Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-10-15 20:38:23
(#627) úristen annyira jó hogy újra a mangaszálon fut az anime bár rohadt sok volt az elején az ismétlés :S
beküldve: 2008-10-15 17:26:32
(#626) beküldve: 2008-10-15 17:01:58
(#625) Mozi, vagy sorozat...nekem jöhet minden mennyiségben!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Pontosan mi volt az?
Rukia shikaia. Az még akkor csak a mangában szerepelt, az animében nem, később jött elő.
Én később néztem meg sokkal movie 1et, de ezen eltöprengtem, lusta voltam utánanézni
no pussy, just the dicks
Pontosan mi volt az?
Rukia shikaia. Az még akkor csak a mangában szerepelt, az animében nem később jött elő.
Jah, vágom..
Hmm. ez van :)
MIANEVED?!
Pontosan mi volt az?
Rukia shikaia. Az még akkor csak a mangában szerepelt, az animében nem, később jött elő.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-12 13:22:52
Egyébként a poén az, hogy az az első Bleach moziban volt olyan spoiler, ami még azoknak is új volt, akik naprakészek voltak az animével.
Pontosan mi volt az?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-12 12:39:15
(#620) A második Bleach mozi engem se hozott túlságosan lázba. Nyilvánvalóan a Hitsu fanoknak készült én meg nem vagyok az. Majd talán a harmadik, az Rukiás lesz, őt már szeressük.
Egyébként a poén az, hogy az az első Bleach moziban volt olyan spoiler, ami még azoknak is új volt, akik naprakészek voltak az animével.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Mostmár biztos. Csak engem hagy rohadtul hidegen az új Bleach movie. : D
Az új vagy a 2.?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-12 11:34:42
(#618) Mostmár biztos. Csak engem hagy rohadtul hidegen az új Bleach movie. : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Akinek emg nem egyértelmű vagy lusta volt utána nézni, az így járt és nagyon megérdemelte
Ennyiii xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-12 11:12:03
A Bleach 2. Movie egy "NAGY,, spoiler (szerintem) !
Mondok egy példdát ok?: Valaki példálul tévébe nézi 52. részt
lát mivel annyit adott le az animax! De valaki meghallja hogy vagy Bleach movie 2 akkor megpróbálja megszerezni!
Például a haverjátol megkapja az egészet a sorozatot is!
De az első volt a Bleach movie 2! Hát nézi eljutt addig hogy Cado használja El Directot Meg Ichigo a bankait meg Rukiát!
Így lett a Bleach movie 2-ból egy "NAGY,, spoiler! Egyébként
a történet tetszett! Ez csak egy példa oks?
Ezt tökéletesen látod...de miért is nézné meg valaki a movie 2őt, hogy ha még nem látta a sorozatot csak 52. részig? Tavaly decemberben jött ki movie 2, szóval elég egyértelmű, hogy az addig kijött bleach részek mind előtte vannak. Akinek emg nem egyértelmű vagy lusta volt utána nézni, az így járt és nagyon megérdemelte
no pussy, just the dicks
Az InuYashánál is meg van írva, h az egyes movie-k hanyadik részek után jönnek.
Bleachnél ilyen nincs?
(Engem nem érintett, így nem tudom)
Bleachnél ilyen nincs?
(Engem sem érintett, szóval ugyanúgy mint te én se tudom
én csak példát mondtam)
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-10-12 10:50:27
beküldve: 2008-10-12 10:39:24
(#614) Az InuYashánál is meg van írva, h az egyes movie-k hanyadik részek után jönnek.
Bleachnél ilyen nincs?
Bleachnél ilyen nincs?
MIANEVED?!
Hát, mostmár tényleg jó lesz, hogy visszatérünk a manga sztorijához.
A fillerekről: bármennyire meglepő lesz, nekem tetszettek a fillerek. Nem volt annyira rossz maga a filler története, sok volt benne a fordulat (amit a néző már szinte előre tudhatott némely esetekben). Számomra a legnegatívabb dolog az volt, hogy Ichigo túlságosan is nagy szerepet kapott, és már nagyon nem bírom emiatt a képét. Ugyanezt érteztem a Movie 2-ben is, (ami tulajdonképpen egy NAGY filler).
A fillerekről: bármennyire meglepő lesz, nekem tetszettek a fillerek. Nem volt annyira rossz maga a filler története, sok volt benne a fordulat (amit a néző már szinte előre tudhatott némely esetekben). Számomra a legnegatívabb dolog az volt, hogy Ichigo túlságosan is nagy szerepet kapott, és már nagyon nem bírom emiatt a képét. Ugyanezt érteztem a Movie 2-ben is, (ami tulajdonképpen egy NAGY filler).
A Bleach 2. Movie egy "NAGY,, spoiler (szerintem) !
Mondok egy példdát ok?: Valaki példálul tévébe nézi 52. részt
lát mivel annyit adott le az animax! De valaki meghallja hogy vagy Bleach movie 2 akkor megpróbálja megszerezni!
Például a haverjátol megkapja az egészet a sorozatot is!
De az első volt a Bleach movie 2! Hát nézi eljutt addig hogy Cado használja El Directot Meg Ichigo a bankait meg Rukiát!
Így lett a Bleach movie 2-ból egy "NAGY,, spoiler! Egyébként
a történet tetszett! Ez csak egy példa oks?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-10-12 10:37:22