Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Hm, igaz, nem a világ legkomolyabb animéje, de azért nem merném az annyira gyerekes történekkel sem egy lapon emlegetni, mint például az a szörnyű Kukucska... Számomra pont megfelelő arra, hogy kikapcsolódást nyújtson, és ezzel egyidejűleg, ha nem is minden rész végén, de vannak olyan epizódok, amiken el szoktam gondolkozni. Azt hiszem, néha ilyen is kell az embernek az akció és vígjáték dózis mellé.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
A Bleach, mint komolyabb anime? Én is szeretem, de azért ilyen kijelentéseket nem tennék. Egy vicces és szórakoztató akciósorozat, nem több, nem kevesebb.
A korhatárról meg már Sakata Gintoki is megmondta, hogy mivel a férfi lelkében örökre gyerek marad, ezért bármennyi idősen olvashat JUMP-ot. Tételezzük fel, hogy ez a lányokra is érvényes.
A korhatárról meg már Sakata Gintoki is megmondta, hogy mivel a férfi lelkében örökre gyerek marad, ezért bármennyi idősen olvashat JUMP-ot. Tételezzük fel, hogy ez a lányokra is érvényes.
én sem sorolnám a Bleach-et a komolyabb animék közé....mivel elég idióták a szereplők,én legalább is mindig jót nevetek rajtuk.......szeretem ezt az animét.........viszont az igaz h néhány helyzet igen csak komolynak ,ha nem is komolynak erőteljesebbnek hat mint a többi..
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
beküldve: 2008-08-01 13:55:48
(#475) A Bleach, mint komolyabb anime? Én is szeretem, de azért ilyen kijelentéseket nem tennék. Egy vicces és szórakoztató akciósorozat, nem több, nem kevesebb.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-01 14:00:46
beküldve: 2008-08-01 13:54:36
(#474) Tényleg csak az nézi aki szereti és vagyunk egy páran. A bleach-et és más egyebet.
Szerk: gravigirl4 2008-08-01 13:55:12
beküldve: 2008-08-01 13:42:14
(#473) A Bleachet biztos nem csak 12-14 évesek nézik. A komolyabb animéknek szerintem nem lehet meghatározni a korhatárát. Elvégre csak az nézi, akinek tetszik, nem?
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Van egy olyan érzésem, hogy e téren el vagy tájolva... Pont nem a 12-14 évesek a célközönség. Ez nem a Naruto, könyörgöm! Bár az utóbbi időben már az sem kicsiknek szól...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Inkább 18 a felső határ. Ha szigorúan akarjuk nézni, akkor meg nincs felső határ.
A Bleach -el nekem semmi bajom de mondjuk nem olyan sorozatokat kellene berakni mint például a kukucska hanem sokkal izgalmasabbat ,jo kell olyan is amit a kis gyerekek néznek de jobb lenne egy olyan csatorna amin sokkal másab lenne mont az animax az lehetne egész napos.
Szerintem örüljünk annak ami van. 3-4 éve sehol nem volt még az egész animés téma Magyarországon. Nekem ezt is sok követni. Egy egész napos csatornán nem mehetnének ezek a véres témak. Pl. az Inu Yasha is vágva megy napközben az RTL Klubon. :S
beküldve: 2008-07-31 23:06:25
(#468) Ugye tisztában vagytok vele, hogy a Bleach célközönsége a 12-14 évesek? Ettől függetlenül sokan mások is nézik. (én)
Laissez faire, laissez passer.
ItthonRÓL biztosan, de nem úgy, ahogy te gondoltad. Ahhoz előbb a sorozatot is ki kellene adni DVD-n. Az pedig csak azután lehetséges, hogy az Animax leadta.
értem köszönöm ^^"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
szia szerintem keressük meg együtt a balszerencsés dolgokat
de tényleg
de tényleg
Te miről beszélsz?
beküldve: 2008-07-31 14:51:52
(#465) ItthonRÓL biztosan, de nem úgy, ahogy te gondoltad. Ahhoz előbb a sorozatot is ki kellene adni DVD-n. Az pedig csak azután lehetséges, hogy az Animax leadta.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-31 14:52:30
beküldve: 2008-07-31 14:29:47
(#464) Valaki nem tudja, hogy itthon megvehető-e valahol a bleach filmek valamelyike? Nagyon meg szeretném szerezni...
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-07-31 14:15:06
(#463) szia szerintem keressük meg együtt a balszerencsés dolgokat
de tényleg
de tényleg
"Mikor a teljes pusztulás közeleg, a hidegvérem akkor is meglelem."