Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-06-13 13:40:14
(#267) "2008.07.21.-én (hétfő) 21:15 & 21:40
A Bleach sorozat első 52 epizódjának végeztével a Bújj, bújj szellem kerül adásba."
A Bleach sorozat első 52 epizódjának végeztével a Bújj, bújj szellem kerül adásba."
MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-10 09:19:58
(#266) Yoruichi "női" hangja szvsz jó lett, Ichigo reakcioján mikor felveszi eredeti alakját, még mindíg jókat tudok derűlni =D
Kyone meg fiú marad úgy látszik=)
Kyone meg fiú marad úgy látszik=)
MIANEVED?!
ehh nemvágom miaza spoiler : D
Ej, cicám én ezt be nem vallottam volna a helyedben, hanem irány a net, és addig keresgéltem volna amig én nem lennék a témában a májer aztán még én oktattam volna ki a többieket
lumana.wordpress.com
Ez így teljes: A Google a barátod, a Wikipédia a barátnőd!
Ez yóó XD
Bleach 173.
Már unom egy kicsit ezt a kiscsajt, mintha oviban lennénk=( .... inkább lenne vmi SS-ben, olyan mintha nem történne semmi... a 30mp-s extra a végén nagyon tetszett XDDDDDD
"Miért vagy a birtokomon?" "Azér' mer' naaaaaagy!' XDD Meg a kis Yachiru simán lehülyézte Zarakit, annak meg a szeme sem rebbent xDD
"Miért vagy a birtokomon?" "Azér' mer' naaaaaagy!' XDD Meg a kis Yachiru simán lehülyézte Zarakit, annak meg a szeme sem rebbent xDD
MIANEVED?!
Ajánlom szives figyelmedbe ezt. [Link] Ahogy szokták mondani a Google a barátod.
Valóban.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Ajánlom szives figyelmedbe ezt. [Link] Ahogy szokták mondani a Google a barátod.
ehh nemvágom miaza spoiler : D
És hogy ne csak off legyen. Péntek éjjel remélem be tudom pótolni a lemaradásom Bleach-ből.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Hehe, ebben van valami, mondjuk felőlem nyugodtan birizgálhatod a fillereket, nem zavar. Különösen, hogy én azért szeretem őket a leginkább, mert később egy-egy AMV készítése során tök jól fel lehet őket használni
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-06-05 18:38:33
(#259)
Szerk: Kál 2008-06-05 18:45:06
Hát ami a spoilert illeti nem pont rád gondoltam, de igy se rossz
Szereted a fillereket? Hááát nekem a kedvenceim az fix, és elég enyhén fejeztem ki magam... én épp azért hagytam abba az animét, mert idegesített hogy ilyen bugyuta töltelék részekkel ütik el az időt, ahelyett, hogy rendes eksön lenne!
De hát akkor Te vagy az élő példa hogy vkinek ez is tetszik, szal nem bitizgálom tovább a témát
A manga az igazi! Ott max side-storik vannak, de azokis épp olyan jók mint a főszál, sőt a mostani még jobban be is jön, mint az elvileg fősztori...
Szereted a fillereket? Hááát nekem a kedvenceim az fix, és elég enyhén fejeztem ki magam... én épp azért hagytam abba az animét, mert idegesített hogy ilyen bugyuta töltelék részekkel ütik el az időt, ahelyett, hogy rendes eksön lenne!
De hát akkor Te vagy az élő példa hogy vkinek ez is tetszik, szal nem bitizgálom tovább a témát
A manga az igazi! Ott max side-storik vannak, de azokis épp olyan jók mint a főszál, sőt a mostani még jobban be is jön, mint az elvileg fősztori...
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-06-05 17:53:05
(#257) Most már nem kell belémkötni, spolierbe raktam majdnem az egészet Mondjuk én szeretem a fillereket, semmi bajom velük, noha amikor a Narutot néuztem, az utolsó kb 100 rész nagyon fárasztó volt egy idő után...
Már itt tart az anime? Hm.. nagyon gyorsan haladnak már megint... ebből megint egy rakat filler lesz, sőt csodálkozok is, hogy még mindig a fősztorit adják!
Amúgy meg nyugi, főszereplőt nem nyírnak ki olyan könnyen, és Rukia egész strapabíró csajszi
Am rakhattad volna spoilerbe a fele kommentet...
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-06-05 17:40:50
(#255) Ezt ugye nem mondod komolyan?! Rukia meghal???!!! Ugye nem?
Eskü főbe lövöm a mangakát, ha ilyen hülyeséget csinál (persze, csak képletesen értettem )Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-06-05 17:51:42
beküldve: 2008-06-04 20:35:37
(#254) Hát én nemrég néztem meg az eddigi utolsó részt a 172-t de nekem ez az új történet nem nagyon jön be főleg úgy hogy az előző befejezetlen maradt :S
Ichigo legyőzi Grimmjow-t utánna meg egyből bele egy másikba, sztem ezt eléggé eltolták... Mi lesz Ishidával és Renjivel? Rukia és Chad meghal? ááááá
Ettől függetlenül kedvenc anime <3
Ichigo legyőzi Grimmjow-t utánna meg egyből bele egy másikba, sztem ezt eléggé eltolták... Mi lesz Ishidával és Renjivel? Rukia és Chad meghal? ááááá
Ettől függetlenül kedvenc anime <3
Hm, nem vagyok az a spolierezős fajta, de annyit elárulhatok, ha érdekel, hogy
az ugyan tény, hogy meg fogja menteni (ezt bki pár perces filózással kitalálja) a részek végkifejlete azonban nem pont az, amit az ember várna. Ennyi plussz info