Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Bleach
Szóval nálam a sorrend:
japán > magyar > angol
A DN angol szinkron vicces még... körülbelül háromszor többet pofázik a japánnál egy jellegtelen fiatal férfihang :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-04 18:52:28
(#326) Én a japán szinkronra esküszöm, de nem rossz a magyar sem. Egy két szereplőnek ugyan nem igazán sikerült eltalálni a hangját, de a szinészek játékával nincs gond. Kukaku például zseniális volt annak ellenére, hogy a magyar szinkronhangja nem nagyon hasonlít az eredetire.
Az angol szinkron viszont szerintem gyenge. Ott is van néhány kari, akinek nem találták el a hangját (pl. Urahara), ez még hagyján is lenne, de egy-két szinész játéka valami katasztrofális, Rukia például néha úgy beszél, mintha narrátor lenne egy dokumentumfilmben. Nem tudom később javult-e a dolog, mert csak az első tízenakárhány részig bírtam, de nekem ennyi elég is volt belőle.
Szóval nálam a sorrend:
japán > magyar > angol
Az angol szinkron viszont szerintem gyenge. Ott is van néhány kari, akinek nem találták el a hangját (pl. Urahara), ez még hagyján is lenne, de egy-két szinész játéka valami katasztrofális, Rukia például néha úgy beszél, mintha narrátor lenne egy dokumentumfilmben. Nem tudom később javult-e a dolog, mert csak az első tízenakárhány részig bírtam, de nekem ennyi elég is volt belőle.
Szóval nálam a sorrend:
japán > magyar > angol
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-04 17:44:09
(#325) Nekem a Bleach magyar szinkronja teccik nekem semmi bajom nincs vele. Mindegyik szereplőnek jó hangja van és illenek is a hangok a szereplőkhöz.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
habár nem mondom, hogy az angol szinkron rossz, de azért a magyar mégiscsak más...
Mert azt értjük? 

Van benne valami...

"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
habár nem mondom, hogy az angol szinkron rossz, de azért a magyar mégiscsak más...

Ja rosszabb mint az angol....
Mert azt értjük? 

beküldve: 2008-07-04 13:54:35
(#321) habár nem mondom, hogy az angol szinkron rossz, de azért a magyar mégiscsak más...

"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Bleach forever..nagyon szeretem.szerintem a szinkronja nem olyan vészes.összehasonlitotam a japánal és szerintem nagyából azonosak a karakter szinkronok. mondjuk az angol az nem rossz mint az inu esetébe,de mégsem elégé élvezhetö,mert az angolok nem tudják belevini azokat az érzéseket amit a japánok és mi is.

Én teljesen egyet értek ezzel Asako!!

beküldve: 2008-06-30 22:55:59
(#319) Juhéj végre egy olyan jelenet Rukiáról amin van melle!!! Ja és milyen talaj kell a kardoknak hogy ilyen szépen virágoznak mindenfelé a gyakorlótéren?

beküldve: 2008-06-30 17:20:29
(#318) neckroid-ra szavazok mert igaza van a Magyar egyszerűen nem tetszik (a rosszabik szó helyett
)

"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Figyelj, necro, attól még, mert neked a japán szinkron az adóász, nem kell semmibe venni, vagyis inkább a te esetedben, hülyének nézni azt, aki nem ugyanazt a nézőpontot képviseli, mint te.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Bleach forever..nagyon szeretem.szerintem a szinkronja nem olyan vészes.összehasonlitotam a japánal és szerintem nagyából azonosak a karakter szinkronok. mondjuk az angol az nem rossz mint az inu esetébe,de mégsem elégé élvezhetö,mert az angolok nem tudják belevini azokat az érzéseket amit a japánok és mi is.

Húúú, ez igen erős kijelentés volt. Te nem kevered a magyart az angollal? Szerintem a japán szinkron tökéletes, az angol dub jó, meg uyge eleve az angol ynelv gyönyörű és ott is megvan a dubolók színészi képessége, a maygar még közel sincs oylan jó mitn az angol!

Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2008-06-28 22:33:15
(#315) lehet hogy neked gyönyörű-de nekem nem max csak dalamos,de jéghideg.akor inkább a francia.nem keverek semmit.pro-kontraxd

Húúú, ez igen erős kijelentés volt. Te nem kevered a magyart az angollal? Szerintem a japán szinkron tökéletes, az angol dub jó, meg uyge eleve az angol ynelv gyönyörű és ott is megvan a dubolók színészi képessége, a maygar még közel sincs oylan jó mitn az angol!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-28 22:20:28
(#313) Bleach forever..nagyon szeretem.szerintem a szinkronja nem olyan vészes.összehasonlitotam a japánal és szerintem nagyából azonosak a karakter szinkronok. mondjuk az angol az nem rossz mint az inu esetébe,de mégsem elégé élvezhetö,mert az angolok nem tudják belevini azokat az érzéseket amit a japánok és mi is.