Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Bleach
beküldve: 2008-07-31 14:02:15
(#462) A Bleach -el nekem semmi bajom de mondjuk nem olyan sorozatokat kellene berakni mint például a kukucska hanem sokkal izgalmasabbat ,jo kell olyan is amit a kis gyerekek néznek de jobb lenne egy olyan csatorna amin sokkal másab lenne mont az animax az lehetne egész napos.

beküldve: 2008-07-31 13:54:17
(#461) Én úgy vagyok ezekkel a gyerekes sorozatokkal, amik katasztrofálisak, hogy megnézem, mikor van vége, aztán csak akkor kapcsolok az animaxre.
Na és a Bleach korhatára... Szerintem sem az igazi... Mondjuk a 12 helyett ott lehetne a 16-os karika. És nem azért, mert durva...

Na és a Bleach korhatára... Szerintem sem az igazi... Mondjuk a 12 helyett ott lehetne a 16-os karika. És nem azért, mert durva...

"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Szerintem az, amit az Animax választott korhatárnak, és a valódi, amivel adni lehetne, nem egyezik meg. Éppen ezért nem mondanám, hogy 12 éveseknek való. Nem egy olyan mumentum van az egész történetben amit az ilyen 12 évesek szerintem nemigen - vagyis egyáltalán nem - tudnak értelmezni. Persze, ez csal egyéni vélemény. Ráadásul a seinen vonásokból szerintem nem következik, hogy a sorozat gyerekes lenne.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
A Bleacs oan béna gyerekes 12 éveseknek való.
Az lehet, a Bleach viszont egész jó kis sorozat.

hmmm.... a bleacs az lehet hogy béna (nem ismerem

,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-07-31 13:18:44
Még a Kukucska egész jó, mikor beleharaptak valami savanyú gyümölcsbe, és beszívták a saját csőrüket, és segglyuk alakú fejük lett, hát azon behaltam Viszont az tény hogy kicsit sokat adják, mikor annyi jó sorozatot le lehetne adni.
Én már alapból mérges vagyok rájuk, amiért nem egész napos csatorna...
akkor meg tele lenne ismétléssel : D
Szerk: Kál 2008-07-31 12:09:02
Még elkiabáljátok és újra leadjá a kjubixot. Na atól mentsen meg minket valaki! Aki azt kitalálta éppen nem volt toppon!
Hát ja 5 éves tesóm nem nézi
Örülj neki, haverom öccse nálam volt, és azt bámulta. Majd meghaltam olyan ideges voltam.
Még elkiabáljátok és újra leadjá a kjubixot. Na atól mentsen meg minket valaki! Aki azt kitalálta éppen nem volt toppon!
Hát ja 5 éves tesóm nem nézi
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-07-31 09:47:52
(#455) Még elkiabáljátok és újra leadjá a kjubixot. Na atól mentsen meg minket valaki! Aki azt kitalálta éppen nem volt toppon!
Szerintem ha választani lehet, digimon helyett legyen... (Nemmintha érdekelne naruto, csapból is az folyik) Kukucskát nehezebb streamen megtalálni :)
Azt pedig biztosra veheted h Animax nem fogja megvenni a Naruto fércmű szinkronját. Egyrészt gyenge, másrészt péznbe kerülne, harmadik pedig hogy nem az egész sorozat van szinkronolva. Így ha naruto hosszútávú tervek közé kerül, nincs értelme átváltani.
edit: Folytassuk az animax topikban.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-30 15:29:39
beküldve: 2008-07-30 15:24:19
(#453) hát igen a bleach az jo nagyon is de sajna ez van kukucska hejet berakhatánk a narutot csak ne olyan szinkronal mint a jetixen mert az szörnyü feliratosan is mehetne

Még a Kukucska egész jó, mikor beleharaptak valami savanyú gyümölcsbe, és beszívták a saját csőrüket, és segglyuk alakú fejük lett, hát azon behaltam
Viszont az tény hogy kicsit sokat adják, mikor annyi jó sorozatot le lehetne adni.

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-30 15:09:30
(#451) A Bleacs oan béna gyerekes 12 éveseknek való.
Az lehet, a Bleach viszont egész jó kis sorozat.

beküldve: 2008-07-30 14:17:18
(#449) A Bleacs oan béna gyerekes 12 éveseknek való.
Laissez faire, laissez passer.
Ezek mellett a digimonok mellett nem is csoda 
Legalább a kjubikszot levették műsorról, hát az tragédia volt...

Legalább a kjubikszot levették műsorról, hát az tragédia volt...
Teljesen egyetértek veled! Hát az KATASZTRÓFA volt!!

jahh a kjubiksz gáz volt....de ez a digimon szelidítők meg a kukucska sztem elviszi a pálmát...hogy tehetnek be ilyen béna műsorokat..?
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
Szerk: TenshiMuyo 2008-07-30 14:15:21