Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Sajnos a harmadik Bleach mozira még várhatunk egy darbig. Még a másodikhoz sincs felirat, pedig az tavaly decemberben vetítették.
Jaja sajnos
De hallottam volt egy olyan átverés, hogy
felrakták az internetre a második movie címét csak egy betűt átírtak és le lehetett tölteni. Több ezren letöltötték és csak azután szembesültek vele, hogy egy baseball meccs közvetítése volt
ha jól tudom
Sajnos a harmadik Bleach mozira még várhatunk egy darbig. Még a másodikhoz sincs felirat, pedig az tavaly decemberben vetítették.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-21 23:37:56
(#535) Bleach movie 3. Fade to Black, I Call Your Name
elég dúrva, hogy már augusztus 30-tól lehet kapni jegyet pedig a premier december 14-én lesz...
elég érdekelt lesz... már nagyon várom : D
elég dúrva, hogy már augusztus 30-tól lehet kapni jegyet pedig a premier december 14-én lesz...
elég érdekelt lesz... már nagyon várom : D
beküldve: 2008-08-19 19:57:03
(#534) beküldve: 2008-08-14 22:21:26
(#533) beküldve: 2008-08-14 21:50:12
(#532) Mi van a 184. résszel? itt keresem már egy ideje erre egy oldalon ezt találom:
"Nem véletlen nem volt semmi hír az új részt illetően, mivel a héten nincs Bleach..."
"Nem véletlen nem volt semmi hír az új részt illetően, mivel a héten nincs Bleach..."
Az igaz, hogy leszinkronizálták a Bleach Movie-t (Memories of Nobody)
Kérdőjel meg hol marad?
Egyébként igen angol szinkront már kapott és amerikában is bemutatták. Magyarul még jelenleg NEM készült hozzá szinkron ÉS NEM IS FOG EGY JÓ DARABIG! Max ha vége lesz a Soul Soceity kalandoknak akkor sztem érdemes lesz utána lefordítani a movie-t is. (mivel elég sok karakter fejlődési és új karaktereket lőne le a movie ha mostanába készítenék el)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2008-08-14 11:56:35
(#530) Az igaz, hogy leszinkronizálták a Bleach Movie-t (Memories of Nobody)??
ehh tényleg lemaradt bocs
Szerk: Kál 2008-08-14 12:24:39
Köszönöm szépen de a DVD nekem jobb lenne.
A dvd ügy picit neccesebb Bleach-nél.
Japánoknál ha jóltudom most még csak az arranchar-ok eljövetelnél (110.rész és a fölött) járnak, míg az angoloknál a soul soceity kalandok felénél! (45.résznél pontosan most néztem meg, mikor ichigo-t 3 nap alatt kell felupgradelni Rukia bátya ellen)
Emellet a napokban jelent meg a 2 season-os box-et. Így várhatóan a nagyobb fordító csapatok heteken belül megkerálják dual audio-val (az eredeti japán és angol szinkron(választható)) és persze angol softsub felirattal .mkv formátumba.(egyébként tervezem hogy az ilyen verziót én magam is meglévő feliratokkal lefordítom(KAA csapata által kikerült release) persze ha igény van rá természetesen)
Magyar dvd-re meg sztem egy jó ideig várhatunk. Túl friss sorozat ez még nekünk, így én sztem max jövőév nyarán talán elkezdik kiadogatni az első 20.részt (bár eddigi anime-ket is csak úgy adták ki mikor már telejesen leadták....így nézve pedig JÓ ideig ne is számítsunk magyar dvd-re....hisz japánban is futt még az anime...a manga meg még nagyon nicns a végén így van mit feldolgozni)
Ha mégis igényt tartanál az angol DVD-re akkor itt megleled őket:
[Link]
[Link]
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2008-08-14 11:09:43
beküldve: 2008-08-13 21:35:51
(#528) Engem ez a rész annyira nem fogott meg, bár az tény, hogy itt kedveltem meg Grimmjow karakterét.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-08-13 17:07:06
(#527) Pont ennél a résznél tartok a mangában.
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-10 11:41:59
(#525) Szerintetek ha kiadják DVD-n hány lemez lesz?
Minimum 50 lemez.
Ha 50 lesz sztem én meg fogom venni mindet
Nincs fény sötétség nélkül