Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Jaj de szép is lenne... Bár ez elég hiú ábránd, vagy nem?
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
A fanok kérésére mindent
Filermentes Bleach csomag, ahogy a vevő óhajtja!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Sztem nem csinálhatják meg, hogy egy sorozatnak csak bizonyos részeit veszik meg, és kijelentik, hogy azt a 40 résznyi fillert kösz, de nem kérik.
A fanok kérésére mindent
Végre valaki, aki egyetért velem Haladás! Amúgy nem is tudom, a mangában az Arrancar részek nem olyan rosszak, viszont az animében úgy húzzák őket, ahogyan csak lehet... Számomra ettől kezd unalmassá válni. Azt hiszem, nem fogjuk megúszni a bounto részeket, elvégre hülyén jönne ki, hogy a 63. rész után kapásból jön a 111., ráadásul pár szereplőt az emberek nem is tudnának hová tenni (Pl Ririnéket, akiket nagyon megkedveltem az unalmas filler ellenére is)
Sztem nem csinálhatják meg, hogy egy sorozatnak csak bizonyos részeit veszik meg, és kijelentik, hogy azt a 40 résznyi fillert kösz, de nem kérik.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-18 22:42:37
Amúgy...a Bleach tipikusan az az Anime/Manga aminek csk egy bizonyos része élvezhető. Pl.: YYH, eleje egy piece of crap, utána meg hiperkirály. Na a bleach az SC szaga után egy unalmas, élvezhetetlen semmitmondó vmi..
a bountokra vagy a arrancarokra gondolsz??
mert az arrancarok eleje tényleg unalmas de szerintem egy idő után ott is elkezd pörögni a cselekmény
mert az arrancarok eleje tényleg unalmas de szerintem egy idő után ott is elkezd pörögni a cselekmény
Sztem mindkettő az....a
bounto meg filler arc!!!!
és ezt az Animax komoylan meg akarja venni?!hát remélem nem, de szerintem a választ már sejteni lehet
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Amúgy...a Bleach tipikusan az az Anime/Manga aminek csk egy bizonyos része élvezhető. Pl.: YYH, eleje egy piece of crap, utána meg hiperkirály. Na a bleach az SC szaga után egy unalmas, élvezhetetlen semmitmondó vmi..
Sztem mindkettő az....a
bounto meg filler arc!!!!
és ezt az Animax komoylan meg akarja venni?!If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
E az eleje tök vicces
Szerk: .., 2008-07-18 21:51:53
beküldve: 2008-07-18 21:48:55
(#393) Amúgy...a Bleach tipikusan az az Anime/Manga aminek csk egy bizonyos része élvezhető. Pl.: YYH, eleje egy piece of crap, utána meg hiperkirály. Na a bleach az SC szaga után egy unalmas, élvezhetetlen semmitmondó vmi..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-18 21:43:58
(#392) igaz is, hanyagoljuk a témát aki szereti a szinkront nézi magyarul aki pedig nem az meg a neki tetsző szinkronnal nézze. így mindenki boldog
Szerk: Winchester 2008-07-18 21:45:24
Öregem, ez már lerágott csont Tudjuk, az itteni többség rühelli a szinkront, de az nyílván nem is nézi. Viszont, ha szerencsénk van, és később még folytatják az anime vetítését, akkor az is elképzelhető, hogy pár szinkronszínészt lecserélnek. Nem ez lenne az első eset.
hát nekem tetszik a bleach magyar szinkronja(legalább van)
hát az jó hogy van csak sz*r
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Ilyen hosszan ne idézgessetek lécci, mert órákig kell lefelé görgetni, mire meglátja az ember a hszt
Bocs.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Ilyen hosszan ne idézgessetek lécci, mert órákig kell lefelé görgetni, mire meglátja az ember a hszt