Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-07-25 22:37:15
(#432) Szisztok
Nos én ezeket a részeket nem láttam ,de az egyik kedvencem épp most harcol:)
Arra nagyon kíváncsi lennék.
Nem is tdudtam, hogy az RTL-en isment arról lemaradtam.
Nos én ezeket a részeket nem láttam ,de az egyik kedvencem épp most harcol:)
Arra nagyon kíváncsi lennék.
Nem is tdudtam, hogy az RTL-en isment arról lemaradtam.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
A Rukia- részek a 64.ig tartanak, ott kezdődnek majd a Bounto problémák...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-07-25 22:13:06
(#430) És remélem a Bounto arcot kihagyják..nem akarom, hogy szegények akik a magyart nézik meugtálják a sorozatot kb a 70-résznél..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-25 22:10:26
(#429) Rukia-kivégzés sztoriból már nincs sok hátra, kb. a hatvanas részek közepénél van vége, azután új kistörténet kezdődik.
Jó fogadtatás miatt, biztos megveszik a folytatást. Inu-nál a probléma a vetítési jogoknál volt, ami az RTL-é, ezért nem adhatták le. Itt ilyen probléma nincsen.
Jó fogadtatás miatt, biztos megveszik a folytatást. Inu-nál a probléma a vetítési jogoknál volt, ami az RTL-é, ezért nem adhatták le. Itt ilyen probléma nincsen.
beküldve: 2008-07-25 21:18:50
(#428) Sziasztok
Az 52. rédznél Renji fogadalma, én is nagyon remélem hogy megveszik a foltytást mert, ahogy elnézegettem még elég sok hátra van a storyból.
Én nagyon várom hogy újra műsoron legyen:)
Az 52. rédznél Renji fogadalma, én is nagyon remélem hogy megveszik a foltytást mert, ahogy elnézegettem még elég sok hátra van a storyból.
Én nagyon várom hogy újra műsoron legyen:)
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Milady 2008-07-25 21:21:17
Pontosan hol is hagyták abba?
Azthiszem az 52. résznél.
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-07-25 14:25:14
(#426) Pontosan hol is hagyták abba?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez legalább ad valamiféle biztosítékot arra, hogy lesz folytatás, mert ahogyan mindenki mondta, a legjobb részeknél vágták félbe. Bűn lenne a részükről, ha idővel nem tűznék megint műsorra.
Ez igaz. Remélem is, hogy nem szúrnak ki velünk...
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-07-25 13:35:28
(#424) Ez legalább ad valamiféle biztosítékot arra, hogy lesz folytatás, mert ahogyan mindenki mondta, a legjobb részeknél vágták félbe. Bűn lenne a részükről, ha idővel nem tűznék megint műsorra.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-07-25 12:53:27
(#423) Ez nem volt fair a tvcsatornától. Pont a jó részeknél kell abbahagyni!! Teljesen elkenődtem!
Ezt itt a fórumon nem szabad elmondani, kitilthatnak érte.
én úgy gondoltam hogy privát üzenetbe vagy legalábbis nem itt fogom kikiáltani
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-07-24 16:01:55
beküldve: 2008-07-23 22:20:27
(#421) Aizen-nek előre is köszi hogy szólni fog.
Klikk rám hogy beszéljünk.
Milady
Klikk rám hogy beszéljünk.
Milady
Sziasztok
Ma meglepve tapasztaltam, hogy nincs a műsoron, perdig erre vártam.
Pont az zgalmas részeknél abbahagyni ez szemétség. Én 52-dik részt láttam ezt adták utoljára az Animax-on Renji fogadalma.
Meg persze előtte Kenpachi épp elkezdett küzdeni az 51-es részben.
Totál kész vagyok már annyira vártam a folytatást. Erre meg ez
Hát most nagyon várom, hogy mi lesz ha valakinek estleg van valami infoja, mikor és hol lehet nézni a folytatást megköszönném a tájékoztatásást.
Ma meglepve tapasztaltam, hogy nincs a műsoron, perdig erre vártam.
Pont az zgalmas részeknél abbahagyni ez szemétség. Én 52-dik részt láttam ezt adták utoljára az Animax-on Renji fogadalma.
Meg persze előtte Kenpachi épp elkezdett küzdeni az 51-es részben.
Totál kész vagyok már annyira vártam a folytatást. Erre meg ez
Hát most nagyon várom, hogy mi lesz ha valakinek estleg van valami infoja, mikor és hol lehet nézni a folytatást megköszönném a tájékoztatásást.
egyébként szólj ha akarod tudni a folytatást (elmonodm ha szólsz)
NAgyon szépen megköszönném ha elmondanád hol kellletölteni.
tesóm tölti de ha hazajön megkérdem tóle (ami nemsokára lesz)
,,Hitler fején ugrálok!"
pedig pont most indult be a kedvenc openingem
Én is pont erre vártam... hihetetlen -.-"Hát elhihetitek teljesen le voltam döbbenve egész hétvégén erre vártam. Sőt megnéztem az ismétléseket is hátha valamit kihagytam.