Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-10-24 09:40:33
(#657) Szeretném, ha valaki válaszolna az előző hsz-emre, (653) mert biztosan vannak, akik komolyabban ismereik a Bleach univerzumát, mint jómagam és el tudnának oszlatni néhány felhőt
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-24 01:05:03
(#656) Én továbbra is szeressem a sorozatot.
Ha valakineknem tetszik,minek nézi főleg ...x részig?
Hmm?
Ha valakineknem tetszik,minek nézi főleg ...x részig?
Hmm?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
191. rész.
Természetesen egy naaaaagy időhúzás!!!!!
Semmi nem történik....
Semmi nem történik....
A gyengébb memóriával rendelkezőknek felelevenítették
de a vége azért kecsegtetett valamivel! Hoppá Nel!
191. rész.
Semmi nem történik....
Semmi nem történik....
Télleg, húzták az idöt.
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-22 15:03:32
(#653) Csak pár gondolat Bleachről, biztonság kedvéért soilerben, bár nem sok +infot tartalmaz.
Csak ennyi. Lehet, hogy pár dolog már kiderült, csak figyelmetlen voltam+ a mangát nem olvasom szóval, amiatt is vannak hiányosságaim.
Ha a shinigamik világába a halottak kerülnek, hová kerülnek azok, akik ott meghalnak? Mi lesz velük?
Ha rukongaiban nincs szükség élelemre, akkor mivel kereskednek? Miért van szükség pénzre, javakra és ha nincs szükség ezekre, akkor hogy uralkodhat szegénység? Nincs ruhájuk? Vagy házuk? Ezen a kettőn kívül elvileg semmi másra nincs szükségük az ottaniaknak.
Ha rukongaiban senki sem öregszik, akkor mi a helyzet Rukiával, aki ott nőtt fel?
Lehet e ott születni? (elvileg igen) Aki ott születik az hogy öregszik? Hogy halnak meg öregségben a felmenőik?
Ha minden halott oda jut, viszont Ichigoék ki be járkálnak kapukon, akkor elvileg bárki (akár Ichigo édesanyja is) visszahozható a halálból. (bár vele egy hollow végzett, szóval ezért lehet ugrik a dolog)
Ha rukongaiban nincs szükség élelemre, akkor mivel kereskednek? Miért van szükség pénzre, javakra és ha nincs szükség ezekre, akkor hogy uralkodhat szegénység? Nincs ruhájuk? Vagy házuk? Ezen a kettőn kívül elvileg semmi másra nincs szükségük az ottaniaknak.
Ha rukongaiban senki sem öregszik, akkor mi a helyzet Rukiával, aki ott nőtt fel?
Lehet e ott születni? (elvileg igen) Aki ott születik az hogy öregszik? Hogy halnak meg öregségben a felmenőik?
Ha minden halott oda jut, viszont Ichigoék ki be járkálnak kapukon, akkor elvileg bárki (akár Ichigo édesanyja is) visszahozható a halálból. (bár vele egy hollow végzett, szóval ezért lehet ugrik a dolog)
Csak ennyi. Lehet, hogy pár dolog már kiderült, csak figyelmetlen voltam+ a mangát nem olvasom szóval, amiatt is vannak hiányosságaim.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-22 15:03:56
beküldve: 2008-10-22 11:42:41
(#652) 191. rész.
Semmi nem történik....
Semmi nem történik....
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-21 14:49:39
(#651) Shirosaki jóó kari öt seresük mi!!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Tényleg Te nagy Shirosaki-s vagy. Az avád is az volt egy időben
Bizony ám
MIANEVED?!
Ja hát persze.
na ugye?
Tudod hányszor láttam azt a 2-3 részt amiben Shirosakival harcol?
Tényleg Te nagy Shirosaki-s vagy. Az avád is az volt egy időben
no pussy, just the dicks
Ja hát persze.
na ugye?
Tudod hányszor láttam azt a 2-3 részt amiben Shirosakival harcol?
MIANEVED?!
Anime-t viszont láttam végig. Hol tűnik fel? Visszaemlékezésben? Ne hagyj kétségek közt gyötrődni
125. rész körül mikor Ichigo megküzd Shirosakival.
Feltűnik neki Kariya, Byakuya, és Zaraki
Ja hát persze.
no pussy, just the dicks
Anime-t viszont láttam végig. Hol tűnik fel? Visszaemlékezésben? Ne hagyj kétségek közt gyötrődni
125. rész körül mikor Ichigo megküzd Shirosakival.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-20 22:30:29
beküldve: 2008-10-20 22:27:00
(#645) Anime-t viszont láttam végig. Hol tűnik fel? Visszaemlékezésben? Ne hagyj kétségek közt gyötrődni
no pussy, just the dicks
Valóban? Én nem olvasom a mangát. Mostmár bele sem kezdek, csak majd ha egyszer kijön magyarul (khm, kedves mangafan)
Nem, a mangában nem tűnik fel, csak az animében!
Ha az animax kihagyná a fillert akkor senki nem tudná ki ő xD
MIANEVED?!
Valóban? Én nem olvasom a mangát. Mostmár bele sem kezdek, csak majd ha egyszer kijön magyarul (khm, kedves mangafan)
no pussy, just the dicks