Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-07-16 10:33:13
(#372) Látom megint előkerült a szinkrontéma.
Egyszer már leírtam így most már csak belinkelem Milady kedvéért hogy mért is jobb a japán és az angol szinkronja a bleach-nek
Japán:
[Link]
Ahogy láthatod és jhallod is elégé nagy profizmussal és beleélésel beszélnek a japán seriyuu-k
Angol:
[Link]
Az angol szinkronnal is pontosan ugyanez van. Elég jól megoldották hogy pont a japán hangokhoz hasonló szinkronhangokat találtak.
És jééé de fura itt Hollow Ichigo hangja is elvan torzítva! Mind a két szinkronban! Ehez képest mit tettek a magyar verzióban? Annyi erejük sem volt a szinkronrendezőnek hogy egy vacak torzító programmal vegye fel a szövegeket! Hát ennyit arról hogy milyen profin és odafigyelősen szinkronizálják le Magyaroszágon BÁRMIT is.
Mért van az hogy a régebbi filmek és a Dr.house (meg talán a szökésben) szinkronok talán a legkiemekedőbbek itt magyarföldön?A többi ami lassan 3 éve kiadnak "magyar szinkron" néven mért van kb. a béka feneke alatt?
Egyszer már leírtam így most már csak belinkelem Milady kedvéért hogy mért is jobb a japán és az angol szinkronja a bleach-nek
Japán:
[Link]
Ahogy láthatod és jhallod is elégé nagy profizmussal és beleélésel beszélnek a japán seriyuu-k
Angol:
[Link]
Az angol szinkronnal is pontosan ugyanez van. Elég jól megoldották hogy pont a japán hangokhoz hasonló szinkronhangokat találtak.
És jééé de fura itt Hollow Ichigo hangja is elvan torzítva! Mind a két szinkronban! Ehez képest mit tettek a magyar verzióban? Annyi erejük sem volt a szinkronrendezőnek hogy egy vacak torzító programmal vegye fel a szövegeket! Hát ennyit arról hogy milyen profin és odafigyelősen szinkronizálják le Magyaroszágon BÁRMIT is.
Mért van az hogy a régebbi filmek és a Dr.house (meg talán a szökésben) szinkronok talán a legkiemekedőbbek itt magyarföldön?A többi ami lassan 3 éve kiadnak "magyar szinkron" néven mért van kb. a béka feneke alatt?
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2008-07-16 10:36:01
Hát igen, sokat kellett volna fejlődnie, tény. De az is, hogy ichigo-nak, és Zakari-nak is különböző képességei vannak, tehát, például Ichi le tudta győzni Grimmjow-ot, viszony ugyanezt Zaraki nem tudná, mert hozzá a Nnoitra féle ellenfelek valók. Vagy valahogy így XD
Ugyanez van a Mayuri vs. Szayel Aporo-nál. Ishida nem tudta legyőzni, de Mayuri igen, mivel más képességei vannak.
Nem tom érted-e mire akarok kilyukadni XD
Ugyanez van a Mayuri vs. Szayel Aporo-nál. Ishida nem tudta legyőzni, de Mayuri igen, mivel más képességei vannak.
Ez az elmélet ott bukik, hogy Ichigo bankai nélkül alázta Ken-chant. Ishida meg Mayurit, jó ott volt spéci fegyvere, de akkor is.
Egyébként Ken-chan tényleg fejlődött: megtanulta két kézzel fogni a kardot!
Jó igen.. Igazad van... Nos, akkor még teszek hozzá...
Szóval, mielőtt ugye még elkezdtek harcolni Ken-chan és Nnoitra, Nnoitra Nel-lel is harcolt, és kicsit kifáradt, és ezért tudta legyőzni az üde fitt Ken-chan XD Meg persze az is közre játszik, hogy Ken-chan két kézzel fogta a kardot! XD
Szóval, mielőtt ugye még elkezdtek harcolni Ken-chan és Nnoitra, Nnoitra Nel-lel is harcolt, és kicsit kifáradt, és ezért tudta legyőzni az üde fitt Ken-chan XD Meg persze az is közre játszik, hogy Ken-chan két kézzel fogta a kardot! XD
Hát igen, sokat kellett volna fejlődnie, tény. De az is, hogy ichigo-nak, és Zakari-nak is különböző képességei vannak, tehát, például Ichi le tudta győzni Grimmjow-ot, viszony ugyanezt Zaraki nem tudná, mert hozzá a Nnoitra féle ellenfelek valók. Vagy valahogy így XD
Ez az elmélet ott bukik, hogy Ichigo bankai nélkül alázta Ken-chant. Ishida meg Mayurit, jó ott volt spéci fegyvere, de akkor is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerintem...
Nem csak Ichigo képes ám fejlődni, ugyanúgy Zakari taichou is tud fejlődni...
Ja, csak így kb 4x annyit kellett volna fejlődnie mint ichigonak, és mint tudjuk már az a fejlődés is emberfeletti volt.
Nem minden animéhez készítenek magyar feliratot Ugyanez igaz a Live Action filmekre is.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerintem...
Ja, csak így kb 4x annyit kellett volna fejlődnie mint ichigonak, és mint tudjuk már az a fejlődés is emberfeletti volt.
beküldve: 2008-07-14 23:48:53
(#366) Hát őszinte leszek a különböző szintek nekem a Bleachben nem sokat mondanak. Nem olyan régen kezdtem el nézni és nagyon tetszik bár most az 51 részben Kenpachi ugye kihozta a "behatolókat" éa lazán kiállt két másik kapitány ellen szemkendőben, igaz a tényleges harc a hadnagyok miatt egyenlőre nem volt látható.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Az Ichi-Kenpachi dologra
max. egy logikus magyarázat lehet, hogy Ichit eléggé lefárasztották a Noitra elleni harca előtt. Először Ulq ütött egy lyukat a mellkasába, aztán miután Orihime összefoltozta lenyomott egy harcot Grimcicával is. Szóval eléggé kimerült lehetett. Ez egy kissé erőltetetten hangzik, de másra nem tudok gondolni (leszámítva a logikai buktát).
De ettől függetlenül állat volt, amikor Ken-chan bejelentette, hogy mostantól két kézzel fogja a kardot.
De ettől függetlenül állat volt, amikor Ken-chan bejelentette, hogy mostantól két kézzel fogja a kardot.
Ez akkor sem magyarázat arra hogy
hogy tudott legyőzni egy grimmjow-nál 2 lépcsőfokkal előrébb álló paréjt, amikor elvileg kb egy szinten van, vagy gyengébb mint ichi.
Szal nekem ez is megy a többi logikai buktához.
Szerintem...
Az Ichi-Kenpachi dologra
max. egy logikus magyarázat lehet, hogy Ichit eléggé lefárasztották a Noitra elleni harca előtt. Először Ulq ütött egy lyukat a mellkasába, aztán miután Orihime összefoltozta lenyomott egy harcot Grimcicával is. Szóval eléggé kimerült lehetett. Ez egy kissé erőltetetten hangzik, de másra nem tudok gondolni (leszámítva a logikai buktát).
Ez akkor sem magyarázat arra hogy
hogy tudott legyőzni egy grimmjow-nál 2 lépcsőfokkal előrébb álló paréjt, amikor elvileg kb egy szinten van, vagy gyengébb mint ichi.
beküldve: 2008-07-14 21:31:48
(#363) Én annak idején nulla angoltudással - ami most sem sokkal több- , japán felirattal néztem animéket, mégis értettem. Sok zenehallgatás a siker titka, a meg egy kis fantázia
Hát akkor gratulálnom kell Neked. A fantáziád meg szinte határtalan lehet, ha így is pontosan érted a történéseket, illetve a vicceket is.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Én annak idején nulla angoltudással - ami most sem sokkal több- , japán felirattal néztem animéket, mégis értettem. Sok zenehallgatás a siker titka, a meg egy kis fantázia
De sok elöny származik a magyar szinkronból..föleg egy olyan ember számára aki egy kukot nem ért angolul ..csak egyébképeségeknek köszönhetöen érti meg az animet.
Hát igen...én is így vagyok vele. Én mindig németes voltam, ezért az angoltudásom 0. Elkeztem 1 éve tanulni az angolt heti 3 óraszámban, szal még mindig nagyon az alapoknál vagyok. Úgyhogy lehet hogy szar a szinkron(mondjuk nekem nem is szar), de legalább értem
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
Szerk: Ru-chan 2008-07-12 00:09:58
beküldve: 2008-07-11 23:55:48
(#359) Én a bittorrentre és a VideoGetre esküszöm - ritkább napokon Limewrie-re, az utóbbi nagyon jó videók és zenék leszedésére
Szerk: Arishima 2008-07-11 23:56:09
beküldve: 2008-07-11 23:41:32
(#358) Ebe igazad van..de én nem vagyok jó haverja a letöltö progiknak..sajnos a megapuulondot például útálom.rapidshare eleme gy..edig a media fire volt a legjobb.
Kacsincs rám kicsi bárány.