Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-09-04 14:10:05
(#567) azt én is leírtam csak nemtudtam hogy otaku mi:)
Nagyon helyes
no pussy, just the dicks
Ajánlom a
fordítói csapat oldalát. Jómagam is ott tevékenykedek, Én Dragonautot fordítok ^^
www.otakushakai.hu
fordítói csapat oldalát. Jómagam is ott tevékenykedek, Én Dragonautot fordítok ^^
azt én is leírtam csak nemtudtam hogy otaku mi:)
beküldve: 2008-09-03 20:16:10
(#564) Ajánlom a
www.otakushakai.hu
no pussy, just the dicks
megkérdezhetem hol nézitek a bleach-et?és magyar felirattal am?
igen
gépen :-#
megkérdezhetem hol nézitek a bleach-et?és magyar felirattal am?
Bleachhun, urahara shop, otaku oldalak nagyon szuperek szerintem
beküldve: 2008-09-03 16:28:44
(#561) megkérdezhetem hol nézitek a bleach-et?és magyar felirattal am?
I my dreams I can fly (:
5 rész szerintem nem lesz meg.
Parancsot is kiadták a család ellen, már csak azt a vén k*csögöt kell elintézni : D
jaja, 185ig énis vágom
no pussy, just the dicks
Mivel most törnek be a nemtom milyen családba:) ezért szerintem már csak 5 részen belül van azt mehetünk HM be:)
5 rész szerintem nem lesz meg.
Parancsot is kiadták a család ellen, már csak azt a vén k*csögöt kell elintézni : D
Tudja valaki, hogy mennyi van még hátra a fillerekből? 2 rész? 4? 5nél csak nem több
Mivel most törnek be a nemtom milyen családba:) ezért szerintem már csak 5 részen belül van azt mehetünk HM be:)
Így számoltam Jómagam is.
Kasumi-ooji család mellesleg
no pussy, just the dicks
Tudja valaki, hogy mennyi van még hátra a fillerekből? 2 rész? 4? 5nél csak nem több
beküldve: 2008-09-03 15:33:09
(#556) Tudja valaki, hogy mennyi van még hátra a fillerekből? 2 rész? 4? 5nél csak nem több
no pussy, just the dicks
Hát jah, ezt én sem értem...
Youtube-ra is felvannak regisztrálva olyan parasztok, akik csak azért regisztráltak és csak azért kommentelnek, hogy lelőjék a poént. (Kerüljétek Animegeek10-t )
Youtube-ra is felvannak regisztrálva olyan parasztok, akik csak azért regisztráltak és csak azért kommentelnek, hogy lelőjék a poént. (Kerüljétek Animegeek10-t )
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-03 14:46:21
(#554) beküldve: 2008-09-03 10:31:40
(#553) Öhm... Hát ja. Nem kellene azoknak ilyen nyíl tan elmondani a történéseket, akik még nem ismerik...
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD