Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Bleach
beküldve: 2008-08-09 17:32:53
(#522) Szerintetek ha kiadják DVD-n hány lemez lesz?
Nos könyvekben nagyon nem vagyok otthon ez tény.
Nos könyvekben nagyon nem vagyok otthon ez tény.

Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-07 22:53:57
(#521) és igen! meglesz az első 5 BLEACH kötet (egyenlőre csak ennyi) xD köszönöm szépen a segítséget egy álom válik valóra

Szerk: Kál 2008-08-07 23:01:24
Az már más...

Mint már említettem, Trilliannál 2600 egy kötet Bleach.
Bestsellers 1600ért adja.
Kál: Első kötet van angolul is fent, sőt negyedik is. És most látom, szereztek hatodikat is!
OFF END.
Kaienről inkább ne beszéljünk... legyen elég annyi h nem minden az aminek kinéz...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
na rosszat írtam booklinet néztem
viszont ott első kötetek meg németül vannak
gondolom conon 2000 fölött lesznek

gondolom conon 2000 fölött lesznek

Az már más... A bookline szállítási költsége sem magas. 6-700 forint. Érdemes legalább 2 kötetet remdelni. A conon olyan 2200-2400 környékén lesznek az ilyen árú (8 dolcsis) kiadványok. Esetleg az animebazar.hu-n is érdemes körülnézni. Magyar manga/anime használtcucc gyűjtőhely. Ott is lehet jó vásárokat csinálni. :) De ez már nagyon off...
Szerk: Rudymester 2008-08-06 17:34:02
wow Bestsellers-nál 1600 körül gondolom szálíltási költségre vernek egy csomót
nembaj rendelek többet
egy álom válik valóra xD
köszi

egy álom válik valóra xD
köszi
A Bestsellers NEM SZÁLLÍT! Ez az egy hátrányuk van. Egyébként 8 dolcsis mangát rendeltem és kerekítve 1500-ért hozzák. Majd nézzétek meg mennyi lesz egy kötet a conon...

na rosszat írtam booklinet néztem

gondolom conon 2000 fölött lesznek jóval

én nem nagyon merek külföldről rendelni (pl: USA)
félek, hogy elég drága lenne a szállítás.
Szerk: Kál 2008-08-06 17:34:04
wow Bestsellers-nál 1600 körül gondolom szálíltási költségre vernek egy csomót
nembaj rendelek többet
egy álom válik valóra xD
köszi

egy álom válik valóra xD
köszi
A Bestsellers NEM SZÁLLÍT! Ez az egy hátrányuk van. Egyébként 8 dolcsis mangát rendeltem és kerekítve 1500-ért hozzák. Majd nézzétek meg mennyi lesz egy kötet a conon...

beküldve: 2008-08-06 16:48:20
(#515) wow Bestsellers-nál 1600 körül gondolom szálíltási költségre vernek egy csomót
nembaj rendelek többet
egy álom válik valóra xD
köszi

egy álom válik valóra xD
köszi
na ezen most sokat filóztam, hogy ezt a kérdést hova írjam de végül is ide jutottam
na szóval azt szeretném megkérdezni, hogy az őszi con-on lehet-e majd kapni angol nyelvű Bleach mangát? Mert nagyon kéne

na szóval azt szeretném megkérdezni, hogy az őszi con-on lehet-e majd kapni angol nyelvű Bleach mangát? Mert nagyon kéne

Lehet kapni Trilliannál, de nem ajánlom, hogy náluk vegyél, mert marha drága. 2600 forint. Inkább rendelj Booklinenál vagy Bestsellersnél.
Eddig mindíg láttam. Tuti lesz, a nyakamat ráteszem (főleg mert ugye fut az anime).
beküldve: 2008-08-06 15:25:56
(#512) az Animaxen miért anem adják le tovább?? Van rá esély h folytatni fogják?

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-08-06 15:23:29
(#511) na ezen most sokat filóztam, hogy ezt a kérdést hova írjam de végül is ide jutottam

A Bleachben tényleg nem hal meg senki, még a rosszfiúk sem.
Egyébként nem értem a vitát a korosztály besorolásról. A Naruto és a Bleach manga is ugyanabban a magazinban fut, a Shounen JUMP-ban, aminek a fő célcsoportja a 12-18 éves fiúk. Ez persze a nem zárja ki, hogy lányok, vagy idősebbek esetleg fiatalabbak nem élvezhetik a benne futó mangákat (és akkor még nem említettem a BL fangirlöket

Valaki azért mégiscsak meghalt
Kaien. De javíts ki, ha tévedek, vagy ha ez nem a tipikus "halál kategóriába" tartozna

"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Szerk: Mao 2008-08-06 13:26:19
Na én valamit nem értek..
Szóval ha az élők világában meghal valaki, azt a shinigamik (halálistenek) eljutattják a Soul Society-be (Lelkek világa).
De mi lesz akkor ha az illetőt itt is megölik? Akkor hova kerül ? O.o?
Szóval ha az élők világában meghal valaki, azt a shinigamik (halálistenek) eljutattják a Soul Society-be (Lelkek világa).
De mi lesz akkor ha az illetőt itt is megölik? Akkor hova kerül ? O.o?
sztem meg elpusztul a lelke, örökre elveszik...
Aizent azért hagyjuk ki mert sokan nem tudják hogy milyen kulcsszereplő lesz, és ugye nem akarjuk lelőni senkinek a poént?

akkor előre is bocs
,,Hitler fején ugrálok!"