Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-10-12 10:34:59
(#612) Jap, a fillerek lezárultak most már hanyagolhatjuk a témát
Én már nagyon várom a következő részt^^
Én már nagyon várom a következő részt^^
MIANEVED?!
már hogyha fillereznek akkor már jobbat
mert egyáltalá nem ezt vártam el!
Perelj!
Uww én utoljára a 185öt láttam, azt is kb egy hónapja Majd most hétvégén pótlok. Meg úgy tudom, hogy kimaradás is volt egyszer azóta. Még fillerek vannak ugye?
Tegnap vetítették az utolsó filler részt (189)
Jövőhéten már visszatérünk a mangához *örömtánc*
Már éppen itt volt az ideje hogy vége legyen a filler részeknek
nem? Már alig vártam az Espádás részeket! Egyébként a 189.
részzel kapcsolatban: már hogyha fillereznek akkor már jobbat
,,Hitler fején ugrálok!"
Igen, áttették a japók egy nappal korábbra és csütörtök helyett szerdánként jön ki a feliratos verzió.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
szerda az új csütörtök és majdnem elfelejtettem leszedni az ehetit!
Ezentúl szerdánként lesz Bleach?
no pussy, just the dicks
Most nem azért, de Ichigo a főszereplő, ki a fenének legyen nagy szerepe, ha nem neki? Mondjuk a második moziban kivételesen Hitsugaya vitte a prímet, ezért nem is jött be nekem annyira a film. Talán majd a harmadik, az Rukiás lesz, az már az én szájízemnek való.
Egyébként szinte az összes shounen sorozathoz készült mozifilm nagy filler, csak szebb grafikával.
Affene, kiment a fejemből, hogy szerda az új csütörtök és majdnem elfelejtettem leszedni az ehetit!
Egyébként szinte az összes shounen sorozathoz készült mozifilm nagy filler, csak szebb grafikával.
Affene, kiment a fejemből, hogy szerda az új csütörtök és majdnem elfelejtettem leszedni az ehetit!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-08 18:55:34
beküldve: 2008-10-08 18:07:33
(#606) Hát, mostmár tényleg jó lesz, hogy visszatérünk a manga sztorijához.
A fillerekről: bármennyire meglepő lesz, nekem tetszettek a fillerek. Nem volt annyira rossz maga a filler története, sok volt benne a fordulat (amit a néző már szinte előre tudhatott némely esetekben). Számomra a legnegatívabb dolog az volt, hogy Ichigo túlságosan is nagy szerepet kapott, és már nagyon nem bírom emiatt a képét. Ugyanezt érteztem a Movie 2-ben is, (ami tulajdonképpen egy NAGY filler).
A fillerekről: bármennyire meglepő lesz, nekem tetszettek a fillerek. Nem volt annyira rossz maga a filler története, sok volt benne a fordulat (amit a néző már szinte előre tudhatott némely esetekben). Számomra a legnegatívabb dolog az volt, hogy Ichigo túlságosan is nagy szerepet kapott, és már nagyon nem bírom emiatt a képét. Ugyanezt érteztem a Movie 2-ben is, (ami tulajdonképpen egy NAGY filler).
Uww én utoljára a 185öt láttam, azt is kb egy hónapja Majd most hétvégén pótlok. Meg úgy tudom, hogy kimaradás is volt egyszer azóta. Még fillerek vannak ugye?
Tegnap vetítették az utolsó filler részt (189)
Jövőhéten már visszatérünk a mangához *örömtánc*
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-08 15:25:33
(#604) Uww én utoljára a 185öt láttam, azt is kb egy hónapja Majd most hétvégén pótlok. Meg úgy tudom, hogy kimaradás is volt egyszer azóta. Még fillerek vannak ugye?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-07 23:43:02
(#603) Végre újrakezdték az Animaxon a leadását már alig vártam.
Bár igazából a folytatását, de "aki a kicsit nem becsüli". Mostanában munka mellett örülök, hogy ezt legalább meg tudom nézni
Bár igazából a folytatását, de "aki a kicsit nem becsüli". Mostanában munka mellett örülök, hogy ezt legalább meg tudom nézni
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szarvason? Az jó, mert én Békéscsabai vagyok ^^'
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Fűű, nagyon sok menö animét adnak ki. Csak azt sajnálom, hogy már nem a Klub Publishing adja ki őket, nagyon igényes munkát adtak ki a kezükből. Még nem láttam a Fullmetal Alchemist DVD-t, így nem tudom, hogy a mangafan milyen minőséget képvisel, de biztos, hogy jó. Tényleg, most eszmélek fel, hogy a Fullmetal Alchemistet még soha nem láttam boltban. Tudatosan nem adják ki üzletekben, és csak itt lehet megrendelni, vagy csak én nem láttam boltokban?
Én is csak egyszer láttam Szervason egy könyvesboltban
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Fűű, nagyon sok menö animét adnak ki. Csak azt sajnálom, hogy már nem a Klub Publishing adja ki őket, nagyon igényes munkát adtak ki a kezükből. Még nem láttam a Fullmetal Alchemist DVD-t, így nem tudom, hogy a mangafan milyen minőséget képvisel, de biztos, hogy jó. Tényleg, most eszmélek fel, hogy a Fullmetal Alchemistet még soha nem láttam boltban. Tudatosan nem adják ki üzletekben, és csak itt lehet megrendelni, vagy csak én nem láttam boltokban?
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: Hungarian Link 2008-10-03 13:38:53
Tudjuk már
Pénztárca még nincs felkészítve, de úgysem hónap elején jönnek ki.
És szvsz bizony csak 4 rész lesz rajtuk, szép lesz...
Pénztárca még nincs felkészítve, de úgysem hónap elején jönnek ki.
És szvsz bizony csak 4 rész lesz rajtuk, szép lesz...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-03 13:20:29
(#598) Nemtom mennyien vesztek Mangafan mangákat (ejnyebejnye kai nem veszi eme minőségi mangák magyarra fordított verzióit )
De midn a hellsing, death note, nana mangák 2. kötetek legvégén van egy vaskos kis reklámocska ami az új manga fejezetek megjelenése mellet van ám dvd megjelenések.
És októbertől (azaz e hónapban számolva) a következők fognak megjeleni dvd-n a mangafan jóvoltából:
- Bleach (!!!)
- Death Note
- FMA 2.dvd-je (és az 1. dvd újrakiadása)
- Naruto (ez majd csak jövő nyár közepe felé sztem)
Ergo aki legálisan a legjobb minőségben akarja magáénak a bleach-et az tessék felkészítenie a pénztárcáját mivel itthon is megjelenik dvd-n midnegyik rész!!!
Az hogy 1.dvd-n hány rész lesz még nem tudom.
Merem remélni nem annyi mint a japán és angol kiadáson hgoy 1.dvd 4.rész.
Minimálisan elvárok vagy 5.részt de legjobb lenne 10.részenként jelenne meg!
Bár nemtom erre jár-e mangafan-os az bővebb infót is mondhatna erről ha szépen megkérem.
De midn a hellsing, death note, nana mangák 2. kötetek legvégén van egy vaskos kis reklámocska ami az új manga fejezetek megjelenése mellet van ám dvd megjelenések.
És októbertől (azaz e hónapban számolva) a következők fognak megjeleni dvd-n a mangafan jóvoltából:
- Bleach (!!!)
- Death Note
- FMA 2.dvd-je (és az 1. dvd újrakiadása)
- Naruto (ez majd csak jövő nyár közepe felé sztem)
Ergo aki legálisan a legjobb minőségben akarja magáénak a bleach-et az tessék felkészítenie a pénztárcáját mivel itthon is megjelenik dvd-n midnegyik rész!!!
Az hogy 1.dvd-n hány rész lesz még nem tudom.
Merem remélni nem annyi mint a japán és angol kiadáson hgoy 1.dvd 4.rész.
Minimálisan elvárok vagy 5.részt de legjobb lenne 10.részenként jelenne meg!
Bár nemtom erre jár-e mangafan-os az bővebb infót is mondhatna erről ha szépen megkérem.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake