Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Nekem most mutatták, egy hetes bejegyzéseket meg hülye vagyok és nem olvasok vissza... Gomenasai
Ja, ezt nem azért írtam, hogy leizéljelek, hogy "ménem ttucc visszaóvasni", csak úgy plusz információként
Nekem most mutatták, egy hetes bejegyzéseket meg hülye vagyok és nem olvasok vissza... Gomenasai
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
[Link] ezt meg kell nézni, nagyon durva
Jaja én tegnap láttam már, nagyon osztó beküldve: 2008-05-16 21:10:42
(#233) Lehet, hogy az lesz, kösz a tippet. Bár szerencsémre mások még nem panaszkodtak a feliratok miatt.
Nem add fel, van belőle elérhető RAW. De itt letöltésről nemigen szabad írni, úgyhogy azt tanácsolom nézz körül a nagyobb Bleach-es honlapokon.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Be kell érnem ezzel, ennyi a történet
Nos, ezt tom, ott lesz még mit korrigálni, de egyenlőre haladjunk kis lépésekben. Sajnos sehol nem találtam feliratok nélkül openinget...
Egy egész részt szedj le szerintem felirat nélkül.
Nos, ezt tom, ott lesz még mit korrigálni, de egyenlőre haladjunk kis lépésekben. Sajnos sehol nem találtam feliratok nélkül openinget...
Szerk: Arishima 2008-05-07 21:33:30
Hát, izé... Lime Wire
Ez a legújabb és egyben sokak szerint legjobb AM-m, remélem nektek is tetszeni fog.[Link]
Ez a legújabb és egyben sokak szerint legjobb AM-m, remélem nektek is tetszeni fog.[Link]
Maga az ötlet eléggé lol.
Észrevétel: az elején, mikor a Bleach openingjéből vágtál be jelenetet, eléggé zavaró volt, hogy ment fent ugye a zeneszöveg, miközben tök más zene ment.
még észrevétel: Az általad készített feliratnál néha kifejezetten zavaró volt, hogy amikor a háttér is világos volt, nem látszódott.
Bár a Video get jobbb volna...