Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Ezek mellett a digimonok mellett nem is csoda
Legalább a kjubikszot levették műsorról, hát az tragédia volt...
Teljesen egyetértek veled! Hát az KATASZTRÓFA volt!!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Ezek mellett a digimonok mellett nem is csoda
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
aizen én 181 ig látam sajna lasan adnak ki ujat:
Szia
181-dik rész???????
Az még nagyon messze van mik történhetnek addig?
Remélem sikerül az Animax-ot rávenni a folytatásra hisz top1 a sorozat.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-07-28 22:33:29
(#444) beküldve: 2008-07-26 19:32:15
(#443) Kedvenc Kon jelenetem szintén a 70es részekre tehető
Ishida hátizsákot csinált Konból, és a végére már egészen elképesztő dolgokat varázsolt elő belőle... Na, ezen behaltam
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-07-26 18:21:42
(#442) Ó, Istenem, add hogy folytassák!! Ha nem fogják, valaki megtapasztalhatja a Mao-féle dühkitörés-technikát! Ja, és Kont nagyon bírom, sok hülyesége van.
A kedvencem az, amikor a 70 valahányadik részben pukipárnát tesz Ichigo alá! Hát, az naggggyon kész!!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
beküldve: 2008-07-26 10:38:46
(#441) Kont az elején valahogy nem csíptem, de már igenxD
Szegény. annyit szerencsétlenkedik=))
Szegény. annyit szerencsétlenkedik=))
MIANEVED?!
beküldve: 2008-07-26 01:16:54
(#440) Sziasztok
Én nézem az Animaxon de csak annyi, hogy jelenleg ez a top sorozet. Gondolom mivel elég sokan voksoltak csak folytatják.
Nagyon remélem.
Én nézem az Animaxon de csak annyi, hogy jelenleg ez a top sorozet. Gondolom mivel elég sokan voksoltak csak folytatják.
Nagyon remélem.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Én is ilyen vagyok.
Hiányérzetem van, ha kihagyok részeket.
Totálisan egyet értek, mégha olyan rész is volt ami nem tetszett, Pl ami Kon (maciról) szólt
A Konos az nem filler volt, a mangában is benne van. Én imádtam azt a fejezetet a mangában, nagyon aranyos és vicces volt
Mikor Kon megszólal: "Nice angle" És pont belát Rukia szoknyája alá, erre Rukia beletapos, erre Kon: "Ááá, kijön a bélésem"
Én is ilyen vagyok.
Totálisan egyet értek, mégha olyan rész is volt ami nem tetszett, Pl ami Kon (maciról) szólt
beküldve: 2008-07-25 23:54:47
(#437) Én mazohista vagyok, mindig megnézem a fillereket is! Egyszerűen nem tudok úgy animét nézni, hogy kihagyok részeket.
Egyetértek sajnos én is ilyen vagyok. Volt egy két béna rész de túl kell élni vagy valami ilyesmi...
Én mazohista vagyok, mindig megnézem a fillereket is! Egyszerűen nem tudok úgy animét nézni, hogy kihagyok részeket.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ne is emlegessétek a Bountokat! Sajnos 100%, hogy lesznek, úgyhogy jobb ha felkészülünk rá lelkileg.
Annyira nem tragikus a helyzet... Egy-két rész azért jó volt ott is :) Egyébként meg, nem muszáj megnézni
beküldve: 2008-07-25 22:57:43
(#433) Ne is emlegessétek a Bountokat! Sajnos 100%, hogy lesznek, úgyhogy jobb ha felkészülünk rá lelkileg.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.