jobban idegesít.
thx
Helló!
Helló!
Szerk: dagadtmalac 2008-11-01 13:07:00
beküldve: 2008-11-01 13:02:50
(#665) Aki olvassa a mangát az mondja már meg nekem
thx
thx
beküldve: 2008-11-01 12:09:41
(#664) 192.
Mikor Nel letámadta X'D Sírva röhögtem végig X'D
A végén már nem volt borzasztó a hangja, csak az elején!
A végén már nem volt borzasztó a hangja, csak az elején!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-01 12:06:05
(#663) A 192-es részről...
Jó rész volt. Úgy sajnáltam szegény Nel-t, mikor bizonygatta hogy ő nem Espada. Olyan szomorú arcot vágott Aztán jött fordulat, Nel átváltozott : D Hát mit ne mondjak, a hangja szerintem borzalmas lett, de biztos hogy megszokom, amúgy sem beszélt sokat ^^
Ichigo-t meg majdnem megölte XD
Ichigo-t meg majdnem megölte XD
beküldve: 2008-10-30 11:26:36
(#662) Ma végre lesz időm megnézni 192. részt...talán.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-30 10:19:41
(#661) Bleach 192.rész
nel hangja xd amokr megölelte Ichigot xd
nem szólók már semit de azért megszeretem nelt
nem szólók már semit de azért megszeretem nelt
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-29 22:32:25
(#659) aki a mangában nagyon elől van az mondjon már valamit erről a képről!!! [Link]
sima rajongói rajz vagy ilyen lesz Ichigo? :|
sima rajongói rajz vagy ilyen lesz Ichigo? :|
ESZMÉLETLEN JÓ
Gondolom akik ott meghalnak, visszakerülnek csecsemőként az emberek világába
Arra, h miért van szegénység stb, nem tudok válaszolni
Rukia érdekes.. Erre én is várom vki okosabb válaszát
Ichi anyja szerintem is, mivel hollow végzett vele, így nem térhet visssza talán...
Ezzel se jutsz előrébb.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-24 10:24:03